Συζήτηση:Χάρης Κ. Σαββίδης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας ΚΑΠΠΑ. Αν και υπάρχουν πηγές για τη δράση της πρωτοβουλίας ΚΑΠΠΑ, δε μπορώ να διασταυρώσω τη συμμετοχή του Χ. Σαββίδη. Παρακαλώ να προστεθούν πηγές, διαφορετικά πρέπει να αφαιρεθεί. Επίσης, επ' ευκαιρίας η πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ θεωρείται εγκυκλοπαιδική, ώστε να χρησιμοποιήσω εσωτερικό σύνδεσμο (αν διατηρηθεί);-17:33, 27 Μαρτίου 2012 (UTC)

Σχετικά με τη συμμετοχή του Χάρη Σαββιδη στην πρωτοβουλία Καππα[επεξεργασία κώδικα]

Η πρωτοβουλία καπνά είναι σωματείο με καταστατικό κατετηθημενο στο Πρωτοδικείο Αθηνών αλλά χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πιθανός τρόπος απόδειξης να είναι το υπογεγραμμένο και κατατέθημένο νέο καταστατικό το οποίο και μπορει να υποβληθεί υπό μορφή PDF αρχείου;ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 79.131.113.214 (συζήτησησυνεισφορά) .

Νομίζω εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι δύσκολο να υπάρχουν τρίτες, ανεξάρτητες πηγές για τεκμηρίωση. Συμπέρασμα με βάση το καταστατικό ίσως θεωρείται πρωτότυπη έρευνα για τη γενικότερη εγκυκλοπαιδικότητα της αυτής της συμμετοχής, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει κάπου δημοσιευμένο. Θα ήταν καλό να εκφράσουν τη γνώμη τους και άλλοι συντάκτες.-18:03, 27 Μαρτίου 2012 (UTC)


Υπάρχους πολλαπλές αναφορές στον τύπο (ελευθερία της Καλαμάτας, Θάρρος κλπ.) καθώς και σε διαδικτυακούς τόπους από τις οποίας αποδεικνύεται ότι ο Χάρης Σαββίδης είναι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΚΑΠΠΑ μεταξύ αυτών: http://www.eleftheriaonline.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=17817:%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C&Itemid=47 http://panosz.wordpress.com/2012/04/23/gialova-41/ http://www.scribd.com/doc/90421401/IATRIKOS-TOYRISMOS