Συζήτηση χρήστη:Ge01065

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Ge01065, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Egmontaz συζήτηση 10:39, 5 Μαρτίου 2009 (UTC)

Μην το αλλάξεις, η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος για μπροσούρες. Για άρθρα ναι--The Elder 14:01, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη 2009 από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας. Στη συγκρότησή της συνέβαλαν οι πολιτικές οργανώσεις ΑΚΟΣ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΚΚΕ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΣΕΚ που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α, η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αλλά και εκατοντάδες ανένταχτοι αγωνιστές.
    Ξεκίνησε με τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σπόρτιγκ στις 31 Γενάρη και γεννήθηκε μέσα από δεκάδες συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, αμέσως μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη. Λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και είναι ανοιχτή σε κάθε συλλογικότητα, αγωνιστή και αγωνίστρια που μοιράζεται αυτές τις αγωνίες και αναζητήσεις. Στηρίζεται στην ενότητα δυνάμεων και αγωνιστών που πρωτοστάτησαν στις μεγάλες μάχες της προηγούμενης περιόδου: την κορύφωση της εξέγερσης του Δεκέμβρη, στις απεργίες για το ασφαλιστικό, στη μεγάλη απεργία διαρκείας των δασκάλων, στις φοιτητικές καταλήψεις, στην πάλη ενάντια στην αναθεώρηση του Συντάγματος, στις αντιπολεμικές και αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις, στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, στον αγώνα για τις δημοκρατικές ελευθερίες. Επιδιώκει να παρέμβει σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα της περιόδου και θα συμμετέχει στις ερχόμενες ευρωεκλογές, ζητώντας τη στήριξη όλων εκείνων που σήμερα αναζητούν δρόμους αντίστασης, ρήξης και ανατροπής. Αυτό τι είναι, δεν είναι μπροσούρα;--The Elder 14:33, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Εσύ το έγραψες, δείγμα ύφους μπροσούρας. Κατά τα άλλα το διορθωμένο κείμενο δε σε εκφράζει και θέλεις να το επαναφέρεις πίσω στο δεύτερο επίπεδο σημερινού μπροσουρισμού, εκτός και αν μας θεωρείς ηλίθιους να μη μπορούμε να διαβάσουμε ένα ιστορικό και να κρίνουμε.--The Elder 14:44, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Mην προσπαθείς να επαναφέρεις το ίδιο πράγμα,αφού θα ξαναλάξει.--Georged 14:46, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Να σου πω αμέσως: και μετέχουν σε αυτή οι πολιτικές οργανώσεις ουδέτερο Το άλλαξες από δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας μπροσούρα.

Όπως αναφέρεται στην πολιτική διακήρυξη του σχηματισμού, ουδέτερο το άλλαξες σε Ξεκίνησε την παρουσία της με μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ στις 31 Ιανουαρίου 2009, ενώ γεννήθηκε μέσα από δεκάδες συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα αμέσως μετά την εξέγερση του Δεκεμβρίου του 2008. Μπροσούρα. Αυτά...Αλλά τι άλλο να περιμένεις Η διακήρυξη του πολιτικού σχήματος, που ανακοίνωσε την κάθοδό του στις ελληνικές ευρωεκλογές του 2009, αναφέρεται σε αντικαπιταλιστική αποδέσμευση και διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης--The Elder 15:04, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Οι χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που γράφεις στη συζήτηση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι αποδεκτοί εδώ. Εδώ δεν είμαστε σε φοιτητικό αμφοθέατρο ή συνέλευση, προσπαθούμε να φτιάξουμε εγκυλοπαίδεια προσπαθώντας για το καλύτερο, και θα πρέπει να το θυμάσαι (να το θυμόμαστε) όταν αλληλεπιδράς με άλλους χρήστες. Σε μπλοκάρω για σήμερα, και ελπίζω από αύριο να συνεισφέρεις ηρεμότερα - Badseed απάντηση 15:42, 23 Απριλίου 2009 (UTC)