Συζήτηση χρήστη:Georgeous

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Georgeous, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

  1. Διάβασε πολύ προσεκτικά τους παραπάνω συνδέσμους.
  2. Αποφάσισε αν θέλεις να συμμετάσχεις εδώ με συνεισφορές, αλλιώς υπάρχουν εκατομμύρια χώροι στο ίντερνετ όπου μπορείς να λες τη γνώμη σου με τον τρόπο που θέλεις.
  3. Είναι η τελευταία φορά που απειλείς ή συμπεριφέρεσαι υποτιμητικά ή υβριστικά σε άλλον εθελοντή εδώ. Την επόμενη θα υποστείς μία ωραία Βικιπαίδεια:Φραγή (να ένας άλλος σύνδεσμος που πρέπει να μελετήσεις)

Τα παραπάνω δεν απαλάσσουν ή δε δίνουν δίκιο στο χρήστη με τον οποίο αντιπαρατείθεσαι. Θα αακούσει ακι αυτός έναν ανάλογο εξάψαλμο μόλις επανέλθει στο τεριμμένο θέμα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 08:09, 22 Απριλίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Ε όχι... Το διάβασα και αυτό! Τι θα διαβάσω ακόμα; Υβριστική συμπεριφορά από εμένα; Για κάντε τον κόπο να ανατρέξετε πίσω στις συζητήσεις για να δείτε ποιος έβρισε! Έλεος δηλαδή!

Δίνω επίσημα στοιχεία προς διόρθωση προïόντων επιστημονικής φαντασίας ενός κυρίου που δεν έχει ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα παρά γράφει ότι του κατέβει, απειλούμαι από αυτό το άτομο και επειδή "τόλμησα" να απαντήσω απειλούμαι ο ίδιος...

Για ακούστε κάτι κύριοι... Αν θέλετε να γράφετε αλήθειες, κάντε το... Αν θέλετε να γράφετε και να διαβάζετε παραμύθια, τότε να μας το πείτε. Όχι τίποτα δηλαδή για να ξέρουμε τι λέμε!

Για πείτε μου μια πληροφορία (πάντα με αποδείξεις) που έδωσα και είναι ψευδής. Για πείτε μου τι αποδείξεις έχει δώσει το συγκεκριμένο άτομο; Τον προκάλεσα να δώσει αποδείξεις. Ακόμα να τις δω... Να δω έως πότε θα τον προστατεύετε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! George 07:42, 14 Ιουλίου 2009 (UTC)[απάντηση]