Συζήτηση χρήστη:Antonis Lambropoulos

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Antonis Lambropoulos, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγοί για να ξεκινήσετε[επεξεργασία κώδικα]

Οδηγός για νέους χρήστες
Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Antonis Lambropoulos, το λήμμα Χρήστης:Antonis Lambropoulos που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: δεν ανταποκρίνεται στο ΒΠ:ΣΧΡΗ. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής μπορείς να πεις την γνώμη σου στην [[Συζήτηση:Χρήστης:Antonis Lambropoulos|σελίδα συζήτησης του λήμματος]]. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

Ειδοποίηση για το λήμμα Χρήστης:Antonis Lambropoulos

Δημιούργησες το λήμμα Χρήστης:Antonis Lambropoulos, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από άλλη ιστοσελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.—Corleone μη τα μασάς!@ 20:55, 4 Νοεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Για τα λίαν προσβλητικά σχόλια στη συζήτηση του χρήστη KCharitakis μιας εβδομάδας φραγή. Παρακαλώ μην επαναλαβεις παρόμοια συμπεριφορά μετά τη λήξη της. --Ttzavarasσυζήτηση 09:26, 5 Νοεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]