Συζήτηση:Ιωάννης Καποδίστριας/Αφαίρεση προβεβλημένου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ιωάννης Καποδίστριας[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Δεν έλαβε τις απαιτούμενες ψήφους για αφαίρεση. Gts-tg (συζήτηση) 12:28, 2 Αυγούστου 2018 (UTC). Παρακαλώ μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.

Πρέπει το λήμμα να σταματήσει να είναι προβεβλημένο, μέχρις ότου αποκατασταθεί και βελτιωθεί. Δε γίνεται να είναι ένα λήμμα προβεβλημένο και παράλληλα να έχει σήμανση για ουδετερότητα. --Lion rampant regardant, or (supporter).svg Morretor συζήτηση 12:07, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Κατά To Λήμμα είναι πολύ καλύτερο απο κάποια αλλα λήμματα όπως το Ιωάννης Μεταξάς, το οποίο είνια προβαλλόμενο. Καλό θα ήταν να γίνει μια συστηματική δουλειά για να αφαιρεθούν τα χειρότερα. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 13:31, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Μιλάμε για λήμμα που έγινε προβεβλημένο πριν 7 χρόνια, και που διαθέτει σήμανση για ουδετερότητα εδώ και ένα χρόνο. Το να λες «είναι πολύ καλύτερο» δεν έχει σχέση. Δεν υπάρχει κάποια σύγκριση ανάμεσα σε λήμματα, πέρα από τη δομή. --Lion rampant regardant, or (supporter).svg Morretor συζήτηση 16:01, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
H σημανση για ουδετερότητα δεν σημαίνει τίποτα. Είναι καλό το λήμμα, καλές παραπομπές, χωρίς αυτοαναφορικές πηγες ή onealert, pronews κτλ. Να παραμείνει. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 16:35, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Υπάρχει ενότητα στη σελίδα συζήτησης σχετικά με τα προβλήματα ουδετερότητας, όπου συμφωνούν τρεις χρήστες ότι το λήμμα είναι προβληματικό, και υπάρχουν παραπάνω και άλλες ενότητες σχετικά με την ουδετερότητα του λήμματος. --C Messier 16:50, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Ναι, τα διάβασα, νομίζω ομως οτι μεγαλοποιουν τα πράγματα και οι απόψεις ορισμένων εκει δεν ειναι NPOV. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 17:33, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Εσύ νομίζεις, όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Κάποιος άλλος που θέλει να εκφράσει την άποψή του; --Lion rampant regardant, or (supporter).svg Morretor συζήτηση 11:16, 10 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Όταν τοποθέτησα την σήμανση περί POV, το (προβεβλημένο ήδη) λήμμα ασκούσε άγρια προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας. Έκτοτε τα πράγματα διορθώθηκαν αρκετά, τουλάχιστον μέχρι το κεφάλαιο «Εξωτερική πολιτική», από το οποίο και πέρα ο μισευρωπαϊσμός παραμένει. – Διακηρύξεις όπως «κατάφερε και έσωσε την Γαλλία μετά το Βατερλώ» και «χωρίς τη δική του συμβολή η Επανάσταση δεν θα είχε επιτυχία» είναι πολύ μεγάλες κουβέντες που θέλουν πολύ γερή τεκμηρίωση. – Η επιμονή του Τζερόνυμο (και άλλων) στον κατατρεγμό του λήμματος «Ιωάννης Μεταξάς» σε κάθε ευκαιρία (καμιά σχέση βέβαια ως προς την αντικειμενικότητα με το παρόν λήμμα ακόμα και τώρα) μου θυμίζει την μόνιμη επωδό του Κάτωνα, το Carthago delenda est.-- Ignoto (συζήτηση) 00:19, 1 Νοεμβρίου 2017 (UTC)