Συζήτηση:Ζακ ΛεΝτέι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.

Μετονομασία[επεξεργασία κώδικα]

οποιος ξερει πως γινεται, ας διορθωσει και την επικεφαλιδα --Di canio (συζήτηση) 17:16, 9 Ιουλίου 2018 (UTC)

Φίλτατε, Di canio, όπως έγραψα και στην επεξεργασία μου, άκουσα Αμερικανούς εκφωνητές να τον αναφέρουν ως ΛΙΝτέι και όχι ως ΛεΝτέι. Υπάρχει κάποιο βίντεο που να προφέρει ο ίδιος το όνομά του ως ΛεΝτέι (έτσι αναφέρεις στο σχόλιο της επεξεργασίας του δηλαδή); Αν ναι παρουσίασε το εδώ και να προχωρήσουμε και στη μετονομασία της σελίδας! Ευχαριστώ! — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 22:19, 12 Ιουλίου 2018 (UTC)

Εδω το λινκ https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-2/709314/lentei-mesa-stis-pente-korifees-omades-o-olimpiakos/ --Di canio (συζήτηση) 17:23, 13 Ιουλίου 2018 (UTC)

Θα ήθελα πολύ να τον ακούσω να το λέει, αλλά αφού έχουμε πηγές που αναφέρουν ότι αυτός το ανέφερε έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά! Προχωρώ σε μετονομασία της σελίδας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, Di canio. — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 17:51, 13 Ιουλίου 2018 (UTC)

Τιποτα φιλε, να'σαι καλα --Di canio (συζήτηση) 17:52, 13 Ιουλίου 2018 (UTC)