Συζήτηση χρήστη:P. M. Sakkas

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

P. M. Sakkas, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 21:36, 27 Αυγούστου 2006 (UTC)

Φωτογραφίες[επεξεργασία κώδικα]

Σε παρακαλώ μην επιφορτώνεις φωτογραφίες που δεν έχεις βγάλει ο ίδιος, γιατί καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα και διαγράφονται. Σου θυμίζω ότι δεν αρκεί να γράφουμε από πού προέρχεται (δηλ. τη διεύθυνση μιας ιστοσελίδας) η φωτό ως άδεια. Στα Κοινά μπορείς να βρεις πολλές ελεύθερες. Καλή συνέχεια, ----Lemur12 να΄στε καλά 01:00, 24 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Πρότυπο:Πρωθυπουργοί της Ελλάδας[επεξεργασία κώδικα]

Για όλα γίνεται συζήτηση, και καλό είναι να την κοιτάς πριν κάνεις κάποια επέμβαση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά για να αποφύγουμε το ράβε-ξήλωνε, να καταβάλεις δηλαδή χρόνο και προσπάθεια για να αλλάξεις κάτι, στο οποίο καταλήξαμε μετά από συζήτηση. Εν προκειμένω, προκειμένου να αποφευχθεί να γίνει το πρότυπο τεράστιο (όπως έγινε τώρα) είχαμε καταλήξει να βάλουμε μόνο τα επώνυμα, και μόνο για συνωνυμίες να προσθέσουμε τα μικρά ονόματα, για να διακρίνονται. Τώρα εκ των πραγμάτων άνοιξε ξανά η συζήτηση, οπότε ας καταλήξουμε κάπου, αλλά ας τηρηθεί, για να μην ασχολούμαστε συνέχεια με τα ίδια...--Κωστής 10:55, 23 Μαρτίου 2009 (UTC)

Κουτί χρήστη ΕΜΠ[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Ανάλογο κουτί δεν υπάρχει. Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις καλό θα ήταν να το κάνεις σε υποσελίδα χρήστη σου π.χ. σε τίτλο όπως Χρήστης:P. M. Sakkas/ΕΜΠ, Χρήστης:P. M. Sakkas/Απόφοιτος ΕΜΠ ή κάτι ανάλογο. Στη συνέχεια θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε. Αν χρειαστείς βοήθεια στην κατασκευή του άσε μου μήνυμα στη σελίδα συζήτησής μου. Μια καλή λύση θα ήταν πάντως να αντιγράψεις ένα ήδη υπάρχον.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 08:44, 27 Μαρτίου 2009 (UTC)

Tex[επεξεργασία κώδικα]

Μετακίνησα το άρθρο στον τίτλο TeX. Δε συνηθίζουμε να δημιουργούμε άρθρα με τη μορφή /Προσωρινό. Πλέον έχεις δύο επιλογές.

  1. Αφήνεις το άρθρο σε αυτόν τον τίτλο δίνοντας στον οποιονδήποτε τη δυνατότητα να συμβάλλει στη μετάφραση
  2. Το μετακινέις σε μία υποσελίδα σου π.χ. Χρήστης:P. M. Sakkas/Πρόχειρο για να το επεξεργάζεσαι όποτε έχεις κέφι.

Η επιλογή είναι δική σου. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:07, 29 Μαρτίου 2009 (UTC)

Το Αρχείο:Image18.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Image18.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. Το ίδιο και για τις εικόνες