Συζήτηση χρήστη:Στέλλα Ζαχαρόγιαννη

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Άγιος Παρθένιος, Επίσκοπος Λαμψάκου, ο θαυματουργός.

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Χρόνια πολλά με υγεία! Επανέφερα το περιεχόμενο του λήμματος τόσο γιατί δεν το βρίσκω κακό, όσο κυρίως γιατί πρόκειται για τον Άγιο στον οποίο οφείλει το όνομα το νησί. Αν πρέπει να διαγραφεί δεν γίνεται έτσι. Ας το αποφασίσουν, καλύτερα, οι διαχειριστές. Καλή χρονιά.

Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Kαλησπέρα σας! Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε χαρά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καθώς και όλους όσους προσπάθησαν να μ' ενθαρρύνουν, αλλά εγώ το κατήργησα και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ. Κάποιος διαχειριστής μου το διέγραψε με το που το δημοσίευσα, με την κατηγορία "της παράβασης πνευματικών δικαιωμάτων", που δεν την κατάλαβα και πολύ πληγώθηκα. Ένας ευγενέστατος κύριος, σαν και σας, επενέβη και το επανέφερε, αλλά για μένα έχει κλείσει το θέμα μια για πάντα. Η απόφασή μου είναι τελεσίδικη. Καλή Πρωτοχρονιά! Καλή χρονιά!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Κρίμα. Μην αποθαρρύνεσαι. Η Βικιπαίδεια είναι πολλά πράγματα. Η διάδοση ελεύθερης γνώσης για παράδειγμα. Υπάρχουν πάρα πολλά λήμματα που μπορείς να γράψεις μεταφράζοντας από άλλες Βικιπαίδειες.

130.43.69.43 (συζήτησησυνεισφορές)
Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαρίστως, αλλά δε γνωρίζω το πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Περιμένω τις οδηγίες σας, σχετικά με τη διαγραφή της αρχικής σελίδας. Σας ευχαριστώ.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Το λήμμα διεγράφη καθώς περιείχε υψηλό ποσοστό αντιγραφής από άλλη σελίδα. Αυτό δεν επιτρέπεται στην ελληνική Βικιπαίδεια.

Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να αναφέρεται τη σελίδα;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Έχει διαγραφεί λόγω αντιγραφής, δεν χρειάζεται να γίνει κάτι άλλο.

Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να αναφέρετε τη σελίδα;

130.43.69.43 (συζήτησησυνεισφορές)
Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, η ανάρτηση αυτή του 2014, είναι δική μου. Φέρει το όνομά μου. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου δώσατε (προκειμένου να λήξει αυτή η παρεξήγηση), η οποία μου είχε διαφύγει από τις οδηγίες τις Βικιπαίδειας, που είναι τόσο πολλές για κάποιον που για πρώτη φορά ασχολείται με δημοσίευση λήμματος και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.

Όμως η διαγραφή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, έγινε αμέσως μετά τη δημοσίευση με  την κατηγορία της σαφούς παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και όχι εκείνης που αναφέρατε.

Ο CubicStar συζήτηση συνεισφορές διέγραψε τη σελίδα Όσιος Ευστράτιος ο Θαυματουργός (9/1) (Γ12: Σαφής παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων).

Καλή Πρωτοχρονιά! Χρόνια πολλά και καλά! Καλή δύναμη, καλή συνέχεια στις δραστηριότητές σας.

Στέλλα Ζαχαρόγιαννη (συζήτησησυνεισφορές)

Μήπως μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες, προκειμένου να διαγράψω και την αρχική σελίδα; Ευχαριστώ πολύ. Επ' ευκαιρία, θα ήθελα ν' αναφέρω σ' αυτή τη συζήτηση, πληροφοριακά κι ενημερωτικά, ότι το Συναξάρι όλων των Αγίων υπάρχει στο ίντερνετ στην ιστοσελίδα Ορθόδοξος Συναξαριστής, αλλά και σε πολλά άλλα ιστολόγια, οπότε είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ανέφικτο, να δημοσιεύσει κάποιος βίο Αγίου, στον οποίο δεν υπάρχουν προτάσεις-εκφράσεις που συναντάμε σε κάποιο άλλο ιστολόγιο, καθόσον στα βιογραφικά στοιχεία υπάρχουν μικρά περιθώρια αλλαγής των λέξεων και φράσεων. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση που οι πληροφορίες προέρχονται από βιβλίο, καθόσον κι εκεί από τα Συναξάρια αντιγράφονται, οπότε μπορεί να προκύψει το ίδιο πρόβλημα. Ενδεικτικά, σας παραπέμπω να δείτε  τον βίο του Αγίου Παντελεήμονα, τον οποίο έτυχε να διαβάσω τις τελευταίες μέρες, στην προσπάθειά μου να παρουσιάσω το δικό μου λήμμα σύμφωνα με τις οδηγίες της Βικιπαίδειας (βλ. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82) και διαπίστωσα ότι το κείμενο σε πολλά σημεία είναι ίδιο με το της  Οrthodoxwiki (https://el.orthodoxwiki.org/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AE%CE%BC%CF%89%CE%BD,_%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82), ιδιαίτερα στη 2η και 3η παράγραφο. Σημειωτέον, ότι  στο συγκεκριμένο λήμμα της Βικιπαίδειας, τις τελευταίες μέρες, έκανα εγώ κάποιες μικροαλλαγές, προσθήκες και παραπομπές σε εξωτερικούς συνδέσμους, στα πλαίσια της βελτίωσής του. Καλή Πρωτοχρονιά!

Απαντήστε στο "Όσιος Ευστράτιος"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα