Συζήτηση χρήστη:S0crates

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

S0crates, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Το νόημα του παρόντος καταλόγου; --ΗΠΣΤΓ 21:25, 18 Ιουνίου 2007 (UTC)

Γνωσιακή επιστήμη[επεξεργασία κώδικα]

Ωραίο το άρθρο. Αφαίρεσα κατηγορία:επιστήμες και πρόσθεσα την κατηγορία:ψυχολογία ούτως ώστε η κατηγορία:επιστήμες να μην έχει άρθρα παρά μόνο κατηγορίες. Πιστεύεις ότι το άρθρο δεν ανοίκει στην κατηγορία:ψυχολογία? Προτείνω η κατηγορία:επιστήμες να ξαναφύγει κ είτε να μείνει μόνο η κατ:διεπιστημονικά είτε να μπούν και οι επιμέρους κατηγ., δηλ. νευροεπιστήμη, ψυχολογία, τεχνητήνοημοσύνη, φιλοσοφία, γλωσσολογία.--vanakaris 13:30, 2 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Η γνωσιακή επιστήμη ΔΕΝ ανήκει στην ψυχολογία. Ως διεπιστημονικό αντικείμενο έχει βέβαια συστατικά κομμάτια από διάφορες επιστήμες και ένα από αυτά (στην προκειμένη περίπτωση η γνωστική ψυχολογία) ανήκει όντως στην ψυχολογία αλλά αυτό δεν την κατατάσσει στην ψυχολογία. Συμφωνώ με την πρόταση να αφαιρεθεί η κατηγορία "επιστήμες" και να μείνει μόνο η κατηγορία "διεπιστημονικά" πεδία όπου και πραγματικά ανήκει. Swcrates 19:34, 3 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

οκ! --vanakaris 08:44, 4 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

συνέχεια συζήτησης διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Ούτε εγώ γράφω πολύ καιρό στη βίκι. Αν κατάλαβα καλά θέλεις να δημιουργήσεις νέο άρθρο Κατάλογος ελληνικών τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης και να προτείνεις αυτό να συγχωνευτεί με το Ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, βάζοντας το πρότυπο {{merge|όνομα άρθρου}}.--vanakaris 06:53, 18 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

ok, σ'ευχαριστώ! Swcrates 18:28, 18 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Σωκράτη γεια σου! Βλέπω ξεκίνησες το νέο άρθρο και φαντάζομαι περιμένεις να ολοκληρωθεί η συγχώνευση. Βρήκες πληρέστερες πηγές από τα δύο λινκ που παρατέθηκαν ή θα χρησιμοποιήσεις αυτά; Πώς μπορώ να συνεισφέρω (υποθέτοντας ότι το οργανώνεις εσύ;-) --JohnMad
Το ένα το λινκ είναι αρκετά ενημερωμένο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου στις περισσότερες περιπτώσεις τα διπλοτσεκάρω και απευθείας με τις σελίδες των ιδρυμάτων. Όσο για τη συγχώνευση δε βλέπω κινητικότητα οπότε θα στείλω ένα μήνυμα στο διαχειριστή να δούμε τι γίνεται. Προς το παρόν δε συνεχίζω την ενημέρωση του νέου άρθρου διότι το πρότυπο της συγχώνευσης λέει μην κάνετε αντιγραφή/επικόλληση. Οπότε θα περιμένω και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορούμε να οργανωθούμε για να δομηθεί ωραία το νέο άρθρο. Swcrates 21:04, 23 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Αναίρεση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Αναίρεσα τις διορθώσεις σου στο άρθρο Πληροφορική. Ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε τον Ζ3 ούτε τον Colossus, επομένως του κάνουμε έτσι το άρθρο δυσνόητο. --Ttzavaras 18:18, 31 Μαΐου 2009 (UTC)

Το Αρχείο:Χάρτης Δήμου Παιονίας.png είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Χάρτης Δήμου Παιονίας.png, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσένα γράψε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή της συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ.

Το Αρχείο:Χάρτης Δήμου Κιλκίς.png είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Χάρτης Δήμου Κιλκίς.png, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσένα γράψε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή της συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:29, 13 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Μπορείς να επιλέξεις να ενημερώνεσαι μέσω μέιλ για μηνύματα που έχεις στη σελίδα συζήτησής σου. Κατά τα άλλα το διάστημα 1-2 μηνών κάθε άλλο παρά εύλογο είναι. Ειδικά όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:18, 23 Απριλίου 2011 (UTC)

Αιτιολόγηση;[επεξεργασία κώδικα]

Από πότε χρειάζεται να αιτιολογήσει κανείς την επαναφορά τεκμηριωμένου κειμένου έναντι της πρόσθεσης τεκμηρίωτου κειμένου; Και εν πάση περιπτώσει πώς κρίνετε εσείς ότι έπρεπε ντε και καλά να αφαιρέσετε το τεκμηριωμένο κείμενο, αντί να προσθέσετε παρακάτω το δικό σας που εν πολλοίς είναι εξειδικευμένη ανάλυση του προγενέστερου. Και πώς κρίνετε εσείς ότι υπάρχει ασάφεια στο προγενέστερο κείμενο; Σαφέστατο είναι και αντανακλά επακριβώς την είδησςη. Εξετάστε μήπως απλά δεν σας αρέσει για διαφόρους λόγους αφενός, αφετέρου εννοείται πώς ό,τι είδους κείμενο και να προσθέσετε θα χρειαστεί αξιόπιστη τεκμηρίωση, ειδικότερα στο συγκεκριμένο λήμμα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 00:43, 30 Ιουνίου 2015 (UTC)