Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:AntonyFragakis

Σημάνσεις διαγραφής

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον AntonyFragakis
Αιτία: -
12
Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν μπορείς να αφαιρείς την σήμανση διαγραφής όσο η συζήτηση είναι σε εξέλιξη

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Το περιεχόμενο που διαγράφω αφορά τα μουσικά σχολεία γενικότερα και όχι μόνο το συγκεκριμένο. Ίσως θα ήταν καλύτερο να δημιουργηθεί λήμμα Μουσικό Σχολείο (Ελλάδα) ή κάτι παραπλήσιο

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

ΟΚ

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Επαναλαμβάνω ξανά. Όσο υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία συζήτησης για την διαγραφή του λήμματος, ΔΕΝ μπορείς να αφαιρείς την σήμανση. Πρόσεξε γιατί αυτό που κάνεις είναι βανδαλισμός και μπορεί να φραγείς.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Σταμάτα να αφαιρείς τη σήμανση διαγραφής. Υπάρχει συζήτηση. Εκεί μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συζήτηση της πρότασης διαγραφής, η σήμανση παραμένει. Αν συνεχίσεις πας ολοταχώς για φραγή, όπως σου έγραψε και ο φίλος Texniths.

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Η συζήτηση για την διαγραφή του λήμματος που σε απασχολεί, θα κλείσει από διαχειριστή είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Ούτε από μένα, ούτε από τον Chalk19, ούτε από εσένα (κανένας μας δεν είναι διαχειριστής). Δυστυχώς δυσχεραίνεις την θέση σου για πιθανή φραγή...

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν κάνω τίποτα κακό αφού ο συντάκτης Chalk19 διαμόρφωσε έτσι την σελίδα ώστε να ανταποκρίνετε στα κριτήρια της Εγκυκλοπαιδικότητας!

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι αλλά η συζήτηση θα κλείσει από διαχειριστή. Μέχρι τότε δεν μπορείς να αφαιρείς την σήμανση και αυτό ισχύει όπως και να έχει

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

ok

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Συμπληρώνω εδώ - ως συνέχεια των παραπάνω - πως ως αρχικός συντάκτης του λήμματος που είσαι ΔΕΝ επιτρέπεται εκ μέρους σου αφαίρεση των προτύπων που έχουν τοποθετηθεί στο λήμμα. Αυτό πρέπει να γίνει από τρίτους χρήστες (όχι εσύ ή άλλοι λογαριασμοί χρήστη που να σχετίζονται μαζί σου δλδ) και μέχρι τότε ΔΕΝ γίνεται να αφαιρέσεις εσύ τα πρότυπα αυτά. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Μάθε να συζητάς και να ακολουθείς τους κανόνες, ιδίως όταν υπάρχουν σε εξέλιξη διαδικασίες. Μην επιμένεις λοιπόν σε συμπεριφορές αυτού του τύπου. Ήδη, έχεις δώσει σημεία βελτίωσης ως χρήστης στη συγγραφή περιεχομένου, αφού βέβαια πρώτα μας ανάγκαζες να σε κυνηγάμε και να αναιρούμε αυτά που έκανες ξανά και ξανά. Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, πρέπει όμως να βελτιωθείς κι άλλο και πάνω απ΄όλα: 1) να μην χρησιμοποιείς πολλούς λογαριασμούς προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις, 2) να μην ανεβάζεις φωτογραφίες που δεν είναι δικές σου λέγοντας ότι είναι, είτε εδώ, είτε στα Commons.