Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Κάστωρ Αθλητικός Όμιλος Κάστωρ Δήμος Καστοριάς Καστοριά Δ' Εθνική
Παναργειακός Άργους Ορεστικού Αθλητικός Σύλλογος Παναργειακός Άργους Ορεστικού Δήμος Ορεστίδος Άργος Ορεστικό Δ' Εθνική
Καστοριά Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Καστοριάς Δήμος Καστοριάς Καστοριά Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Αγία Κυριακή Αθλητικός Όμιλος Αγία Κυριακή Δήμος Καστοριάς Αγία Κυριακή Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Ακαδημία Κάστωρ Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αθλητικός Όμιλος Κάστωρ Δήμος Καστοριάς Καστοριά Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Βίτσι Αθλητική Ένωση Βιτσίου Δήμος Καστοριάς Τοιχιό Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Γράμμος Μαυροχωρίου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Γράμμος Μαυροχωρίου Δήμος Καστοριάς Μαυροχώρι Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Δόξα Κορησού Δόξα Κορησού Δήμος Καστοριάς Κορησός Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Εθνικός Βασιλειάδας Εθνικός Βασιλειάδας Δήμος Καστοριάς Βασιλειάδα Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Ελπίδες Μεσοποταμιάς Ελπίδες Μεσοποταμιάς Δήμος Καστοριάς Μεσοποταμία Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Ηρακλής Πολυκάρπης Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής Πολυκάρπης Δήμος Καστοριάς Πολυκάρπη Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Κεραυνός Χιλιοδένδρου Κεραυνός Χιλιοδένδρου Δήμος Καστοριάς Χιλιόδενδρο Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Κρόνος Μανιάκων Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κρόνος Μανιάκων Δήμος Καστοριάς Μανιάκοι Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Αστραπή Μεσοποταμιάς Αθλητικός Σύλλογος Αστραπή Μεσοποταμιάς Δήμος Καστοριάς Μεσοποταμία Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Λεύκη Π.Α.Σ. Λεύκης Δήμος Καστοριάς Λεύκη Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Δήμος Καστοριάς Καστοριά Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Νταηλάκης Αθλητικός Σύλλογος Νταηλάκης Δήμος Καστοριάς Καστοριά Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Π.Α.Ο. Καλοχωρίου Π.Α.Ο. Καλοχωρίου Δήμος Καστοριάς Καλοχώρι Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Πεντάβρυσο Αθλητικός Σύλλογος Πενταβρύσου Δήμος Καστοριάς Πεντάβρυσο Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Φλατσάτα Οινόης Φλατσάτα Οινόης Δήμος Καστοριάς Οινόη Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Άγιος Μάρκος Κλεισούρας Άγιος Μάρκος Κλεισούρας Δήμος Καστοριάς Κλεισούρα Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
ΠΑΟΚ 2012 ΠΑΟΚ 2012 Δήμος Ορεστίδος Νέο Κωσταράζι Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Αλεβίτσα Διποταμιάς Αλεβίτσα Διποταμιάς Δήμος Νεστορίου Διποταμιά Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Γραμμοχώρια Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων Δήμος Νεστορίου Γράμος Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Νέστωρ Νεστορίου Νέστωρ Νεστορίου Δήμος Νεστορίου Νεστόριο Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Χιονάτο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Χιονάτου Δήμος Νεστορίου Χιονάτο Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Άγιος Δημήτριος Ασπροκκλησιάς Άγιος Δημήτριος Ασπροκκλησιάς Δήμος Ορεστίδος Ασπροκκλησιά Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Δόξα Αμπελοκήπων Δόξα Αμπελοκήπων Δήμος Ορεστίδος Αμπελόκηποι Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Λακκώματα Λακκώματα Δήμος Ορεστίδος Λακκώματα Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Δήμος Ορεστίδος Νέο Κωσταράζι Καστοριάς Ε.Π.Σ. Καστοριάς
Ακαδημία Δισπηλιού Ακαδημία Δισπηλιού Δήμος Καστοριάς Δισπηλιό Καστοριάς Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Αλιάκμων Κρανοχωρίου Αλιάκμων Κρανοχωρίου Δήμος Νεστορίου Κρανοχώρι Καστοριάς Ανενεργό σωματείο 2012-2013

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Προοδευτική Καστοριάς (Προοδευτικός Σύλλογος Νέων Καστοριάς), Αύγουστος 1926

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Καστοριάς 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).