Κατάλογος έργων του Φρανθίσκο Γκόγια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιλαμβάνει εικονογραφημένο κατάλογο των σημαντικότερων έργων του Φρανθίσκο Γκόγια.

Κατάλογος έργων
Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Διαστάσεις Χώρος
Asunción de la Virgen y San Íñigo, attributed to Francisco de Goya.jpg Η ανάληψη της Παρθένου και ο Άγιος Íñigo περί το 1763 ; 230 × 70 cm Calatayud, San Juan El Real
Consagración de San Luis Gonzaga.jpg Η καθιέρωση του Αγίου Λουδοβίκου Γκοντζάγκα ως προστάτη της νεότητας περί το 1763 ; 127 x 88 cm Σαραγόσα, Museo
Aparición de la Virgen del Pilar a Santiago y a sus discípulos zaragozanos.jpg Εμφάνιση της Παρθένου της Πιλάρ στον Άγιο Ιάκωβο περί το 1769 79 × 55 cm ιδιωτική συλλογή
Triple generacion.jpg Η Αγία Οικογένεια με τον Ιωακείμ και την Άννα προ του Αιωνίου εν δόξη ή Οι τρεις γενιές περί το 1769 79 × 55 cm Χερέθ ντε λα Φροντέρα, Colección Marquesa de las Palmas
Aníbal vencedor contempla por primera vez Italia desde los Alpes.jpg Ο νικητής Αννίβας ατενίζει για πρώτη φορά την Ιταλία από τις Άλπεις 1770 87 × 131,5 cm Cudillero, Fundación Selgas-Fagalde
Sacrificio a Pan.jpg Θυσία στον Πάνα 1771 32,5 × 24 cm Βαρκελώνη, Colección José Gudiol
Sacrificio a Vesta.jpg Θυσία στην Εστία 1771 32,5 × 24 cm Σαραγόσα, Colección Félix Palacios Remondo
Venus y Adonis (Goya).jpg Αφροδίτη και Άδωνις 1771 23 × 12 cm Σαραγόσα, Museo
Virgen del Pilar (Goya).jpg Η Παρθένος της Πιλάρ περί το 1771-1774 56 × 42 cm Σαραγόσα, Museo
The rape of Europa, Goya.JPG Η απαγωγή της Ευρώπης 1772 47 x 68 cm ιδιωτική συλλογή
El nombre de Dios adorado por los angeles.jpg Η λατρεία του ονόματος του Θεού 1772 700 × 1.500 cm Σαραγόσα, Nuestra Señora del Pilar
Piedad atribuida a Goya.jpg Πιετά
(αποδιδόμενη)
1774 83,5 x 58 cm Βαρκελώνη, ιδιωτική συλλογή
Nacimiento de la Virgen (Cartuja Aula Dei).jpg Η γέννηση της Παναγίας 1774 306 × 790 cm Σαραγόσα, Cartuja de Aula Dei
San Ignacio de Loyola.jpg Άγιος Ιγνάτιος ντε Λογιόλα 1775-1780 85 × 57 cm Σαραγόσα, ιδιωτική συλλογή
La caza de la codorniz.jpg Κυνήγι ορτυκιών 1775 290 × 226 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El apóstol Santiago y sus discípulos adorando a la Virgen del Pilar.jpg Ο Απόστολος Ιάκωβος και οι μαθητές του λατρεύουν την Παρθένο της Πιλάρ 1775-80 107 × 80 cm ιδιωτική συλλογή
Baile a orillas del Manzanares.jpg Ο χορός του Σαν Αντόνιο ντε λα Φλόριντα ή Ο χορός στις όχθες του Μανθανάρες 1776-1777 275 × 298 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El Quitasol (Goya).jpg El quitasol (Η ομπρέλα) 1777 104 × 152 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El paseo de Andalucía.jpg Ο δρόμος για την Ανδαλουσία ή Η Μάχα και οι μασκοφόροι 1777 275 × 190 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Riña en el Mesón del Gallo de Goya.jpg Καυγάς στο Σπίτι του Κόκορα 1777 41,9 × 67,3 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La cometa.jpg Ο χαρταετός 1778 269 × 285 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Niños cogiendo fruta.jpg Παιδιά που κόβουν φρούτα 1778 119 x 122 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Muchachos jugando a soldados.jpg Παιδιά που παίζουν τους στρατιώτες 1779 146 x 94 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El cacharrero.jpg Το πιατοπωλείο 1779 259 × 220 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La novillada.jpg La novillada (Ταυρομαχία) περί το 1780 259 x 136 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Éxtasis de San Antonio Abad por Francisco Goya (Museo de Zaragoza, after restauration).jpg Η έκσταση του Αγίου Αντωνίου 1780 67 x 46 cm Σαραγόσα, Museo
Cristo en la cruz (Goya).jpg Εσταυρωμένος 1780 255 × 154 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
