Συζήτηση:Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Λήμμα ΛΟΑΤ Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης ΛΟΑΤ», μιας συλλογικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της ΛΟΑΤ θεματολογίας από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη συγκεκριμένη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Σχόλιο[επεξεργασία κώδικα]

Ο ίδιος ο Γ. Βαλλιανάτος λέει πως ποτέ δεν υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν όμως σύμβουλος επικοινωνίας του Γ. Παπανδρέου. Για το λόγο αυτό, βγάζω την παράγραφο Ήταν για χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου[1]. Το 2008 διεγράφη επειδή ανέφερε πως υπάρχει στην Ελλάδα «μακεδονική μειονότητα» και επειδή ανέφερε την Π.Γ.Δ.Μ. με την διακριτική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας»[2].

Προσάρμοσέ την βγάζοντας το μέλος του ΠΑΣΟΚ αν και η αφαίρεση είναι ατεκμηρίωτη. Αυτοβιογραφικά πολλοί μπορούν να ισχυριστούν πολλά. Και αν συγκρούστηκε και απολύθηκε διεκόπη η συνεργασία κατά τους ισχυρισμούς σου δεν υπάρχει λόγος αφαίρεσης της πρότασης, γιατί η διακοπή συνεργασίας τεκμηριώνεται, αν και με μη αξιόπιστη πηγή--Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:11, 15 Μαΐου 2017 (UTC)

Ευχαριστώ, θα το προσαρμόσω ανάλογα βάσει του Δελτίου Τύπου του ΠΑΣΟΚ (θα το βρω) και του άρθρου στο in.gr [3] -- oytis 13:10, 15 Μαΐου 2017 (UTC)

ΟΚ thanks--Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:32, 15 Μαΐου 2017 (UTC)

Ισως πρέπει να προστεθεί ενότητα Κριτικές ώστε να παρουσιαστεί δημόσια όλο το θέμα -- oytis 13:35, 15 Μαΐου 2017 (UTC)

  1. O Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλάει στην iefimerida.gr
  2. Απέλυσε τον Βαλλιανάτο το ΠΑΣΟΚ
  3. [1]|Απομακρύνεται από τη θέση συμβούλου του Γ.Παπανδρέου ο Γρ.Βαλλιανάτος