Συζήτηση:Age of Empires II

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Video-Game-Controller-Icon-IDV-green.svg Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιντεοπαχνίδια», μιας συνεργατικής προσπάθειας για τη βελτίωση και την κάλυψη λημμάτων που αφορούν τα βιντεοπαιχνίδια, στη Βικιπαίδεια. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Σχόλιο 2016[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην δομή της σελίδας να το γράψετε στην συζήτηση λίγες ώρες πριν ώστε να συζητηθεί το όποιο λάθος. Ευχαριστώ. --Ioannes Ntouros (συζήτηση) 18:50, 23 Ιουλίου 2016 (UTC)


The African Kingdoms[επεξεργασία κώδικα]

Ας δεχτούμε ότι το "Πορτογάλοι" αναφέρεται στις πορτογαλικές αποικίες της Αφρικής. Αλλά ο Φραγκίσκος Α΄ των Μεδίκων τί δουλειά έχει με τους αφρικανικούς πολιτισμούς ; --Ignoto (συζήτηση) 17:27, 29 Ιουλίου 2016 (UTC)


Από την στιγμή που οι δημιουργοί του συγκεκριμένου παιχνιδιού αποφάσισαν να τον εντάξουν σε αυτό το "πακέτο", δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ή κάνουμε και τίποτε, παρά μονάχα να αναφέρουμε ορθώς το παιχνίδι όπως αυτό είναι... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:30, 29 Ιουλίου 2016 (UTC)


Στο παιχνίδι έτσι είναι. Αυτό φτάνει και περισσεύει για τους σκοπούς του άρθρου. Ioannes Ntouros (συζήτηση) 14:16, 30 Ιουλίου 2016 (UTC)


Η εκστρατεία είναι με τον Φρανσίσκο ντι Αλμέιντα(D/R) όχι τον Φραντσέσκο ντε Μέντιτσι.[1] --geraki (συζήτηση) 14:53, 30 Ιουλίου 2016 (UTC)

Έχεις δίκιο. Ioannes Ntouros (συζήτηση) 16:39, 30 Ιουλίου 2016 (UTC)