Συζήτηση:Μάρκος Μπόλαρης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Αφαιρώ το άριστα για το πόσο καλά μιλάει αγγλικά (και για γαλλικά) μέχρι να βρεθεί πηγή που να το επιβεβαιώνει, με αφορμή το συγκενριμένο βίντεο του CNN [1], μπορειτε να δείτε ειδικά στο 3:27. -Αχρήστηςσυζήτηση 21:11, 10 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Σχόλιο 13-12-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Φαίνεται σαν να το έγραψε ο ίδιος. Αναφορά: 79.167.41.87 09:15, 13 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Είναι στο στάνταρ στιλ βιογραφικού για πολιτικό, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το είχε γράψει. Διορθώθηκε μια πρόταση επί το πιο ουδέτερο, αλλαγή αναφοράς σε "έγινε". Wolfymoza (συζήτηση) 08:54, 30 Μαρτίου 2018 (UTC)