Συζήτηση χρήστη:Ανναξ 300

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Ανναξ 300, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (συζήτηση) 14:56, 14 Μαΐου 2013 (UTC)

Διγενής Ακρίτας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Η συνεισφορά σας στο λήμμα Διγενής Ακρίτας αναιρέθηκε καθώς θεωρήθηκε η προσθήκη σας ατεκμηριώτη, ενώ διαγράφηκαν και παραπομπές που βοηθούν στην τεκμηρίωση του κειμένου. Η επαληθευσιμότητα είναι πολύ σημαντική στην βικιπαίδεια. Παρακαλώ παρουσιάστε πηγές στο κείμενο που προσθέτετε ή αναφέρατε τις ελλείψεις του κειμένου στην σελίδα συζήτησης του λήμματος ώστε να μπορεί να βελτιωθεί. Επίσης φροντίστε ώστε οι προσθήκες σας να μην παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα και να διατηρούν το ουδέτερο ύφος του λήμματος.--Vagrand (συζήτηση) 14:56, 14 Μαΐου 2013 (UTC)

Εθνοτισμός[επεξεργασία κώδικα]

Στα λήμματα δεν σχολιάζουμε παρά μόνο στις σελίδες συζήτησης των λημμάτων, όπου επισημαίνουμε τα λάθη ώστε να βελτιωθούν τα λήμματα. Προσπάθηστε και εσείς να βελτιώσετε το λήμμα χρησιμοποιώντας πηγές και αφήστε τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.--Vagrand (συζήτηση) 14:48, 28 Μαΐου 2013 (UTC)