Συζήτηση:Χένρικ Ίψεν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος « Χένρικ Ίψεν ».

Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Κουτί πληροφοριών[επεξεργασία κώδικα]

Ακόμα κι αν ήταν το καλύτερο λήμμα όλων των Βικιπαιδειών, μ’ αυτό το κουτί πληροφοριών η καταστροφή είναι πλήρης. – Τί δουλειά έχουν εδώ οι πολυάριθμες παραπομπές για την γέννηση και τον θάνατο ; αντί να είναι εντός κειμένου όπως πρέπει, μπαίνουν εδώ που δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους ; – Τί πολύτιμη πληροφορία είναι αυτή, ότι πέθανε από εγκεφαλικό ένας άνθρωπος 80 χρόνων ; η αιτία θανάτου εδώ πρέπει να αναφέρεται μόνον όταν πρόκειται για δολοφονία, αυτοκτονία ή εκτέλεση. – Τί μας νοιάζουν αδέλφια χωρίς καμιάν εγκυκλοπαιδικότητα ; – Γιατί τα έργα στα Αγγλικά ; γιατί τα links τους στο πουθενά ; – Γιατί οι βραβεύσεις στα Αγγλικά ; γιατί οι βραβεύσεις (που δεν είναι φιλολογικές βραβεύσεις αλλά κρατικά παράσημα) σ’ αυτό το σημείο ; Και άλλα πολλά που κάνουν τα κουτιά πληροφοριών της ελληνικής ΒΠ τα χειρότερο τμήμα κάθε λήμματος.--Ignoto (συζήτηση) 13:03, 17 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)