Συζήτηση χρήστη:Reda Raouchaia

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Reda Raouchaia/Αρχείο 1 στις 2018-10-17.

C messier (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Reda Raouchaia, το λήμμα Μαστέλο Χίου που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. 21:59, 16 Αυγούστου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Ειδοποίηση για διαγραφή"
Magioladitis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ο μαραθώνιος εικονογράφησης λημμάτων που οργάνωσε το Wikimedia Community User Group Greece στα πλαίσια του Wiki Loves Earth 2019 ολοκληρώθηκε. Περισσότερες από 410 φωτογραφίες συνδέθηκαν με λήμματα στη Βικιπαίδεια ή με αντικείμενα στο Wikidata. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε περισσότερο από 15% των εικόνων που μεταφορτώθηκαν στα πλαίσια του Wiki Loves Earh 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά σου ανακοινώνω ότι κατέλαβες την 1η θέση! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω email για τον τρόπο παραλαβής του βραβείου σου. Με την ευκαιρία σε καλούμε και στην τελετή βράβευσης για την οποία θα σε ενημερώσουμε σχετικά σε επόμενη επικοινωνία.

Απαντήστε στο "Διάκριση στο διαγωνισμό εικονογράφησης WLΕ 2019"
2A02:587:381F:3A00:DD80:479E:4852:AAD9 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μιας και μπαίνετε στον κόπο και δημιουργείτε τόσο εκτενή λήμματα, θα ήταν χρήσιμο να δημιουργείτε συνδέσμους που οδηγούν σε αυτά για να διευκολύνετε τη πρόσβαση του κοινού (που ενδεχομένως δεν γνωρίζει την ύπαρξη του λήμματος)


πχ έτσι


Καλή συνέχεια!

Απαντήστε στο "Προσβασιμότητα στα λήμματα"
Diu (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας. Στο λήμμα Ιστορικά Μνημεία και Χώροι του Χιραϊζούμι αντικαταστήσατε την ενότητα "Παραπομπές" με την ενότητα "Βιβλιογραφία". Όμως η ενότητα αυτή περιέχει παραπομπές και όχι κάποιον αλφαβητικό κατάλογο με το σύνολο των πηγών που χρησιμοποιήθηκαν για την συγγραφή του λήμματος έτσι ώστε να δικαιολογεί τον τίτλο "βιβλιογραφία". Για περισσότερα δείτε στη σελίδα: Βικιπαίδεια:Οδηγός μορφοποίησης λημμάτων#2.3 Πηγές, όπου ξεκαθαρίζεται επακριβώς πότε χρησιμοποιείται ο τίτλος "Αναφορές" και πότε ο τίτλος "Βιβλιογραφία" σε μια ενότητα. Αντίστοιχα και στο αγγλικό λήμμα η ίδια ενότητα ονομάζεται "references". Καλή σας συνέχεια.

Απαντήστε στο "Αναφορές - βιβλιογραφία"
2A02:587:381A:7300:28FA:20F:B7CE:DA03 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα μιας και βλέπω ότι ειδικεύεστε σε θέματα βιολογίας και επιστήμης γενικότερα σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσατε να αναλάβετε το λήμμα της φωτοσύνθεσης. Είναι μια από τις πιο σημαντικές βιολογικές αντιδράσεις και φυσικά, μέρος της διδακτέας ύλης φοιτητών και μαθητών λυκείου.

Απαντήστε στο "Φωτοσύνθεση"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα