Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση χρήστη:P.a.a

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:P.a.a/Αρχείο 1 στις 2016-12-17.

MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

MediaWiki message delivery 21:21, 14 Οκτωβρίου 2024 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2024-42"
UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Hello. Σκαλίζω διάφορα βικι-τεχνικά και ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις.

  1. Έχουμε το Module:Location map ίδιο με της αγγλικής, το Πρότυπο:Location map σε μας γιατί δεν το κάνει απλώς invoke όπως δίπλα?
  2. Το Module:Location map επιτρέπει να βάλεις πολλαπλούς χάρτες στο pushpin_map, χωρισμένους με '#'. Στη συνέχεια σπλιτάρει με βάση το '#' και για κάθε χάρτη που θα βρει στο Module:Location map/data/ πάει και το βγάζει για τις ίδιες συντεταγμένες κτλ, όπως εδώ. Αυτό που βασικά μας λείπει, για να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στα infoboxes, είναι ένας switcher (πχ στο w:en:London το υλοποιούν με radio buttons). Πιο συγκεκριμένα έχουν αυτό το gadjet by default ενεργοποιημένο, που παίρνει τα divs+css κλάσεις που χτίζει το module και με λίγη jquery τα φτιάχνει ως switch. Αυτό μπορούμε να το μεταφέρουμε; (ή να κάνουμε κάτι πολύ παρόμοιο εν τέλει).
  3. Είδα τι γίνεται με τις μονάδες μέτρησης λίγο, έχουμε μεταξύ άλλων το Module:Wikidata/Formatters/quantity. Προφανώς λείπουν μονάδες μέτρησης που μπορώ να προσθέσω κι ο ίδιος στην τελική -όμως ένα βήμα πιο πέρα, γιατί να εξάγει για παράδειγμα «YYY μέτρα» και όχι «YYY m». Επίσης δεν έχει νόημα να προχωρήσει λίγο αυτό και να γίνει converter? -αν πχ ξέρω ότι το υψόμετρο είναι 100 πόδια μπορώ να εξάγω το αντίστοιχο σε μέτρα, που είναι σαφώς πιο οικείο στον αναγνώστη.
P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα ρίξει ματιά. Έχω την εντύπωση πως υπήρχε κάποια ασυμβατότητα στις παραμέτρους. Θα το ξανακοιτάξω.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Ok, ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Διάφορα, τεχνικής φύσης"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

MediaWiki message delivery 23:43, 7 Οκτωβρίου 2024 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2024-41"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

MediaWiki message delivery 22:20, 30 Σεπτεμβρίου 2024 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2024-40"
UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Παράδειγμα στο infobox του ποταμού Δνείπερου, τραβάει από τα wikidata ένα σωρό παραποτάμους του. Μπορούμε να το πειράξουμε κάπως -σε επίπεδο infobox, όχι wikidata- όταν το πεδίο έχει πάνω από N εγγραφές να μπαίνει ένα collapse/uncollapse. Επιπλέον θα ήταν καλό να βγαίνουν σε λίστα αυτά και όχι σαν ένα πελώριο string χωρισμένο με κόμματα. -- UnaToFiAN-1 (συζήτηση) 09:14, 9 Αυγούστου 2024 (UTC)

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει η λύση του ορίου στον αριθμό των αποτελεσμάτων που επιστρέφονται, και εμφάνισης συνδέσμου προς τα wikidata. Ακόμα καλύτερα η χειροκίνητη συμπλήρωση του πεδίου με τους σημαντικότερους παραπόταμους. Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση να εμφανίζεται στο λήμμα κάθε πληροφορία που υπάρχει στα wikdata. Πολύ περισσότερο που η συγκεκριμένη από τη φύση της δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να μεταβληθεί.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Η χειροκίνητη συμπλήρωση ναι θα ήταν μια χαρά, δεν πρόκειται για πληροφορία που αλλάζει προφανώς. Το να παίρνεις τους πρώτους Ν -όποιοι είναι αυτοί, ανεξαρτήτως σπουδαιότητας, δεν είναι και πολύ σωστό πάντως.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Τώρα είναι πιο κοντά σε αυτό που θες.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "collapsible (?)"
TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις τα συγκεκριμένα πρότυπα και να εντοπίσεις πού είναι το πρόβλημα; Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Έχει να κάνει με διπλή παράμετρο. Στα λήμματα που χρησιμοποιούν το πρότυπο της "Πόλης", βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

