Συζήτηση χρήστη:Efemeros1

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(ru) Добро пожаловать

Efemeros1, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --патриот8790Τενεκές 16:03, 5 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Παράθεση πηγής[επεξεργασία κώδικα]

Για να παραθέτεις τις πηγές σου με τη σωστή μορφή (όπως θεωρείται αυτή για την ΒΠ), παρακαλώ διάβασε Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών. Επίσης, δεν χρειάζεται να αναφέρεις τι περιέχει η κάθε αναφορά που γίνεται σε κάποιο θέμα. Καλή συνέχεια. --C Messier 19:07, 5 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

Αντί να χρησιμοποιείς «Σύμφωνα με το Χ», «όπως μας πληροφορεί ο Χ στην εφημερίδα», χρησιμοποιήσε παραπομπές με τον τρόπο που αναφέρεται εδώ Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών. ΠΧ. Η πρόταση Σύμφωνα με το Χ, ο ΕΦ γεννήθηκε στο χωριό και σπούδασε στο πανεπιστήμιο, θα γίνει, ο ΕΦ γεννήθηκε στο χωριό και σπούδασε στο πανεπιστήμιο<ref>Χ</ref>. Και στο τέλος βάζεις το {{παραπομπές}} Δες οποιοδήποτε λήμμα έχει παραπομπές.

Το σύμφωνα με δείχνει ότι κάτι αμφισβητείται από πολλούς και αυτές τις αμφισβητήσεις έχουν δημοσιοποιηθεί (ή αποτελεί το ίδιο αμφισβήτηση μια προϋπάρχουσας θεωρίας ή πληροφορίες). Ελπίζω να βοήθησα. --C Messier 19:03, 14 Οκτωβρίου 2014 (UTC)

https://el.wikipedia.org/wiki/Η_Σημερινή_(εφημερίδα)[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να κάνετε redirect το Σημερινή στο Η Σημερινή (εφημερίδα) σας ευχαριστώ, --Smaragdakis (συζήτηση) 14:44, 5 Ιουλίου 2015 (UTC)