San Valero, Francisco de Goya.jpg Η Παρθένος εν δόξη και μάρτυρες
(λεπτομέρεια με τον Άγιο Valero)
1780 Σαραγόσα, Nuestra Señora del Pilar
La letra con sangre entra.jpg Τα γράμματα μαθαίνονται με αίμα 1780 - 1785 19,7 x 38,7 cm Σαραγόσα, Museo
M.Teresa Vallabriga.jpg María Teresa de Vallabriga 1783 151,2 x 97,8 cm Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη
The Count of Floridablanca by Francisco Goya.jpg Ο κόμης de Floridablanca 1783 Μαδρίτη, Banco de España
San Bernardino de Siena (Goya).jpg Ο Άγιος Βερναρδίνος της Σιένας κηρύσσει ενώπιον του Αλφόνσου Ε΄της Αραγώνος 1783 480 x 300 cm Μαδρίτη, San Francisco el Grande
Ventura Rodríguez.jpg Ο αρχιτέκτονας Ventura Rodríguez 1784 Στοκχόλμη, Nationalmuseum
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg Ceán Bermúdez 1785 82 x 55 cm ιδιωτική συλλογή
Duchess Countess of Benavente by Goya.jpg Η δούκισσα της Osuna 1785 Palma de Mallorca, Colección March
Goya - The Marquesa de Pontejos.jpg Η μαρκησία de Pontejos 1786 Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Mujer y dos niños junto a una fuente.jpg Γυναίκα με δυο παιδιά στην βρύση 1786 35,5 × 18,5 cm Μαδρίτη, Museo Thyssen-Bornemisza
La nevada, Francisco de Goya.jpg Η χιονοθύελλα ή Ο χειμώνας 1786 275 × 293 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Lavendimia Goya lou.jpg Ο τρύγος ή Το φθινόπωρο 1786-1787 275 × 190 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La conducción de un sillar o La obra.jpg Το έργο 1786-1787 169 x 127 cm Grupo Planeta Corporación
El albañil herido.jpg Τραυματισμένος οικοδόμος 1786-1787 268 × 110 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La caída.jpg Η πτώση 1786-1787 169 x 100 cm ιδιωτική συλλογή
Cazador junto fuente Goya lou.jpg Κυνηγός σε πηγή 1786-1787 130 × 131 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Asalto al coche.jpg Επίθεση στην άμαξα 1786-1787 130 × 131 cm ιδιωτική συλλογή
Carlos III cazador.jpg Ο Κάρολος Γ΄ με κυνηγετική αμφίεση 1786-1788 210 × 127 cm Μαδρίτη, Banco Exterior de España, Colección Argentaria
Don Manuel Osorio Manrique de Zunica.jpg Ο δον Manuel Osorio Manrique de Zúñiga, μικρός περί το 1787 110 × 80 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Santa Lutgarda-Goya.JPG Santa Ludgarda 1787 220 × 160 cm Βαγιαδολίδ, Real Monasterio de San Joaquín y Santa Ana
Goya - Muerte de San José o el Tránsito de San José.jpg Ο θάνατος του Αγίου Ιωσήφ 1787 220 × 152 cm Βαγιαδολίδ, Real Monasterio de San Joaquín y Santa Ana
San Bernardo de Claraval curando a un tullido por Francisco de Goya.jpg Οι Άγιοι Βερνάρδος και Ροβέρτος 1787 220 × 160 cm Βαγιαδολίδ, Real Monasterio de San Joaquín y Santa Ana
La pradera de San Isidro de Goya.jpg Το λειβάδι του San Isidro 1788 44 × 94 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La ermita de San Isidro.jpg Το μοναστήρι του San Isidro 1788 42 x 44 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
San Francisco de Borja y el moribundo impenitente.jpg Ο Άγιος Φραγκίσκος de Borja και ο αμετανόητος αμαρτωλός 1788 350 × 300 cm Βαλένθια, Catedral
Los duques de Osuna y sus hijos.jpg Οι δούκες της Οσούνα και τα παιδιά τους 1788 225 x 171 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La Sagrada Familia, Francisco de Goya.jpg Αγία Οικογένεια 1788 - 1790 203 x 148 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La gallina ciega (cartón restaurado) por Francisco de Goya.jpg Η τυφλόμυγα 1789 269 × 350 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Carlos IV de rojo.jpg Ο Κάρολος Δ΄ στα κόκκινα 1789 127 cm x 94 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Portrait of Tadea Arias de Enríquez by Goya.jpg Doña Tadea Arias de Enríquez περί το 1790 190 × 106 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco de Goya - Retrato de Martín Zapater.jpg Ο φίλος μου Martín Zapater 1790 82,8 × 64,5 cm Ponce (Πουέρτο Ρίκο), Museo de Arte
