Συζήτηση:Περικλής Βασιλάκης/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Περικλής Βασιλάκης[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διατήρηση --Vchorozopoulos (συζήτηση) 14:21, 3 Ιουνίου 2012 (UTC) (διαγραφή)
Περικλής Βασιλάκης (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)
  • Symbol delete vote.svg Διαγραφή. Δεν υπάρχει εγκυκλοπαιδικότητα. --Focal Point 19:41, 28 Απριλίου 2012 (UTC) Βλέπω τεκμηρίωση παρακάτω, μάλλον γυρνάω σε διατήρηση. --Focal Point 10:35, 1 Μαΐου 2012 (UTC)
  • Symbol opinion vote.svg Σχόλιο οι διαιτητές ποδοσφαίρου είναι αναμφίβολα εγκυκλοπαιδικοί. Όχι μόνον αυτοί, αλλά και οι βοηθοί διαιτητών επίσης. Να μην περιοριζόμαστε μόνο στους ποδοσφαιριστές. Και όχι μόνον οι διεθνείς, αλλά και οι διαιτητές της εθνικής κατηγορίας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας εξαρτάται από την κρίση του διαιτητή. Βλέπε Κατηγορία:Διαιτητές ποδοσφαίρου --Gotse daje (talk) 20:31, 28 Απριλίου 2012 (UTC)
  • Symbol keep vote.svg Διατήρηση. υπό όρους: "Υπήρξε Διαιτητής ποδοσφαίρου Α Εθνικής κατηγορίας και Διεθνής Διαιτητής FIFA-UEFA". Αν όντως τεκμηριωθεί κάτι τέτοιο, δεν βλέπω έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν λήμματα για διεθνείς ποδοσφαιριστές και όχι για διεθνείς διαιτητές ποδοσφαίρου. Αυτό που κατά την άποψή μου χρειάζεται, ώστε να μη διαγραφεί ως ατεκμηρίωτο (η έλλειψη τεκμηρίωσης στο συγκεκριμένο λήμμα συνεπάγεται την έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας), είναι η παράθεση τρίτων πηγών, κυρίως για τη σταδιοδρομία του ως διαιτητή. --Ttzavarasσυζήτηση 20:00, 28 Απριλίου 2012 (UTC)
  • Symbol keep vote.svg Διατήρηση. η εγκυκλοπαιδικότητα μπορεί να τεκμηριωθεί, ενώ προτείνω να μην δωθεί ιδιαίτερο βάρος στην πολιτική του καριέρα καθώς αυτή του διεθνούς διαιτητή και του τηλεκριτικού διαιτησίας (αν το λέω σωστά...) τον έχουν κάνει σαφώς πιο γνωστό στο ευρύ κοινό απ'ότι η πολιτική του... Επίσης πρέπει να αναφέρω πως η αγγλική ΒΠ αλλά και η γαλλική(?) διαθέτουν λήμματα για διαιτητές, συνεπώς θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε κάτι παρόμοιο με την προϋπόθεση όμως αυτοί να έχουν υπάρξει διεθνείς, ακριβώς ότι ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές στην ελληνική ΒΠ... --ze french connection (talk) 20:11, 28 Απριλίου 2012 (UTC)
  • Symbol opinion vote.svg Σχόλιο – Υπάρχουν πηγές που αναφέρονται σ' αυτόν ως διεθνή διαιτητή και τηλεκριτικό διαιτησίας ([1] [2]), αλλά δεν νομίζω πως αποτελούν "σημαντική κάλυψη". Kosm1fent (talk) 12:07, 30 Απριλίου 2012 (UTC)
Η δεύτερη πηγή από μόνη της όχι. Η πρώτη για μένα είναι "σημαντική κάλυψη" και μαζί με τη δεύτερη μάλλον με καλύπτει. --Focal Point 10:41, 1 Μαΐου 2012 (UTC)
  • Symbol keep vote.svg Διατήρηση. Ως συντάκτης του άρθρου, θα έλεγα να διατηρηθεί, διότι η ιδιότητα του Μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στό Συμβούλιο της Ευρώπης είναι σημαντική. Πέραν αυτού είναι μόνιμο στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όλα τα αναγραφόμενα στό άρθρο είναι τεκμηριωμένα. Η καταχώρηση δεν προσκρούει στήν πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας της Βικιπαίδειας. Εάν συνεχίσουμε με τόση αυστηρότητα θα έχουμε μιά Βικιπαίδεια πολύ φτωχή σε λήμματα. Χ. Γκούβας Harrygouvas 05:31, 5 Μαΐου 2012 (UTC)
  • Διατήρηση κατά πλειοψηφία 3-1.

--Vchorozopoulos (συζήτηση) 14:21, 3 Ιουνίου 2012 (UTC)