Συζήτηση χρήστη:Arm5

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue

Arm5, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Μας γλύκανες με τον μπακλαβά σου. --Focal Point 19:47, 18 Ιουλίου 2007 (UTC)

Φίλε Arm5, βασικά προσπάθησα να κάνω χιούμορ με αυτό που είπες για τα όσα είπε η Βέφα, βάζοντας τη συγκεκριμένη φράση στη σύνοψη. Αν πίστευα στην "ελληνικότητα" του μπακλαβά θα το είχα διορθώσει και μέσα στο άρθρο, δε νομίζεις; Προσωπικά μου είναι αδιάφορη και την έχω χεσμένη την καταγωγή του μπακλαβά, και το ίδιο ισχύει και για όλους τους φασίστες, έλληνες και τούρκους, και φυσικά για τον Καρατζαφέρη. Επομένως τα όσα μου γράφεις είναι μάλλον άσχετα και θα σου ζητούσα να τα σβήσεις, αλλά δε πειράζει καλή καρδιά. Έτσι κι αλλιώς για να βοηθήσεις ήρθες κι όχι για να ψάξεις για καυγάδες, σωστά; - Badseed απάντηση 20:54, 18 Ιουλίου 2007 (UTC)

Εκκλησία των Βικιπαιδιστών[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει, αλλά έχει αναφερθεί πιθανή ή απίθανη ύπαρξή της εδώ. Όσοι πιστοί προσέλθετε. --Focal Point 18:12, 19 Ιουλίου 2007 (UTC)

Απειλές[επεξεργασία κώδικα]

Αυτή είναι η πρώτη ειδοποίηση για τις απειλές σου στο λήμμα Μικρασιατική Καταστροφή--ΗΠΣΤΓ 21:19, 30 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)