Francisco de Goya - Autorretrato ante el caballete - Google Art Project.jpg Αυτοπροσωπογραφία μπροστά στο καβαλλέτο 17901795 42 × 28 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Goya - Condessa de Casa Flores.jpg Η κόμισσα de Casa Flores 17901797 112 × 79 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Courtyard with Lunatics by Goya 1794.jpg Το προαύλιο των τρελών περί το 1794 32.7 cm × 43.8 cm Ντάλλας, Meadows Museum
La boda.jpg Ο γάμος 1791-1792 267 × 346 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goja Kukla.jpg El pelele 1791-1792 267 × 160 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goya Martinez.jpg Sebastián Martínez 1792 93 x 68 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Francisco de Goya y Lucientes - Portrait of Senora Ceán Bermudez - Google Art Project.jpg Señora de Ceán Bermúdez ή Manuela Camas y de las Heras 1792-1793 121 × 85 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
La muerte del picador.jpg Ο θάνατος του πικαδόρ 1793 43 × 31 cm Λονδίνο, British Rail Pension Trustee Co.
Naufragiogoya.jpg Ναυάγιο 1793 50 x 32 cm Μαδρίτη, Colección Marqués de Oquendo
Un incendio (Goya).jpg Πυρκαγιά, φωτιά τη νύχτα 1793 43 x 32 cm Σαν Σεμπαστιάν, Colección José Varez
Cómicos ambulantes.jpg Περιοδεύοντες θεατρίνοι 1793 42 x 32 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Asalto de ladrones.jpg Επίθεση ληστών 1793 - 1794 42 x 31 cm Μαδρίτη, Colección Castro Serna
Goya Maria del Rosario Fernandez La Tirana 1794.jpg María del Rosario Fernández, La Tirana 1794 112 x 79 cm ιδιωτική συλλογή
Marchioness of la Solana, Francisco de Goya.jpg Η κόμισσα del Carpio (La Solana) περί το 1795 181 x 122 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Goya Alba1.jpg Η δούκισσα της Alba 1795 194 x 130 cm Μαδρίτη, Colección Alba
La duquesa de Alba y la Beata.jpg Η δούκισσα της Alba και η Beata 1795 30,7 x 25,4 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco Bayeu, por Goya.jpg Ο ζωγράφος Francisco Bayeu 1795 112 x 84 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Condesa de chinchon.jpg Η κόμισσα de Chinchón 1795-1797 216 x 144 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goya-duquesa de alba.jpg Η δούκισσα της Alba με μαντήλα 1797 210 x 149 cm Νέα Υόρκη, Hispanic Society
Francisco de Goya - Portrait of Martín Zapater - Google Art Project.jpg Ο Γκόγια στον φίλο του Martín Zapater 1797 87 × 64 cm Μπιλμπάο, Museo de Bellas Artes
Francisco de Goya - Saint Gregory the Great, Pope - Google Art Project.jpg Άγιος Γρηγόριος περί το 1797 188 x 113 cm Μαδρίτη, Museo Romántico
GOYA - El aquelarre (Museo Lázaro Galdiano, Madrid, 1797-98).jpg El aquelarre (Το Σάββατο των μαγισσών) 1797-1798 43 x 30 cm Μαδρίτη, Fundación Lázaro Galdiano
Goya Self portrait with spectacles (Musee Goya Castres).jpg Αυτοπροσωπογραφία περί το 1797-1800 54 x 39,5 cm Castres, Musée Goya
Maja desnuda (museo del Prado).jpg Η γυμνή μάχα περί το 1797-1800 97 × 190 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
General Jose de Urrutia (1739-1803) por Goya.jpg José de Urrutia y de las Casas περί το 1798 199 x 133 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Ferdinand Guillemardet.jpg Ferdinand Guillemardet 1798 185 x 125 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Francisco de Goya y Lucientes 041.jpg Θαύμα του Αγίου Αντωνίου της Πάντοβας 1798 Μαδρίτη, San Antonio de la Florida
Francisco de Goya - Allegory of Love, Cupid and Psyche (?) - Google Art Project.jpg Αλληγορία του έρωτα ή Έρως και Ψυχή 1798-1805 200 x 156 cm Βαρκελώνη, Museo Nacional de Arte de Cataluña
