Συζήτηση:Αχμέτ Ιμάμ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Μήπως θά 'πρεπε να γίνει Αχμέτ Ιμάμ, καθώς Ιμάμ είναι το επίθετο και Αχμέτ το βαπτιστικό όνομα; Χρήστης:Pyraechmes δε σμπουριάζω χιτς.... 09:04, 27 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Από μένα δεν υπάρχει πρόβλημα.. είναι το λιγότερο ουσιαστικό σχετικά με το άρθρο αυτό.. το θέμα είναι τι γράφεται μέσα. Ggia 12:16, 27 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Μπορείς να το κάνεις; Γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται; Χρήστης:Pyraechmes δε σμπουριάζω χιτς.... 21:22, 27 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Πας στο βελάκι δίπλα στην Προβολή Ιστορικού και επιλέγεις μετακίνηση. Το έκανα πάντως. Ggia 00:21, 28 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Σχόλιο 3-12-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

η Ζαγάλισα ιδρύθηκε το 1997 βλέπε www.zagalisa.gr Αναφορά: Ahmet Imam (συζήτηση) 14:00, 3 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

ευχαριστούμε για την επισήμανση--The Elder (συζήτηση) 14:48, 3 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Έλεγχος λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Ο Χρήστης:Ahmet Imam ο οποίος πιθανόν να είναι ο ίδιος ο Αχμέτ Ιμάμ έχει κάποιες ενστάσεις πάνω στο λήμμα. Θα πρότεινα να ελεγχθεί από την κοινότητα όλη η τεκμηρίωση. Επίσης θα πρότεινα από τον Χρήστης:Ahmet Imam να μας επιδείξει νέες πηγές για τεκμηρίωση ή ακόμη τα σημεία που θεωρεί ότι το λήμμα δεν είναι σωστά τεκμηριωμένο ώστε ΑΜΕΣΩΣ να αφαιρέσουμε το μη τεκμηριωμένο υλικό. Ήδη έχω αφήσει μήνυμα και στην σελίδα του [1] Ggia (συζήτηση) 09:13, 4 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)