Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορεις να κανεις ενα check user στην πιθανή νεα μαριονέττα του Vm σε παρακαλώ; Επιλέγει τα λήμματα που εχω ασχοληθει και ειναι σε ισορροπία και τα αλλάζει. Χρήστης:Vlad Mirsic λέγεται και ο Καλογεροπουλος, γκλοριους και εγω, βάλαμε σημανση για μαριονέττα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Τέτοιος έλεγχος γίνεται στο https://meta.wikimedia.org/wiki/Steward_requests/Checkuser και όχι τοπικά. Εχω την αίσθηση ότι μπορεί να το ζητήσει ο οποιοσδήποτε, αλλά έχει νόημα κάθε φορά να γίνεται για τον συγκεκριμένο χρήστη;

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι βέβαια.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Δηλαδή δεν βλέπετε οτι ειναι μαριονεττα του Vm; Αλλάζει τα λήμματα οπου έχω συνεισφέρει σημαντικά, στην εκστρατεία του για "υπερασπιση του ελληνισμου". ΠΡοτεινετε κάποια άλλη λύση;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω και εγώ και ο @Chalk19 λέμε το αντίθετο, ότι είναι. Αυτό όμως θα κάνει από εδώ και πέρα, θα φτιάχνει λογαριασμούς, οπότε δεν υπάρχει πολύ νόημα στο να επιβεβαιώνουμε με c/u το προφανές.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είπα ούτε ότι είναι, ούτε ότι δεν είναι. Στο διαδικαστικό καθαρά αναφέρθηκα.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, αλλά θα τον αφήνουμε να καταστρέφει τα λήμματα; Με εχει στοχοποιήσει και καταστρέφει τα λήμματα που έκανα κόπο να τα βελτιώσω. Μεχρι να βρεθεί λύση, τι αλλη ενέργεια μπορουμε να κάνουμε;

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Ένα πράγμα είναι η στοχοποίησή σου σε προσωπικό επίπεδο και άλλο η υποκειμενική αντίληψή σου για το αν "καταστρέφει" λήμματα. Ο πιθανός κόπος οποιου/ασδήποτε δεν είναι λόγος για να μην αλλάξουν, ακόμα και ριζικά, λήμματα, εφόσον αυτά έχουν σημαντικά προβλήματα.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Χαλκ, τα λήμματα οπως ήταν το version μου ήταν αρκετά καλύτερα. Απλά επαναφέρει παλιότερες versions. δες το λήμμα Κυπριακό (ζήτημα) ή το λήμμα Θρησκεία στην Ελλάδα που επαναφέρει το λημμα σε μια κατάσταση που ηταν εν μεσω ενος διορθωπολέμου ή το Τουρκικός Εθνικισμός. Δεν εχω πρόβλημα να διαφωνει καποιος με τις επεξεργασίες μου, και να τις αφαιρεί αν ειναι λάθος, αλλά αυτός ειναι απλός φανατισμος εναντιον μου.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Δε διαφωνώ στο περί "φανατισμού". Μην το μπλέκεις όμως με το πόσο καλά ή όχι είναι τα λήμματα. Αυτό κάνει το πρόβλημα για εσένα μεγάλο, σε συνδυασμό με το ότι η κοινότητα και η διαχειριστική ομάδα σε μεγάλο βαθμό μάλλον δεν πολυενδιαφέρονται να ανταποκριθούν στα αιτήματα προστασίας (σου) που κάνεις.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτά τα ξέρω. Πες μου τι προτείνεις να κάνω;

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Αν ένας λογαριασμός είναι εμφανώς μαριονέτα άλλου, τότε δε χρειάζεται διενέργεια CU στο Meta. Αρκεί εδώ η σχετική αναφορά, με όλα τα στοιχεία, στο ΣΔ. Το τί θα γίνει -και πότε- από κει και πέρα είναι άλλο πράγμα, με δεδομένη τη "δυστοκία" που υπάρχει στη διαχειριστική ομάδα της ελλ. ΒΠ, την αδράνειά της κλπ.

Vlad Mirsic (συζήτησησυνεισφορές)

Αλλάζω φίλε μου.Αλλάζω το ποτάμι του τυφλού φανατισμού που θέλεις να περάσεις εδώ.

Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις για μένα.

Δεν υπερασπίζομαι τον Ελληνισμό,αλλά τον "αντικειμενισμό"

Έναν όρο που δεν σου κτύπησε ποτέ την πόρτα..

77.49.110.249 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε βλέπω.Καμιά ισορροπία δεν έχουν τα λήμματα σου.Καλά κάνει και τα αλλάζει.

Γιατί σπας την κριτική σε 6 υποενότητες και με τονισμένα γράμματα?Στον Αρχιεπίσκοπο λέω.

Κακία και μίσος λέγεται αυτό.

Και εγκυμονεί κινδύνους για την ΒΠ.

Ξέρεις την περίπτωση Diu?

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Θα γινει το Check user και αυτή η φάρσα θα τελειώσει.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Γίνει δε γίνει CU, φραγεί δε φραγεί τώρα ο χρήστης που ανέφερες, "η φάρσα" όπως τη λες, ασφαλώς και δεν θα τελειώσει. Αλλού είναι η ουσία του προβλήματος, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, δεν είναι στον ή μόνο στον Vrahomarinaner.