Συζήτηση:Χρισσό Φωκίδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το κομμάτι της ιστορίας από σλίδα Δήμου Δελφών - Badseed απάντηση 20:04, 11 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

Αφού το Χρισσό είναι χωριό πρέπει να βάλουμε το πρότυπο Χωριό όχι Πόλη Κυνίσκος 22:29, 29 Απριλίου 2007 (UTC)

Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Ρώτησα.. Αν δείς τα πιό πολλά χωριά έχουν πρότυπο δήμου. Έχει πιο πολλές πληροφορίες αυτό το πρότυπο γι'αυτό το άλλαξα. Είναι μια χαρά.. Έχει και το χάρτη.. Βόμπα είναι --Geomanjo 22:32, 29 Απριλίου 2007 (UTC)

Ναι αλλά για κάθε χωριό το πρότυπο Χωριό είναι καλό. Δεν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες. Και πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία. Κυνίσκος 22:35, 29 Απριλίου 2007 (UTC)

Έχει δίκιο ο Κυνίσκος, για κάθε άρθρο υπάρχη και ένα ομοιόμορφο πρότυπο, Εξάλλου δεν βάλατε κάποια πρόσθετη πληροφορία που δεν την εχει το πρότυπο του χωριού.--✻tony esopi λέγε 23:47, 29 Απριλίου 2007 (UTC)

Δεν βάλαμε κάποια πληροφορία γιατί δεν είχαμε.. Μπορεί να έχει δίκιο ο Κυνίσκος. Εγώ απλά προτείνω το συγκεκριμένο πρότυπο γιατί έχει χάρτη και έμβλημα και μπορεί κάποιος να καταλάβει που περίπου βρίσκεται η περιοχή στην Ελλάδα.. Το καλύτερο απ'όλα θα ήτανε να φτιαχτεί ένα πρότυπο σαν αυτό του χωριού αλλά να έχει τον χάρτη+έμβλημα καθώς και δύο τρείς πληροφορίες παραπάνω.. --Geomanjo 23:52, 29 Απριλίου 2007 (UTC)

Μπορείτε να διορθώσετε/επεκτείνετε το πρότυπο αντί να χρησιμοποιείτε πρότυπα που χρησιμεύουν σε διαφορετικά άρθρα. Επίσης το Πρότυπο:Πόλη 1 θα πρέπει να καταργηθεί και να χρησιμοποιείται το μόνο το Πρότυπο:Πόλη (Ελλάδα). Δεν συμφωνεί με την λογική το wiki να δημιουργούνται διαφορετικά πρότυπα όταν δεν αρκεί κάποιο. Η λογική λέει ότι βελτιώνεις το υπάρχον όπως και στα άρθρα. Αν είναι κάποια πρότυπα ελλειπή κατέγραψε τις ελλείψεις και ποιές είναι οι ανάγκες γενικά και το διορθώνουμε. — Geraki ΣΜ - 2007-04-30T 09:16Z.

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 15:26, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)