Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Άρτας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Άρτας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος ίδρυσης Περιοχή Έδρα Κατηγορία
ΑΕ Καραϊσκάκης Αθλητική Ένωση Καραϊσκάκης 2012 Άρτα Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Super league 2
Αναγέννηση Άρτας Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Άρτας 1960 Άρτα Δημοτικό Στάδιο Άρτας Γ εθνική
Σκουφάς Κομποτίου Αθλητικός Όμιλος Κομποτίου "Ο Σκουφάς" 1952 Κομπότι Γήπεδο Κομποτίου Α' ΕΠΣ Άρτας
Δόξα Άρτας Αθλητικός Όμιλος Δόξα Άρτας 1981 Άρτα Γήπεδο Γλυκορρίζου Α' ΕΠΣ Άρτας
Απόλλων Γλυκορίζου Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Γλυκορρίζου 1975 Γλυκόρριζο Γήπεδο Γλυκορρίζου Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΕ Καμπής Αθλητική Ένωση Καμπής 1980 Καμπή Γήπεδο Καμπής Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΕ Ξηροβουνίου Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου Αμμότοπος Γήπεδο Καμπής Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΕ Μέλισσα Αθλητική Ένωση Μελισσουργιωτών "Η Μέλισσα" Άρτα Δημοτικό Στάδιο Άρτας Α' ΕΠΣ Άρτας
Ολυμπιακός Καλοβάτου Αθλητικός Όμιλος Ολυμπιακός Καλοβάτου 1973 Καλόβατος Γήπεδο Καλοβάτου Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟ Φιλοθέης Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης 1996 Φιλοθέη Γήπεδο Φιλοθέης Α' ΕΠΣ Άρτας
ΠΑΣ Ανέζα Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ανέζα 1969 Ανέζα Γήπεδο Ανέζας Α' ΕΠΣ Άρτας
Προοδευτική Γραμμενίτσας Αθλητικός Όμιλος Προοδευτική Γραμμενίτσας 1958 Γραμμενίτσα Γήπεδο Γραμμενίτσας Α' ΕΠΣ Άρτας
Φιλέλληνες Πέτα Αθλητικός Όμιλος Φιλέλληνες Πέτα 1955 Πέτα Γήπεδο Πέτα Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟ Κλειδίου[σ 1] Αθλητικός Όμιλος Κλειδίου 2018 Κλειδί Άρτας Γήπεδο Δημαριού Α' ΕΠΣ Άρτας
Αχιλλέας Νεοχωρίου Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου "Ο Αχιλλεύς" Νεοχώρι Γήπεδο Νεοχωρίου Α' ΕΠΣ Άρτας
Δίας Κωστακιών Αθλητικός Σύλλογος Δίας Κωστακιών Κωστακιοί Γήπεδο Πολυδρόσου Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟ Κορφοβουνίου Αθλητικός Όμιλος Κορφοβουνίου 1979 Κορφοβούνι Γήπεδο Κορφοβουνίου Β' ΕΠΣ Άρτας
ΠΑΣ Κομμένου 1943 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Κομμένου 1943 2017 Κομμένο Γήπεδο Κομμένου Β' ΕΠΣ Άρτας
Ολυμπιάς Αγία Παρασκευής Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής "Η Ολυμπιάς" Αγιά Παρασκευή Γήπεδο Αγ.Παρασκευής Β' ΕΠΣ Άρτας
Ακράτητος Ακροποταμιάς Αθλητικός Όμιλος Ακράτητος Ακροποταμιάς Ακροποταμιά Γήπεδο Ακροποταμιάς Β' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟΚ Τζουμέρκων Αθλητικός Όμιλος Κεντρικών Τζουμέρκων 2010 Κεντρικά Τζουμέρκα Γήπεδο Παλαιοκάτουνου Β' ΕΠΣ Άρτας
Παναγροτικός Αθλητικός Όμιλος Παναγροτικός Αγίου Σπυρίδωνα 1957 Άγιος Σπυρίδωνας Γήπεδο Αγ.Σπυρίδωνα Β' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟ Αστέρας Ρόκκα Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Ρόκκα 1976 Ρόκκα Γήπεδο Ρόκκα Β' ΕΠΣ Άρτας
Ρακούν Αθλητικός Σύλλογος Ρακούν 1994 Άρτα Γήπεδο Γλυκορρίζου Β' ΕΠΣ Άρτας
ΑΕ Κιρκιζατών Πλησιών Αθλητική Ένωση Κιρκιζατών Πλησιών 1981 Κιρκιζάτες Γήπεδο Κιρκιζατών Β' ΕΠΣ Άρτας
Άρτα 2004 Άρτα 2004 Β' ΕΠΣ Άρτας

Ο Αστέρας Φιλοθέης θα κατέβει μονάχα στα πρωταθλήματα ακαδημιών για την σεζόν 2016-17 λόγω παραχώρησης πολλών παιχτών[2]

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος ίδρυσης Περιοχή Έδρα Κατηγορία
ΑΕ Βίγλας Αθλητική Ένωση Βίγλας Βίγλα Γήπεδο Βίγλας Σωματείο ανενεργό
ΑΕ Σελλάδων Αθλητική Ένωση Σελλάδων Σελλάδες Γήπεδο Σελλάδων Σωματείο ανενεργό
Aίας Ράχης Αθλητικός Όμιλος Αίαντας Ράχης 1957 Ράχη Γήπεδο Ράχης Σωματείο ανενεργό
ΑΟ Αγίων Αναργύρων Αθλητικός Όμιλος Αγίων Αναργύρων Άγιοι Ανάργυροι Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Σωματείο ανενεργό
Άραχθος Παχυκαλάμου Αθλητικός Όμιλος Άραχθος Παχυκαλάμου 1983 Παχυκάλαμος Γήπεδο Παχυκαλάμου Σωματείο ανενεργό
Ατρόμητος Γαβριάς Αθλητικός Όμιλος Ατρόμητος Γαβριάς 1958 Γαβριά Γήπεδο Γαβριάς Σωματείο ανενεργό
Δόξα Μύτικα – Απομέρου Αθλητικός Όμιλος Δόξα Μύτικα - Απομέρου Μύτικας Γήπεδο Μύτικα Σωματείο ανενεργό
Θύελλα Πολυδρόσου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Πολυδρόσου 1977 Πολύδροσο Γήπεδο Πολυδρόσου Σωματείο ανενεργό
ΑΟ Γέφυρα Αθλητικός Όμιλος Γέφυρα 2014 Ελεούσα Γήπεδο Γαβριάς Σωματείο ανενεργό
ΑΕ Λουτροτόπου Αθλητική Ένωση Λουτροτόπου Λουτρότοπος Γήπεδο Λουτροτόπου Σωματείο ανενεργό
Αμβρακία Κωστακιών Αθλητικός Όμιλος Αμβρακία Κωστακιών 1953 Κωστακιοί Γήπεδο Κωστακιών Σωματείο ανενεργό
ΑΟ Αγ.Δημητρίου-Κυράτσα Αθλητικός Όμιλος Αγίου Δημητρίου "Η Κυράτσα" Άγιος Δημήτριος Γήπεδο Αγίου Δημητρίου Σωματείο ανενεργό
Διαγόρας Κομμένου Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Κομμένου 1969 Κομμένο Γήπεδο Κομμένου Σωματείο ανενεργό
ΑΟ Νέα Νίκη Καλαμιάς Αθλητικός Όμιλος Νέα Νίκη Καλαμιάς Φιλοθέη Γήπεδο Καλαμιάς Σωματείο ανενεργό
Ηρόδοτος Καλογερικού Αθλητικός Όμιλος Ηρόδοτος Καλογερικού Καλογερικό Γήπεδο Καλογερικού Σωματείο ανενεργό
Νέα Αναγέννηση Αρταίων 2016 Νέα Αναγέννηση Αρταίων 2016 2016 Άρτα Δημοτικό Στάδιο Άρτας Σωματείο ανενεργό
Ερμής Κεραματών Αθλητικός Όμιλος Ερμής Κεραματών 1977 Κεραμάτες Γήπεδο ΕΠΣΑ Σωματείο ανενεργό
ΑΕ Ραδοβυζίων Αθλητική Ένωση Ραδοβυζίων 2016 Καλεντίνη Γήπεδο Δημαρίου Σωματείο ανενεργό
Αστέρας Φιλοθέης Αστέρας Φιλοθέης Χαλκιάδες Γήπεδο Αγίου Σπυρίδωνα Σωματείο ανενεργό
ΑΟ Φλωριάδα Αθλητικός Όμιλος Φλωριάδα 1981 Φλωριάδα Γήπεδο Δημαριού Σωματείο ανενεργό
ΑΕ Μενιδίου Αθλητική Ένωση Μενιδίου 2013 Μενίδι Γήπεδο Μενιδίου Α' ΕΠΣ Άρτας
ΑΟ Φιλιππιάδας[σ 2] Αθλητικός Οργανισμός Φιλιππιάδας 2016 Παντάνασσα Γήπεδο Γέφυρας Καλογήρου Β' ΕΠΣ Άρτας

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ο ΑΟ Κλειδίου επανιδρύθηκε ή επανασυστάθηκε το καλοκαίρι του 2018 με νέο καταστατικό.Αρχικό έτος ίδρυσης 1981.[1]
  2. Ο ΑΟ Φιλιππιάδας μετακόμισε από την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας αλλάζοντας όνομα το καλοκαίρι του 2016.Από αθλητικός όμιλος άλλαξε σε αθλητικός οργανισμός.[3]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Άρτας 2015–16 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).