Συζήτηση:Χρονολόγιο του μακρινού μέλλοντος/Υποψήφιο προς προβολή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Χρονολόγιο του μακρινού μέλλοντος[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Έγινε αξιόλογο. --Focal Point 22:09, 17 Φεβρουαρίου 2017 (UTC). Παρακαλώ μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.

Υπέρ Νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και με ωραίο τίτλο, και το λήμμα είναι αρκετά καλογραμμένο και πλήρες έτσι ώστε να πληρεί τα κριτήρια. Αποτελεί μετάφραση του αγγλόγλωσσου εφάμιλλου το οποίο είναι προβεβλημένο, ενώ παράλληλα το 99% των κόκκινων συνδέσμων έχει τοποθετηθεί με την χρήση του Πρότυπο:Redwd έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει την δυνατότητα να διαβάσει σε κάποια άλλη γλώσσα λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύει ο όρος του συνδέσμου μέσω των Wikidata (προστέθηκε η μετάφραση των ετικετών για κάθε σύνδεσμο) ή Reasonator, αλλά και οι συντάκτες να μπορούν να βρουν εύκολα τα αντίστοιχα ξενόγλωσσα λήμματα έτσι ώστε να προχωρήσουν σε λημματογραφία του θέματος του συνδέσμου. Gts-tg (συζήτηση) 00:35, 14 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Υπέρ Η μόνη μου επιφύλαξη περί κόκκινων συνδέσμων έχει καλυφθεί με την εκτενέστατη χρήστη του Πρότυπο:Redwd. Το λήμμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον (εκτός των αντικειμενικών κριτηρίων του αξιόλογου / προβεβλημένου λήμματος). Έψαξα ιδιαίτερα έστω για μικροδιορθωσούλες, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα, ίσως κάποιο κόμμα να χρειαστεί κάπου. Στα υπόλοιπα, με καλύπτει πλήρως η περιγραφή του Gts-tg. --Focal Point 08:41, 14 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Σχόλιο Όντως, το λήμμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, ακόμα και για άνθρωπο που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα επιστημονικά θέματα, όπως για παράδειγμα η αστρονομία. Όσον αφορά τους κόκκινους συνδέσμους, ευελπιστώ πως θα αποτελέσει έναυσμα για τους λάτρεις της αστρονομίας να προβούν σε αύξηση των λημμάτων (με την ποιότητα που οφείλουν να έχουν) στην Ελληνόφωνη Βικιπαίδεια. Όσον αφορά τα κριτήρια του λήμματος, το μόνο πράγμα που με προβληματίζει και δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω απευθείας υπέρ είναι η ημερομηνία δημιουργίας - το λήμμα δημιουργήθηκε πριν μια εβδομάδα. Θα αφήσω περιθώριο ακόμα 3-4 εβδομάδες και αν το λήμμα παραμείνει ίδιο, θα ψηφίσω υπέρ. Nataly8 συζήτηση 07:32, 16 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Το χρονικό όριο που έθεσα έχει περάσει χωρίς αλλαγές στο λήμμα, οπόταν θα ψηφίσω Υπέρ. Nataly8 συζήτηση 15:45, 9 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Υπέρ Ένα απο τα καλήτερα λήμματα θετικών επιστιμών στην Βικιπαίδια. Έχω ψάξει για λάθη αλλα δεν είχα την τύχη να βρω κανένα. Όσο αφορά τους κόκκινους συνδέσμους, εγώ όπως και ο Nataly8 πιστεύω πως αργά ή γρήγορα, οι ιδικοί σε αυτά τα θέματα θα συμπληρώσουν ανάλογα με την ποιότητα αυτού του λήμματος. The Brave Goldfish (συζήτηση) 18:28, 2 Φεβρουαρίου, 2017 (UTC)

Υπέρ Αρκετά ενδιαφέρον θέμα, καλογραμμένο λήμμα, με πληθώρα παραπομπών.--Texniths (συζήτηση) 16:35, 2 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Υπέρ Αν και τα περισσότερα μου φαίνονται «κινέζικα», θα ψηφίσω κι εγώ υπέρ· σύμφωνα με τους παραπάνω. Εντυπωσιακότατο. — Dionysusσυζήτηση 16:45, 5 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)