Κατάλογος των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ο κατάλογος των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων παγκοσμίως. Εμφανίζονται οι πρώτες πενήντα ιστοσελίδες που απαριθμούνται στο παγκόσμιο κατάλογο "Κορυφαίων σελίδων" της Alexa Internet (18 Νοεμβρίου 2020) μαζί με την κατάταξη της.

Κατάλογος ιστοσελίδων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι αλλαγές στην κατάταξη εμφανίζονται με βάση την μεταβολή της θέσης μιας σελίδας από την προηγούμενη αναθεώρηση μέχρι την 18η Νοεμβρίου 2020.

Όνομα ιστοσελίδας Διεύθυνση ιστοσελίδας Κορυφαίες 50 ιστοσελίδες στην Alexa

(Ως τις Νοεμβρίου 18, 2020)[1]

Τύπος ιστοσελίδας Έδρα ιστοσελίδας
Google Search google.com 1 (Σταθερό) Διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
YouTube youtube.com 2 (Σταθερό) Διαμοίρασμα ιστοσελίδων Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Tmall tmall.com 3 (Σταθερό) Διαδικτυακές υπηρεσίες Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Baidu baidu.com 4 (Σταθερό) Διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Tencent QQ qq.com 5 (Σταθερό) Πύλη Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Facebook facebook.com 6 (Μείωση) Κοινωνική δικτύωση Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Sohu sohu.com 7 (Σταθερό) Πύλη Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Taobao taobao.com 8 (Σταθερό) Διαδικτυακά ψώνια Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Haosou 360.cn 9 (Σταθερό) Διαδικτυακή ασφάλεια και μηχανή αναζήτησης Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Jingdong Mall jd.com 10 (Σταθερό) Πύλη και μέσο ενημέρωσης Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Amazon amazon.com 11 (Σταθερό) Διαδικτυακό εμπόριο και υπολογιστική νέφους Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Yahoo! yahoo.com 12 (Σταθερό) Πύλη και μέσο ενημέρωσης Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Βικιπαίδεια wikipedia.org 13 (Σταθερό) Εγκυκλοπαίδεια Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Zoom zoom.us 14 (Σταθερό) Εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Sina Weibo weibo.com 15 (Σταθερό) Κοινωνική δικτύωση Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Sina Corp sina.com.cn 16 (Σταθερό) Πύλη και ιστοσελίδα άμεσων μηνυμάτων Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Windows Live live.com 17 (Σταθερό) Λογισμικό με υπηρεσίες Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Reddit reddit.com 18 (Σταθερό) Κοινωνική δικτύωση και ψυχαγωγία Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Πρακτορείο ειδήσεων Σίνχουα xinhuanet.com 19 (Σταθερό) Ειδήσεις Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Netflix netflix.com 20 (Σταθερό) Παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Microsoft microsoft.com 21 (Σταθερό) Λογισμικό και τεχνολογία Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Okezone okezone.com 22 (Σταθερό) Πύλη Flag of Indonesia.svg Ινδονησία
Microsoft Office office.com 23 (Σταθερό) Διαδικτυακή σουίτα γραφείου Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
VK vk.com 24 (Σταθερό) Κοινωνική δικτύωση Flag of Russia.svg Ρωσία
Instagram instagram.com 25 (Σταθερό) Διαμοίρασμα φωτογραφιών και κοινωνική δικτύωση Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
CSDN csdn.net 26 (Σταθερό) Τεχνολογικές ειδήσεις και φόρουμ Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Alipay alipay.com 27 (Σταθερό) Σύστημα πληρωμών Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Microsoft Online microsoftonline.com 28 (Σταθερό) Λογισμικό Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Shopify myshopify.com 29 (Σταθερό) Διαδικτυακό εμπόριο Flag of Canada.svg Καναδάς
Yahoo! Japan yahoo.co.jp 30 (Σταθερό) Πύλη Flag of Japan.svg Ιαπωνία
Zhanqi TV zhanqi.tv 31 (Σταθερό) Υπηρεσίες μετάδοσης κυρίως για βιντεοπαιχνίδια Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Panda TV panda.tv 32 (Σταθερό) Υπηρεσίες μετάδοσης κυρίως για βιντεοπαιχνίδια Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Google Hong Kong google.com.hk 33 (Αύξηση2) Διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα Flag of Hong Kong.svg Χονγκ Κονγκ
BongaCams bongacams.com 34 (Μείωση1) Πορνογραφία Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία
Twitch twitch.tv 35 (Μείωση1) Υπηρεσίες μετάδοσης κυρίως για βιντεοπαιχνίδια Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Amazon India amazon.in 36 (Αύξηση1) Διαδικτυακό εμπόριο Flag of India.svg Ινδία
Naver naver.com 37 (Αύξηση1) Πύλη Flag of South Korea.svg Νότια Κορέα
Bing bing.com 38 (Σταθερό) Διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Apple Inc apple.com 39 (Σταθερό) Κατασκευαστής κινητών Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
eBay ebay.com 40 (Σταθερό) Διαδικτυακό εμπόριο και πλειστηριασμοί Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
AliExpress aliexpress.com 41 (Σταθερό) Διαδικτυακά ψώνια Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Tianya Club tianya.cn 42 (Σταθερό) Διαδικτυακό φόρουμ Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα
Stack Overflow stackoverflow.com 43 (Αύξηση5) Ιστοσελίδα ερωταπαντήσεων Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Amazon Japan amazon.co.jp 44 (Μείωση1) Διαδικτυακό εμπόριο Flag of Japan.svg Ιαπωνία
Adobe adobe.com 45 (Σταθερό) Ιστοσελίδα πολυμέσων Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Google India google.co.in 46 (Μείωση2) Διαδικτυακές υπηρεσίες και προϊόντα Flag of India.svg Ινδία
LiveJasmin livejasmin.com 47 (Σταθερό) Πορνογραφία Flag of Luxembourg.svg Λουξεμβούργο
Twitter twitter.com 48 (Σταθερό) Κοινωνική δικτύωση Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες
Yandex Search yandex.ru 49 (Σταθερό) Μηχανή αναζήτησης Flag of Russia.svg Ρωσία
Tribun News tribunnews.com 50 (Σταθερό) Ειδήσεις Flag of Indonesia.svg Ινδονησία

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Alexa Top 500 Global Sites». Alexa Internet. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Απριλίου 2010. Ανακτήθηκε στις 16 Απριλίου 2010. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]