Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Στην αξιολόγηση καλών λημμάτων, ίσως να πρέπει να προστεθεί ένας πίνακας, όπου οι χρήστες να συμπλήρωναν σε μια στύλη την άποψη τους, και στην τελευταία γραμμή να υπήρχε υπογραφή.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς το φαντάζεσαι, αλλά καλό είναι να παραμείνει απλό, με μια επεξεργασία. Δεν χρειάζεται κάποια κατάθεση άποψης αφού υπάρχουν κριτήρια.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Κάπως έτσι. Τώρα είναι λίγο παράξενο, και ίσως για αυτό δεν ασχολούνται πολλοί με το ζήτημα. Μια παραξενιά για αυτον που θα ξεκινήσει είναι πού να γράψει την αξιολόγηση του. Το πρόβλημα αυτο λύνει ο πίνακας.

Κριτήριο ΧρήστηςΑ ΧρήστηςΒ ΧρήστηςΓ Χρηστης Δ
1.Καλογραμμένο
2. Επαληθεύσιμο;
3. Ευρεία κάλυψη;
4. Ουδέτερη οπτική γωνία;
5. Σταθερό;
6. Εικονογραφημένο
υπογραφή χρήστη
Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Γκχχχ γκχχ. Δεν υπάρχει ΧρήστηςΑ, ΧρήστηςΒ, ΧρήστηςΓ...

Η αξιολόγηση γίνεται από ένα χρήστη. Για κάθε κριτήριο τοποθετείται ακριβώς εκεί που το ζητάει: Συζήτηση:Ρόζα Σάνινα/Καλό λήμμα

Χρειάζεται όντως κάποιες διορθώσεις (π.χ. εξακολουθεί να γράφει ότι "δεν έχει αξιολογηθεί" συνεχώς) αλλά γενικά η διαδικασία πρέπει να παραμείνει μη γραφειοκρατική (να ασχολείται δηλαδή κανείς με την ουσία της αξιολόγησης και όχι με το πως θα το κάνει).

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Δλδ, μόνο ένας κάνει την αξιολόγηση; Αυτό ειναι πέραν κάθε λογικής!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Έχει λογική καθώς επί της ουσίας τα κριτήρια τοποθετούν το "Καλό λήμμα" μεταξύ της κλάσης Β και της κλάσης Α στην ταξινόμηση λημμάτων (Βικιπαίδεια:Αποτίμηση λημμάτων). Οποιοσδήποτε ένας χρήστης μπορεί να αξιολογήσει ένα λήμμα ακόμη και ως Α χωρίς καμία διαδικασία.

Η διαδικασία "καλού λήμματος" κάνει λίγο πιο οργανωμένη την ταξινόμηση σε ένα επίπεδό της εισάγοντας επί της ουσίας έναν δεύτερο χρήστη ο οποίος θα πρέπει να τεκμηριώσει συνοπτικά την άποψή του ότι το λήμμα είναι τουλάχιστον πάνω από Β.

Αξιολόγηση από περισσότερους χρήστες υπάρχει για τα Προβεβλημένα λήμματα.

Απαντήστε στο "Αξιολόγηση καλών λημμάτων"