Συζήτηση χρήστη:Thanospsy

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Thanospsy, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 11:50, 17 Μαΐου 2011 (UTC)


Μισέλ Φουκώ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Πρόσθεσες κείμενο στο λήμμα για τον Φουκώ αφενός μεν καταστρέφοντας το πλαίσιο πληροφοριών για τον φιλόσοφο, αφετέρου χωρίς καμία τεκμηρίωση. "Το εγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο πρέπει να είναι επαληθεύσιμο.". Αν θέλεις να επεξεργαστείς το λήμμα κάνε το ελεύθερα, χωρίς όμως να καταστρέφεις τη μορφοποίησή του και προσθέτοντας κείμενο τεκμηριωμένο. Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 16:39, 29 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Στη σελίδα συζήτησης του λήμματος έχω τοποθετήσει τη σύνδεση προς το πλήρες παλαιό περιεχόμενο. Επειδή δεν είμαι ειδικός δεν γνώριζα πώς να τεκμηριώσω σωστά τα σβησμένα και εκείνος που τα αφαίρεσε το έκανε από την ίδια ανασφάλεια για το περιεχόμενο και μάλλον επειδή διέγνωσε ανακρίβειες, αλλιώς θα το είχε αφήσει απλώς με τη σήμανση πως δεν έχει εμβόλιμες τις παραπομπές που στηρίζουν τα γραφόμενα. Στην εκδοχή του λήμματος στην αγγλική, παρόλα αυτά, υπάρχουν πάνω κάτω οι ίδιες προσθήκες με αυτές που αφαιρέθηκαν και μάλιστα συνοδεύονται από πηγές. Αν και νομίζω πως η βιβλιογραφία που τοποθέτησες είναι υπερ-επαρκής και ο χρήστης αφαίρεσε το κείμενο επειδή οι πηγές δεν ήταν εμβόλιμες στο κείμενο, με τη χρήση <ref></ref>. Οπότε ένας πιο ειδικός (σε περιμέναμε) θα μπορεί να επανατοποθετήσει σωστά το περιεχόμενο που πράγματι μας λείπει αυτή τη στιγμή. Αν θες βοήθεια για το πώς τοποθετούμε τις εμβόλιμες παραπομπές εδώ είμαστε, ή ρώτα και τον Αλέξη (Vrlab). Και προετοιμάσου και για το λήμμα σου Κοινωνικός Δαρβινισμός, για το οποίο θα σου ζητηθούν, προβλέπω, τα ίδια.   ManosHacker 17:27, 29 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Στο συλλογισμό σου υπάρχει ένα σφάλμα: Η Βικιπαίδεια δεν είναι φιλοσοφικό σύστημα, είναι εγκυκλοπαίδεια. Αυτό που οφείλει να προσφέρει στους αναγνώστες της είναι γνώσεις τεκμηριωμένες και άρα επαληθεύσιμες και τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. --Ttzavarasσυζήτηση 16:33, 30 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Στη Βικιπαίδεια γίνεται το λάθος να παίρνουμε προσωπικά τα διάφορα. Δεν είναι εύκολο να το χειριστεί κανείς αυτό και πολλές φορές παλαιοί χρήστες πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Θα σου το πει πολύ καλά ο Vrlab. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταφέρεις τις πηγές σου μέσα στο κείμενο για να στηρίξεις όσα διατύπωσες και δεν θα μπορεί κανείς να τα αφαιρέσει, τουλάχιστο εύκολα.   ManosHacker 19:37, 30 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)