Συζήτηση χρήστη:Kalliope (WMF)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Kalliope (WMF), καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 17:47, 27 Απριλίου 2015 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Είμαι καινούρια στο εγχείρημα της Βικιπαίδειας (Ελληνικής, Αγγλικής, κλπ), οπότε αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ πες μου - θα είναι καλή τη πίστει :) Είδα επίσης οτι στις 12 του Μαη θα γίνει μια παρουσίαση για την Βικιπαίδεια, στην Τεχνόπολη και λέω να πάω. Ελπίζω να γνωρίσω και από κοντά κάποια από τα ενεργά μέλη της κοινότητας και να μάθω περισσότερα. Kalliope (WMF) (συζήτηση) 05:42, 28 Απριλίου 2015 (UTC)

Προσφέρομαι να βοηθήσω λίγο στη μετάφραση των κειμένων για την κατάρτιση στην ασφάλεια. Αν θέλεις υπόδειξέ μου μερικές σελίδες που μπορώ να αναλάβω. Ένας τομέας που θα με ενδιέφερε είναι το online harassment.--Skylax30 (συζήτηση) 20:42, 26 Απριλίου 2017 (UTC)

Γεια σου @Skylax30:. Η αρχική σελίδα με το εκπαιδευτικό υλικό είναι στο meta που θα χρησιμοποιείται ως κεντρικός χώρος στον οποίο θα αναφέρονται όλες οι ενότητες κατάρτισης. Θα δεις στο πάνω μερος της σελίδας έχει μια ανακοίνωση σχετικά με τις μεταφράσεις, η οποία σε πάει στην κεντρική σελίδα μεταφράσεων. Εκεί θα δεις οτι η ενότητα που αφορά την αντιμετώπιση της διαδυκτιακής παρενόχλησης (online harassment) η οποία είναι χωρισμένη σε τμήματα, μιας και είναι μεγαλή σχετικά ενότητα. Μπορείς να ξεκινήσεις με όποιο τμήμα θες, π.χ. το τμήμα Fundamentals μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Εγώ ξεκίνησα την μετάφραση της αρχικής σελίδας και της ενότητας σχετικα με την παρενόχληση κατά τη διάρκεια δια ζώσης εκδηλώσεων. Ελπίζω αυτό να βοηθάει. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις, μου λες. Kalliope (WMF) (συζήτηση) 11:14, 27 Απριλίου 2017 (UTC)

ΟΚ. Έκανα μια πρώτη δοκιμή στο Fundamentals / Purpose of this module. Χρησιμοποίησα το Google Translate για μια παράγραφο. Δεν κατάλαβα πώς να καλέσω την αυτόματη μετάφραση της WP. Ρίξε μια ματιά.--Skylax30 (συζήτηση) 13:26, 27 Απριλίου 2017 (UTC)

@Skylax30: δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό στο θέμα των μεταφράσεων, αλλά πιστεύω οτι καλά το πας. Έκανα μια-δυο μικροδιορθώσεις, αλλά τίποτα συγκλονιστικό. Νομίζω οτι αν τύχει να το δουν και πιο έμπειροι χρήστες για review/proofreading, θα μπορέσουν να διορθώσουν τη συνολική μετάφραση, αν χρειαστεί. Καλή συνέχεια! Kalliope (WMF) (συζήτηση) 14:16, 27 Απριλίου 2017 (UTC)

Ρίξε μια ματιά σ' αυτά τα [$ Link1 ...] Μήπως τα ίδια εμφανίζονται και αλλού και επομένως πρέπει να υπάρχει μια συμφωνημένη ενιαία μετάφραση;--Skylax30 (συζήτηση) 20:49, 28 Απριλίου 2017 (UTC)