Συζήτηση χρήστη:Άζηνος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Άζηνος, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 20:39, 23 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Αγαπητέ Άζηνε, καλωσόρισες και από εμένα. Είδα ότι αφαίρεσες το κείμενο που επέλεξα να αντιγράψω σε μια σελίδα με την ένδειξη «απαγορεύεται». Σε ενημερώνω (αφού από ότι φαίνεται δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά τους όρους της συνεισφοράς μας), ότι «Αποθηκεύοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και συμφωνείτε χωρίς δικαίωμα ανάκλησης την δημοσίευση του υλικού υπό τους όρους της CC-BY-SA 3.0 και της GFDL». Αν δεν επιθυμείς να χρησιμοποιούνται τα κείμενά σου παρακαλώ να θεωρήσεις πολύ σοβαρά την πιθανότητα να σταματήσεις να συνεισφέρεις στη Βικιπαίδεια. Αν απλά δε θέλεις να αναπαραχθεί το συγκεκριμένο κείμενο σε εκείνη τη σελίδα, μπορούσες απλά να μου το ζητήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχεις δικαίωμα να απαγορεύσεις τη δημοσίευση / χρήση / αλλαγή οποιουδήποτε κειμένου συνεισφέρεις στη Βικιπαίδεια. Καλή συνέχεια. --Focal Point 22:08, 24 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Άκυρο, αν και εσύ είχες διαβάσει αυτά που ο ίδιος έγραψες, θα ήξερες ότι «Το απαραίτητο disclaimer: Όπως και στις άλλες σελίδες, μπορείτε να την αλλάξετε, ακριβώς όπως και εγώ.» Επιπλέον σου λέω, ότι η συλλογή αποφθεγμάτων γίνεται στο δημοτικό, και όχι στο γυμνάσιο, αν όχι στο λύκειο, οπότε υποτίθεται ότι έχουμε ωριμάσει. --Άζηνος 22:32, 24 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

Αθανάσιος Καμπαφλής[επεξεργασία κώδικα]

Δεν αρίστευσε, συμμετείχε αξιοπρεπώς, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αναφέρεται σαφώς στο λήμμα--ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 16:12, 13 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)