Francisco de Goya - La Tirana - Google Art Project.jpg La Tirana 1790-1792 206 x 130 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Leandro Fernández de Moratín.jpg Leandro Fernández de Moratín 1799 73 x 56 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Carlos IV vestido de cazador.jpg Ο Κάρολος Δ΄ με κυνηγετική αμφίεση 1799 336 × 282 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Maria Luisa de Parma a caballo.jpg Η βασίλισσα Μαρία Λουίζα έφιππη 1799 338 × 282 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Carlos IV a caballo.jpg Ο Κάρολος Δ΄ έφιππος 1800 336 × 282 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La familia de Carlos IV, Francisco de Goya.jpg Η οικογένεια του Καρόλου Δ΄ 1800 280 × 336 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goya - cardealvallabriga01.jpg Ο καρδινάλιος Luis María de Borbón y Vallabriga περί το 1800 200 × 106 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
La Verdad, el Tiempo y la Historia.jpg Αλληγορία της Αλήθειας, ο Χρόνος και η Ιστορία περί το 1800 294 × 244 cm Στοκχόλμη, Nationalmuseum
Queen María Luisa in a Mantilla by Goya (Royal Palace of Madrid).jpg Η βασίλισσα της Ισπανίας Μαρία Λουίζα της Πάρμας 1800 209 × 125 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Retrato de María Luisa de Borbón y Vallabriga por Francisco Goya.jpg María Luisa Fernanda de Borbón y Vallabriga, κόμισσα de Chinchón και δούκισσα του San Fernando περί το 1800 220 × 140 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Goya - Joven dama con mantilla y basquiña.jpg Η γυναίκα του βιβλιοπώλη 1800-1805 109,9 × 78,2 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Caníbales contemplando restos humanos.jpg Κανίβαλοι και ανθρώπινα υπολείμματα 1800-1808 31 × 45 cm Μπεζανσόν, Musée des beaux-arts
Caníbales preparando a sus víctimas.jpg Κανίβαλοι ετοιμάζουν τα θύματά τους 1800-1808 32,8 × 46,9 cm Μπεζανσόν, Musée des beaux-arts
Goya - Don José Queraltó.jpg Δον José Queraltó 1802 102 × 76 cm Μόναχο, Neue Pinakothek
Maja vestida (Prado).jpg Η ντυμένη μάχα περί το 1802-1805 95 × 188 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goya Duque de Fernán Núñez.jpg Ο κόμης de Fernán Núñez 1803 211 × 137 cm Μαδρίτη, Colección Duques de Fernán Núñez
Condesa de Fernán Núñez.jpg Η κόμισσα de Fernán Núñez 1803 211 × 137 cm Μαδρίτη, Colección Duques de Fernán Núñez
Portrait of Doña Isabel de Porcel by Francisco Goya.jpg Πορτραίτο της Δόνα Ισαβέλλα ντε Πορσέλ 1804-1805 82 × 64 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Alegoría de la industria.jpg Αλληγορία της βιομηχανίας 1804-1806 227 cm diámetro Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Portrait of Félix de Azara by Goya.jpg Félix de Azara 1805 212 × 124 cm Σαραγόσα, Colección IberCaja
Retrato de la Marquesa de Santa Cruz.jpg Η μαρκησία de Santa Cruz 1805 125 x 208 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Senora Sabasa Garcia.jpg Sabasa García 1806-1811 Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Isidoro Máiquez by Goya.jpg Isidoro Máiquez 1807 72 x 59 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Retrato de José Antonio Marqués Caballero.jpg José Antonio Marqués Caballero 1807 106 x 84 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
Retrato ecuestre de Fernando VII.jpg Ο Φερδινάνδος Ζ΄ έφιππος 1808 285 × 205 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
El Tiempo, Francisco de Goya.jpg Οι γριές περί το 1808-1810 181 × 125 cm Λίλλη, Palais des Beaux-Arts
Bodegón con costillas y cabeza de cordero por Francisco de Goya.jpg Νεκρή φύση με κρέατα 1808-1812 Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Pavo desplumado por Goya.jpg Ξεπουπουλιασμένη γαλοπούλα 1808-1812 44,8 × 62,4 cm Μόναχο, Neue Pinakothek
