Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:P.a.a

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Hello. Σκαλίζω διάφορα βικι-τεχνικά και ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις.

  1. Έχουμε το Module:Location map ίδιο με της αγγλικής, το Πρότυπο:Location map σε μας γιατί δεν το κάνει απλώς invoke όπως δίπλα?
  2. Το Module:Location map επιτρέπει να βάλεις πολλαπλούς χάρτες στο pushpin_map, χωρισμένους με '#'. Στη συνέχεια σπλιτάρει με βάση το '#' και για κάθε χάρτη που θα βρει στο Module:Location map/data/ πάει και το βγάζει για τις ίδιες συντεταγμένες κτλ, όπως εδώ. Αυτό που βασικά μας λείπει, για να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στα infoboxes, είναι ένας switcher (πχ στο w:en:London το υλοποιούν με radio buttons). Πιο συγκεκριμένα έχουν αυτό το gadjet by default ενεργοποιημένο, που παίρνει τα divs+css κλάσεις που χτίζει το module και με λίγη jquery τα φτιάχνει ως switch. Αυτό μπορούμε να το μεταφέρουμε; (ή να κάνουμε κάτι πολύ παρόμοιο εν τέλει).
  3. Είδα τι γίνεται με τις μονάδες μέτρησης λίγο, έχουμε μεταξύ άλλων το Module:Wikidata/Formatters/quantity. Προφανώς λείπουν μονάδες μέτρησης που μπορώ να προσθέσω κι ο ίδιος στην τελική -όμως ένα βήμα πιο πέρα, γιατί να εξάγει για παράδειγμα «YYY μέτρα» και όχι «YYY m». Επίσης δεν έχει νόημα να προχωρήσει λίγο αυτό και να γίνει converter? -αν πχ ξέρω ότι το υψόμετρο είναι 100 πόδια μπορώ να εξάγω το αντίστοιχο σε μέτρα, που είναι σαφώς πιο οικείο στον αναγνώστη.
P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα ρίξει ματιά. Έχω την εντύπωση πως υπήρχε κάποια ασυμβατότητα στις παραμέτρους. Θα το ξανακοιτάξω.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Ok, ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Διάφορα, τεχνικής φύσης"