Συζήτηση:Αλέκα Παπαρήγα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Αφαίρεσα την αναφορά στην ένταξη της στο ΚΚΕ το 1967 σε μυστική σύσκεψη, δεν αναφέρεται καμιά πηγή για αυτό. Στη θέση της έβαλα την αναφορά της σελίδας της Βουλής.

Enas alla lewn 13:13, 16 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)

πολιτικοί αγώνες Κας Παπαρήγα[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω εάν η Κα Παπαρήγα υπέστη κάποια δίωξη ενόσο το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου --Ptountas 20:20, 21 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)