Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Α.Ο. Επισκοπή Αθλητικός Όμιλος Επισκοπή Ρεθύμνου 1962 Δήμος Ρεθύμνης Επισκοπή Ρεθύμνου Φούτμπολ Λιγκ
Άρης Ρεθύμνου Αθλητικός Όμιλος Άρης Ρεθύμνου 1928 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Γ΄ Εθνική
Νέος Αστέρας Ρεθύμνου Αθλητικός Όμιλος Νέος Αστήρ Ρεθύμνου 1945 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Γ΄ Εθνική
Ρεθυμνιακός Ρεθυμνιακός Αθλητικός Όμιλος 1961 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Γ΄ Εθνική
Α.Ε. Ατσιμοπούλου-Πρινέ Αθλητική Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ 1988 Δήμος Ρεθύμνης Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Ασή Γωνιάς Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς 1994 Δήμος Αποκορώνου Ασή Γωνιά Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Επισκοπή 2010 Αθλητικός Όμιλος Επισκοπή 2010 2010 Δήμος Ρεθύμνης Επισκοπή Ρεθύμνου Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Λιβαδίων Αθλητικός Όμιλος Λιβαδίων Δήμος Μυλοποτάμου Λιβάδια Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Σπηλίου Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου 1972 Δήμος Αγίου Βασιλείου Σπήλι Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Αρκάδι Αγγελιανών Αθλητικός Όμιλος Αρκάδι Αγγελιανών 1962 Δήμος Μυλοποτάμου Αγγελιανά Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Αστέρας Περάματος 2015 Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Περάματος 2015 2015 Δήμος Μυλοποτάμου Πέραμα Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Δόξα Πλατανέ Αθλητική Ένωση Δόξα Πλατανέ 1984 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ερμής Ζωνιανών Αθλητικός Όμιλος Ερμής Ζωνιανών 1964 Δήμος Μυλοποτάμου Ζωνιανά Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Νέος Φοίνικας Σελλίων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σελλίων «Νέος Φοίνικας» Δήμος Αγίου Βασιλείου Σελλία Ρεθύμνου Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ο.Φ. Αρμένων Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων 1962 Δήμος Ρεθύμνης Αρμένοι Ρεθύμνου Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ποσειδώνας Γερανίου Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Γερανίου 1979 Δήμος Ρεθύμνης Γεράνι Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Τάλως Μελιδονίου Αθλητικός Όμιλος Τάλως Μελιδονίου 1970 Δήμος Μυλοποτάμου Μελιδόνι Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Ψηλορείτης Αμαρίου Αθλητικός Όμιλος Ψηλορείτης Αμαρίου 1980 Δήμος Αμαρίου Φουρφουράς Ρεθύμνης Α΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Αγίας Γαλήνης Αθλητικός Όμιλος Αγίας Γαλήνης 1998 Δήμος Αγίου Βασιλείου Αγία Γαλήνη Ρεθύμνης Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Καλύβου Αθλητικός Όμιλος Καλύβου 1986 Δήμος Μυλοποτάμου Κάλυβος Ρεθύμνης Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Α.Ο. Μελάμπων Αθλητικός Όμιλος Μελάμπων 1962 Δήμος Αγίου Βασιλείου Μέλαμπες Ρεθύμνου Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Απόλλων Ρεθύμνου Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Ρεθύμνου 2004 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Γεράκια Γερανίου Αθλητικός Όμιλος Γεράκια Γερανίου Φωκά 2019 Δήμος Ρεθύμνης Γεράνι Ρεθύμνης Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Λίβας Ρεθύμνου Λίβας Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου 2016[1] Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Β' Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Νέος Κεραυνός Ρεθύμνου Αθλητικός Όμιλος Νέος Κεραυνός Ρεθύμνου 1946 Δήμος Ρεθύμνης Ρέθυμνο Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Παναρκαδικός Αρκαδίου Παναρκαδικός Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Δήμου Αρκαδίου Δήμος Ρεθύμνης Άδελε Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου
Φλόγα Ρουστίκων Αθλητικός Όμιλος Φλόγα Ρουστίκων 1983[2] Δήμος Ρεθύμνης Ρούστικα Ρεθύμνης Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]