Συζήτηση χρήστη:Bereketis

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Bereketis, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --✻tony esopi λέγε 14:36, 13 Νοεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Θόδωρος Αντωνίου[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δημιούργησες το άρθρο Θόδωρος Αντωνίου, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL της Βικιπαίδειας (σχετικά δες εδώ). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και να γράψεις κάτι δικό σου. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:43, 13 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Παρακαλούμε μην επεξεργάζεστε προσωρινά το άρθρο.
Αν είστε όντως ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείτε τη δημοσίευσή του (ή αν έχετε εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια υπό την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο info-el@wikimedia.org.
Επίσης τα άρθρα είναι POV, δηλαδή δεν έχουν την ουδέτερη μορφή που πρέπει να έχει ένα εγκυκλοπαιδικό άρθρο. Αυτό βέβαια μπορεί να λυθεί εύκολα με επιμέλεια τους αφού τακτοποιηθεί το παραπάνω θέμα.
Ρίξτε επίσης μιά ματιά στο Βικιπαίδεια:Αξιοσημείωτοι μουσικοί--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:19, 13 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Μουσική θεωρία[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Βλέπω ότι εμπλουτίζεις τη Βικιπαίδεια με άρθρα για τη θεωρία της μουσικής που πραγματικά έλειπαν. Τα άρθρα σου είναι τόσο καλά που με προβληματίζουν ! :) Δηλαδή, εννοώ οτί ακόμα κι αν τυχον έχεις καλόπιστα αντιγράψει κάποιο μικρό κομμάτι από οποιοδήποτε βιβλίο, δε θα είμαστε εντάξει σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, οπότε θα πρέπει να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια. Σου το γράφω γιατί είναι πολύ συνηθισμένο για τους νέους χρήστες να χρειάζονται μία περίοδο προαρμογής μέχρι να κατανοήσουν ακριβώς πως λειτουργεί η Βικιπαίδεια. Σε κάθε περίπτωση καλώς ήρθες και καλές συνεισφορές. Αν χρειαστείς βοήθεια είμαστε όλοι στη διάθεσή σου! Φιλικά- Αχρήστης 09:47, 14 Νοεμβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα. Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων είναι σαφές. Πρέπει να σταλεί μέιλ από το site της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών στο info-el@wikimedia.org που να αναφέρει ότι ο κάτοχος των π. δικαιωμάτων τα απελευθερώνει με τους όρους της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το καλύτερο όμως θα ήταν να γράψεται εκ νέου τα βιογραφικά ώστε να ανταποκρίνονται στην Βικιπαίδεια:Ουδετερότητα, να μην περιλαμβάνουν δηλαδή π.χ. κοσμητικά επίθετα και γενικά να παρέχουν αντικειμενική πληροφόρηση για ένα πρόσωπο. Επιπλέον ένα βιογρφικό ενός μουσικού για να έχει θέση στη βικιπαίδεια πρέπει να ανταποκρίνεται στο Βικιπαίδεια:Αξιοσημείωτοι μουσικοί.
Επιπλέον το από μνήμης που επικαλείστε δεν αναποκρίνεται στις προδιαγραφές του εγχειρήματος καθώς πρέπει τα όσα αναφέρουμε να είναι τεκμηριωμένα. Συνεπώς πρέπει να αναφέρονται οι πηγές των όσων γράφουμε. Δείτε σχετικά εδώ.
ΥΓ1:Προφανώς για τεχνικούς λόγους δεν είδατε το μήνυμα μου δύο παραγράφους πάνω.
ΥΓ2:Επικοινωνία με την Αχρήστη μπορείτε να έχετε εδώ
ΥΓ3:Γενικότερες απορίες μπορείτε να θέσετε και εδώ--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:11, 14 Νοεμβρίου 2007 (UTC)