Συζήτηση:Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Ελληνοκεντρικό[επεξεργασία κώδικα]

Πιστεύω πως η παράγραφος 'Η Ελλάδα στον Α' Π.Π.' πρέπει να αποτελέσει ξεχωριστό άρθρο (με τον τίτλο 'Εθνικός Διχασμός' για τα γεγονότα ως το 1917) και απλά εδώ να αναφέρονται συνοπτικά τα γεγονότα που αφορούν την Ελλάδα.--Alexikoua 16:29, 29 Οκτωβρίου 2008 (UTC)

Συμφωνώ. Η ενότητα "Η πορεία της Ελλάδας στον Πόλεμο" πρέπει να αφαιρεθεί. Δίνει δυσανάλογο βάρος στην ελληνική πτυχή ενός παγκόσμιου θέματος. Καλύτερα να δημιουργηθεί λήμμα με τίτλο Η Ελλάδα στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ή κάτι παρόμοιο. Xaris333 (συζήτηση) 20:39, 7 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Συμφωνώ, αν δεν έχει κανείς αντίρρηση, θα φτιάξω ξεχωριστό λήμμα με τίτλο Η Ελλάδα στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Dor-astra (συζήτηση) 15:14, 29 Οκτωβρίου 2018 (UTC))

Υπαρχει ομως το εθνικος διχασμος. Μπορουμε να επεκταθουμε σε αυτο. Legion (συζήτηση) 15:23, 29 Οκτωβρίου 2018 (UTC)