«  Η σελίδα Πρότυπο:Πόλη καλεί το πρότυπο Πρότυπο:Location map με περισσότερες από μία τιμές για την παράμετρο "alt". Μόνο η τελευταία παρεχόμενη τιμή θα χρησιμοποιηθεί. »

Κάπως θα πρέπει να λυθεί αυτό καθώς τα λήμματα που εμπεριείχαν διπλές παραμέτρους εκτοξεύθηκαν στις 13Κ+ ενώ πριν από αυτό δεν ήταν ούτε καν 200. Σε ευχαριστώ πολύ.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Έκανα μια αλλαγή, θυμάσαι κάποιο λήμμα που παρουσίαζε το πρόβλημα;

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)
TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Να είσαι καλά, φαίνεται να διορθώθηκε! Εδώ είναι ένα λήμμα Μπιζακουίνο. Βασικά όσα είχαν το πρότυπο της πόλης. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Απαντήστε στο "Πρότυπο:Πόλη + Πρότυπο:Location map"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 19:51, 3 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Reminder: Community Insights Survey"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 14:47, 6 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Community Insights Survey"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

RMaung (WMF) 15:13, 20 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Απαντήστε στο "Reminder: Community Insights Survey"
Verified Pie (συζήτησησυνεισφορές)

Παραθέτω ακριβώς το ίδιο μήνυμα που έστειλα στον Geraki πριν έναν μήνα+, επειδή είστε κι εσείς διαχειριστής διεπαφής και συνεχίζετε να είστε ενεργός.

Προσπαθώ από προχθές να κάνω το Πρότυπο:High-use όπως είναι στην αγγλική ΒΠ, δηλαδή: 1) το link που είναι στις «πολλές σελίδες» να παραπέμπει εκεί που πρέπει (τα κατάφερα) και

2) να κάνω τον αριθμό των αριθμό συνδέσεων προς τη σελίδα (που τώρα δεν υπάρχει καν) αυτόματο με το Transclusion count. Θέλω να μπορέσει το module να δουλέψει, αλλά έμαθα ότι θα χρειαστεί αυτό… Με ποιον τρόπο μπορεί αυτός ο κώδικας να χρησιμοποιηθεϊ από άλλη ΒΠ; -Verified Pie 19:02, 7 Ιουλίου 2023 (UTC)

Επίσης, το Πρότυπο:Ambox και γενικά όλα τα message box έχουν μείνει σε άλλη δεκαετία. Καιρός να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Module:Message box που είναι μάλιστα έτοιμο από το ‘13! (Το λέω με αφορμή το Πρότυπο:Πολλαπλά λήμματα που έχει αυτό το πρόβλημα.) —Verified Pie 08:17, 8 Ιουλίου 2023 (UTC)
P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχω ασχοληθεί με το toolforge, κι αυτό είναι μια καλή αφορμή να ξεκινήσω, αλλά βλέπω έχει εκεί λογαριασμό ο @Geraki οπότε υποθέτω με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξει.

Για τα πλαίσια μηνυμάτων έχετε δίκιο, χρειάζονται ενημέρωση. Αν έχετε τη διάθεση ξεκινήστε, κατά προτίμηση με δοκιμές, και αν και όπου χρειαστείτε βοήθεια εδώ είμαστε.

Απαντήστε στο "Module:Translusion count"