El coloso.jpg Ο κολοσσός 1808-1812 116 × 105 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco de Goya y Lucientes - Knife Grinder - WGA10060.jpg Ο ακονιστής 1808-1812 68 × 50 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
The Water Carrier by Goya.jpg Η νεροπουλήτρα 1808-1812 68 × 52 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
El Lazarillo de Tormes de Goya.jpg El Lazarillo de Tormes 1808-1812 80 × 65 cm Μαδρίτη, Colección Marañón
Majas on Balcony by follower of Francisco de Goya.jpg Μάχας στο μπαλκόνι 1808-1812 195 x 126 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Confesiones en la cárcel, Goya.jpg Εξομολόγηση στην φυλακή (Τρελοί στο άσυλο) 1808-1812 40 × 65 cm Guadalupe, Βασιλικό Μοναστήρι της Σάντα Μαρία δε Γουαδαλούπε
Maja y celestina en un balcón.jpg Μάχα και μαστροπός στο μπαλκόνι 1808-1812 166 x 108 cm Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Colección B. March
Η μαρκησία de Montehermoso 1808-1812 170 x 103 cm ιδιωτική συλλογή
Manuel Silvela.jpg Manuel Silvela 1809-1812 95 × 68 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco de Goya y Lucientes - Portrait of Antonia Zárate - WGA10053.jpg Antonia Zárate περί το 1810-1811 103,5 × 82 cm Δουβλίνο, National Gallery of Ireland
Francisco-Goya - Portrait-of-the-Actress-Antonia-Zarate.jpg Η ηθοποιός Antonia Zárate περί το 1810-1811 71 × 58 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Juan Antonio Llorente by Goya.jpg Ο κληρικός δον Juan Antonio Llorente 1810-1811 189 x 114 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Francisco Goya - Portrait of the Duke of Wellington.jpg Ο δούκας του Wellington 1812-1814 164 × 52 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Retrato de Mariano Goya.jpg Mariano Goya 1812-1814 59 x 47 cm Μαδρίτη, Colección Duque de Alburquerque
El entierro de la sardina, Francisco de Goya.jpg Η ταφή της σαρδέλας 1812-1819 82,5 × 62 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Francisco de Goya - Escena de Inquisición - Google Art Project.jpg Ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης 1812-1819 46 × 73 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Francisco Goya - Casa de locos.jpg Το σπίτι των τρελών 1812-1819 45 x 72 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Francisco de Goya y Lucientes 025.jpg Πομπή αυτομαστιγουμένων 1812-1819 46 × 73 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Corrida de toros en un pueblo Goya.jpg Ταυρομαχία στο χωριό 1812-1814 45 × 72 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
El dos de mayo de 1808 en Madrid.jpg Η 2α Μαΐου 1808 στην Μαδρίτη : Η επίθεση στους Μαμελούκους 1814 280 × 336 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El Tres de Mayo, by Francisco de Goya, from Prado in Google Earth.jpg Η 3η Μαΐου 1808 : Οι τουφεκισμοί στον λόφο του Príncipe Pío 1814 268 × 347 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Juan Martín Díez, el Empecinado by Goya.jpg Juan Martín Díaz, ο Ξεροκέφαλος περί το 1814-1815 84 × 65 cm ιδιωτική συλλογή
Las jóvenes o la carta.jpg Οι νεαρές ή Το γράμμα 1814-1819 181 × 125 cm Λίλλη, Palais des Beaux-Arts
Retrato del Duque de San Carlos.jpg Ο δούκας de San Carlos 1815 237 × 153 cm Σαραγόσα, Museo
Francisco de Goya - Portrait of Don Miguel De Lardizábal.JPG Miguel de Lardizábal 1815 75 × 65 cm Πράγα, Národní Galerie (Εθνικό Μουσείο)
Autorretrato Goya 1815.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1815 46 × 35 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Self-portrait at 69 Years by Francisco de Goya.jpg Αυτοπροσωπογραφία περί το 1815 51 × 46 cm Μαδρίτη, Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
