Συζήτηση:Βασίλης Μαζωμένος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γιατί ταχεία διαγραφή;--ΗΠΣΤΓ 20:08, 28 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

άρθρο μόνο με την φιλμογραφία πόσο εγκυκλοπαιδικό να είναι, καθόλου μάλλον. --✻tony esopi λέγε 20:19, 16 Μαΐου 2008 (UTC)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

Είχε πολλούς εξωτερικούς συνδέσμους το άρθρο προς το youtube κτλ, αν αυτοί είναι του ιδίου του καλλιτέχνη, δεν μπορούν να παραμείνουν; Εγώ δε βρήκα κάτι που να το επαληθεύει αυτό, ωστόσο. Να σημειώσω, πως αφαίρεσα τις βραβεύσεις, διότι υπήρχαν τρεις φορές στο λήμμα: μια στις πληροφορίες, μια στις βραβεύσεις και μία στην εργογραφία. Βεβαίως, υποθέτω, κάποιος μπορεί να θέλει να το επεξεργαστεί διαφορετικά αυτό και να τα χωρίσει αλλιώς. Από την πλευρά μου το θεωρώ ανούσιο να βρίσκεται η ίδια πληροφορία σε 3 διαφορετικά μέρη του λήμματος, εκ των οποίων οι δύο να είναι πανομοιότυπες... --ΖῷονΠολιτικόν (συζήτηση) 11:31, 25 Απριλίου 2014 (UTC)

Σήμανση[επεξεργασία κώδικα]

Πράγματι το λήμμα είχε πολλά θέματα κατά την αρχική του μορφή. Νομίζω όμως πως τώρα εξαλείφθηκαν. Ίσως σφάλλω. Σκέφτομαι όμως, εφόσον δεν υπάρχουν εξυμνήσεις χωρίς λόγο για αυτόν, ενώ και οι πηγές δεν αφορούν κάποια προσωπική ιστοσελίδα του βιογραφούμενου, θα ήθελα Texniths να μας επισημάνεις τα προβλήματα για να τα λύσουμε, ειδάλλως να αφαιρέσουμε τη σήμανση. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 11:44, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Έχεις δίκιο, τα προβλήματα έχουν επιλυθεί, και έχουν προστεθεί και πηγές. Απλά θα πρέπει να έχουμε κατά νου μην επανέλθουν SFriendly.svg --Texniths (συζήτηση) 11:46, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
Να ξέρεις, Texniths, πως κατανοώ απόλυτα τον προβληματισμό σου! Έγινε μεγάλη προσπάθεια να προβληθεί ο σκηνοθέτης (άγνωστος ο σκοπός) και σίγουρα το λήμμα είναι μέσα στα "sos" για συχνή παρακολούθηση, καθώς και όλα τα λήμματα που τον αφορούν... Το λήμμα κατά την αρχική του μορφή είχε άθλια και αηδιαστική εικόνα. Βεβαίως, ακόμα και τώρα, όπως εύκολα μπορεί να δει κανείς, τα βιογραφικά στοιχεία υστερούν σε σχέση με τις βραβεύσεις... Αλλά τι να κάνουμε; Αφού τεκμηριώνονται δεν μπορούμε να "κατηγορήσουμε" το λήμμα για αυτοπροβολή επειδή κάποτε ήταν άθλιο και αηδιαστικό. Ευελπιστώ πως κατανοείς κι εσύ από την πλευρά σου τις διαθέσεις αμεροληψίας μου. SFriendly.svgΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 11:53, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
Ναι, ναι κατανοώ απολύτως. Απλώς έβαλα την σήμανση, μετά από παραδοχή του ιδίου για κάτι τέτοιο σε μια συζήτηση στα Commons για να το έχουμε και στα υπ' όψη μας. Αυτά τα φαινόμενα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή!--Texniths (συζήτηση) 11:55, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
Τι παραδέχτηκε ο ίδιος; Δε γνωρίζω αυτή τη συζήτηση... Δε νομίζω να είναι όλοι "πονηροί" όσοι φτιάχνουν τη βιογραφία τους εδώ... απλώς έχουν λανθασμένη άποψη και ελλιπές γνώσεις για τη Βικιπαίδεια... —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 12:21, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
Εδώ είναι το diff, όπου ουσιαστικά αναφέρει πως πρόκειται για τον ίδιο τον βιογραφούμενο, μετά απο διαγραφή των αφισών από τα Κοινά, λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.--Texniths (συζήτηση) 12:32, 28 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)