Συζήτηση χρήστη:Billkas

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Billkas, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature icon.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! -Badseed απάντηση 20:05, 21 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Γειά. Είδα το ΚΤΕΛ Αστικής Περιοχής Πατρών. Τα ωράρια και οι τιμές δεν έχουν θέση εδώ, γιατί όταν αλλάξουν οι τιμές, όταν αλλάξει ένα δρομολόγιο, τι θα γίνει; Θα είσαι εκεί να το διορθώνεις; Ίσως σε μια πρόταση, να έμεναν ενδεικτικές τιμές για το 2009, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο.--Focal Point 21:05, 28 Αυγούστου 2009 (UTC)

Το άρθρο ΚΤΕΛ Αστικής Περιοχής Πατρών είναι υποψήφιο για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα το άρθρο ΚΤΕΛ Αστικής Περιοχής Πατρών που δημιούργησες έχει προταθεί για διαγραφή. Η συζήτηση διαγραφής βρίσκεται εδώ στην οποία μπορείς να καταθέσεις την άποψή σου. Μπορείς να συμβουλευτείς την πολιτική βάση της οποίας προτάθηκε το άρθρο εδώ. Φιλικά.--Egmontaz συζήτηση 07:33, 13 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Κώδικας[επεξεργασία κώδικα]

Ναι δεν είναι δύσκολος. Καλή συνέχεια!--The Elder 10:56, 22 Μαΐου 2011 (UTC)

Αφαίρεση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα αγαπητέ! Ναι έχει δυνατότητα να αφαιρέσει οποιαδήποτε πινακίδα, αρκεί να είναι δικαιολογημένη η αφαίρεση. --Ttzavarasσυζήτηση 20:24, 23 Μαΐου 2011 (UTC)