La Junta de Filipinas.jpg Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων περί το 1815 127 x 447 cm Castres, Musée Goya
Francisco de Goya - Don Francisco de Borja Tellez Giron.JPG Don Francisco de Borja Téllez Girón περί το 1816 202 × 140 cm Bayonne, Musée Bonnat
Cristo en el huerto de los olivos (Goya).jpg Ο Χριστός στον Κήπο των Ελαιών 1819 47 × 35 cm Μαδρίτη, Escuelas Pías de San Antón
La última comunión de san José de Calasanz.jpg Η τελευταία μετάληψη του Αγίου Ιωσήφ δε Καλασάνθ 1819 250 × 180 cm Μαδρίτη, Museo de la Residencia Calasanz
La fragua.jpg Το σιδηρουργείο περί το 1819 191 × 121 cm Νέα Υόρκη, Frick Collection
Atropos o Las Parcas.jpg Άτροπος ή Οι Μοίρες 1819-1823 123 × 266 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
El Aquelarre.jpg Η σύναξη των μαγισσών ή Ο μέγας κερασφόρος 1819-1823 140 × 438 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Riña a garrotazos.jpg Μονομαχία με ραβδιά 1819-1823 123 × 266 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco de Goya, Saturno devorando a su hijo (1819-1823).jpg Ο Κρόνος καταβροχθίζει τον γιο του 1819-1823 146 × 83 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Viejos comiendo sopa.jpg Δύο γέροι τρώνε σούπα 1819-1823 49,3 × 83,4 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Vision fantástica o Asmodea (Goya).jpg Φανταστικό όραμα ή Ασμοδαία 1819-1823 123 × 265 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La romería de San Isidro.jpg Προσκύνημα στο Σαν Ισίδρο 1819-1823 140 × 438 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Goya Dog.jpg Σκύλος μισοπνιγμένος 1819-1823 131,5 × 79,3 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
2 alte Männer, um 1821-23.jpg Δύο γέροι 1819-1823 123 × 265 cm Σαλαμάνκα, ιδιωτική συλλογή
Hombres leyendo.jpg Άντρες που διαβάζουν 1819-1823 126 × 66 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Judith y Holofernes.jpg Ιουδήθ και Ολοφέρνης 1819-1823 143,5 × 81,4 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Mujeres riendo.jpg Δυο γυναίκες κι ένας άντρας 1819-1823 125 × 65,5 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Peregrinación a la fuente de San Isidro.jpg Προσκύνημα στην πηγή του San Isidro 1819-1823 123 × 266 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
La Leocadia (Goya).jpg Μια manola (γυναίκα λαϊκής τάξης) : η doña Leocadia Zorrilla 1819-1823 147,5 × 129,4 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Francisco de Goya - Self-Portrait with Dr. Arrieta - Google Art Project.jpg Ο Γκόγια δέχεται της περιποιήσεις του γιατρού Αριέτα 1820 117 x 79 cm Μιννεάπολις, Institute of Art
Francisco José de Goya - The Repentant St. Peter - Google Art Project.jpg Ο Άγιος Πέτρος μετονοών περί το 1820-1824 29 x 25,5 cm Ουάσινγκτον, Phillips Collection
Goya Don Ramon Satue.jpg Don Ramón Satué 1823 107 x 83,5 cm Άμστερνταμ, Ρέικσμουζεουμ
D. Jose Duaso y Latre.jpg Don José Duaso y Larte 1824 74,5 x 59 cm Σεβίλλη, Museo de Bellas Artes
Maria Martinez de Puga Goya 1824.jpg María Martínez de Puga 1824 80 x 58,4 cm Νέα Υόρκη, Frick Collection
Francisco de Goya - Portrait of the Poet Moratín - Google Art Project.jpg Leandro Fernández de Moratín 1824 60 x 49,5 cm Μπιλμπάο, Museo de Bellas Artes
Goya MilkMaid.jpg Η γαλατού του Μπορντώ περί το 1825-1827 74 x 68 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Jacques (Santiago) Galos Goya 1826.jpg Don Santiago Galos 1826 55,2 x 46,4 cm Φιλαδέλφεια, Barnes Foundation
Juan Bautista de Muguiro por Goya.jpg Juan Bautista de Muguiro 1827 101 x 89 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Portrait of Jose Pio de Molina Goya.JPG José Pío de Molina 1827-1828 60,5 x 50 cm Βίντερτουρ (Ελβετία), Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz»