Κατάλογος έργων του Τιτσιάνο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Αίθουσα του Μουσείου του Πράδο με έργα του Τιτσιάνο (από τα αριστερά προς τα δεξιά : Δανάη, Η λατρεία της Αφροδίτης, Η βακχική γιορτή των Ανδρίων, Αφροδίτη και Άδωνις

Ο κατάλογος αυτός των έργων του Τιτσιάνο (1488/90-1576) περιλαμβάνει έργα μυθολογικών και θρησκευτικών θεμάτων και προσωπογραφίες, αντιπροσωπευτικά της εβδομηντάχρονης καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

Τα έργα παρουσιάζονται σε χρονολογική σειρά. Όπως συμβαίνει συχνά στα έργα ζωγραφικής, οι τίτλοι τους πιθανόν να διαφέρουν στις πηγές. Προτιμήθηκαν ιταλικές εκδοχές.

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Διαστάσεις σε εκατοστά (cm) Χώρος
Tiziano o giorgione, cristo portacroce.jpg Ο Χριστός φέρων τον Σταυρό 1505 &0000000000000068.20000068,2 × 88.3 cm Βενετία, Scuola Grande di San Rocco (έργο αποδιδόμενο και στον Τζορτζόνε).
Kmska Titiaan - Jacopo Pesaro bisschop van Paphos voorgesteld door paus Alexander VI Borgia aan de heilige Petrus - 28-02-2010 13-56-55.jpg Ο Γιάκοπο Πέζαρο παρουσιάζεται στον Άγιο Πέτρο από τον πάπα Αλέξανδρο ΣΤ΄ 1503-1506 145×183 Αμβέρσα, Βασιλικό Μουσείο Καλών Τεχνών
Tiziano, madonna exter.jpg Madonna Bache περ. 1508 &0000000000000045.00000045 × 55 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Titian - A Man with a Quilted Sleeve - Google Art Project.jpg Προσωπογραφία ανδρός (Το λεγόμενο "Πορτραίτο του Αριόστο") περ. 1508–1510 &0000000000000081.20000081,2 × 66.3 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Titian - Portrait of a Lady ('La Schiavona') - Google Art Project.jpg Προσωπογραφία κυρίας ("La Schiavona") 1509–1510 &0000000000000117.000000117 × 97 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Le Concert champêtre, by Titian, from C2RMF retouched.jpg Εξοχικό κοντσέρτο περ. 1510 &0000000000000118.000000118 × 138 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου (έργο αποδιδόμενο και στον Τζορτζόνε).
Portrait of a Man in a Red Cap - Titian c. 1510.jpg Άντρας με κόκκινο σκούφο περ. 1510 &0000000000000082.00000082 × 71 cm Νέα Υόρκη, Frick Collection
Titian - St Mark Enthroned with Saints - WGA22765.jpg Ένθρονος Άγιος Μάρκος με αγίους 1510/11 &0000000000000218.000000218 × 149 cm Βενετία, Santa Maria della Salute
Tizian 023.jpg Το θαύμα του ζηλότυπου συζύγου 1511 &0000000000000340.000000340 × 207 cm Πάντοβα, Scuola di Sant'Antonio
Tizian 024.jpg Το θαύμα του οξύθυμου γιου 1511 &0000000000000340.000000340 × 207 cm Πάντοβα, Scuola di Sant'Antonio
Tizian 025.jpg Το θαύμα του νεογέννητου παιδιού 1511 &0000000000000340.000000340 × 355 cm Πάντοβα, Scuola di Sant'Antonio
Titian - Noli me Tangere - Google Art Project.jpg Μη μου άπτου 1511–1515 &0000000000000109.000000109 × 91 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Portrait d'une Femme à sa Toilette, by Titian, from C2RMF retouched.jpg Γυναίκα με καθρέφτη 1511–1515 &0000000000000096.00000096 × 76 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Tizian 002.jpg Οι τρεις ηλικίες του άντρα περ. 1512 &0000000000000106.000000106 × 182 cm Εδιμβούργο, Εθνική Πινακοθήκη της Σκωτίας
Tiziano Vecellio,called Titian - Gipsy Madonna - Google Art Project.jpg Παρθένος και Βρέφος ("Η Τσιγγάνα Μαντόννα") περ. 1512 &0000000000000065.80000065,8 × 83.8 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Titian Madonna and Child with Sts Catherine and Dominic and a Donor.jpg Παρθένος και Βρέφος με τους αγίους Αικατερίνη της Αλεξανδρείας και Δομίνικο και τον δωρητή ("Ιερή Συνομιλία των Μπάλμπι") 1512-1514 &0000000000000130.000000130 × 185 cm Traversetolo, Ίδρυμα Magnani-Rocca
TITIAN; Portrait of Jacopo Sannazaro (1514-18).JPG Γιάκοπο Σαννατσάρο 1514–1518 &0000000000000085.70000085,7 × 72.7 cm Ηνωμένο Βασίλειο, Royal Collection
Tiziano - Flora - Google Art Project.jpg Φλόρα περ. 1515 &0000000000000079.00000079 × 63 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Tizian 112.jpeg Προσωπογραφία ανδρός περ. 1515 &0000000000000050.00000050 × 45 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Tiziano salome.jpg Σαλώμη περ. 1515 &0000000000000090.00000090 × 72 cm Ρώμη, Galleria Doria Pamphilj
Tizian 033.jpg Η Παναγία των Κερασιών περ. 1515 &0000000000000081.00000081 × 99.5 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Tiziano - Vanità (Alte Pinakothek München).jpg Ματαιότης περ. 1515 &0000000000000097.00000097 × 81 cm Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη
Tizian Violante dsc01834.jpg Βιολάντε 1515–1516 &0000000000000064.50000064,5 × 51 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Tiziano, tarquinio e lucrezia.jpg Ταρκύνιος και Λουκρητία 1515–1520 &0000000000000082.00000082 × 68 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης. Πιθανώς έργο του Πάλμα Βέκκιο.
Tiziano, ritratto di giovane di petworth house.jpg Προσωπογραφία αγνώστου με μαύρο καπέλλο με φτερά 1515–1520 &0000000000000070.50000070,5 × 63 cm Petworth, Αγγλία, Petworth House, National Trust
Tiziano - Amor Sacro y Amor Profano (Galería Borghese, Roma, 1514).jpg Αγνός και βέβηλος έρως 1515–1516 &0000000000000118.000000118 × 279 cm Ρώμη, Galleria Borghese
Tizian 014.jpg Η πληρωμή του φόρου περ. 1516 &0000000000000075.00000075 × 56 cm Δρέσδη, Πινακοθήκη των Παλαιών Δασκάλων
Tizian 041.jpg Assunta (Η Ανάληψη της Παρθένου) 1516–1518 &0000000000000690.000000690 × 360 cm Βενετία, Santa Maria Gloriosa dei Frari
Bacanal de los andrios.jpg Η βακχική γιορτή των Ανδρίων 1518–1519 &0000000000000175.000000175 × 193 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Ofrenda a Venus.jpg Η λατρεία της Αφροδίτης 1518–1520 &0000000000000172.000000172 × 175 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Duomo (Treviso) - Interior - Annunciation by Titian.jpg Ευαγγελισμός (Annunciazione Malchiostro) περ. 1520 &0000000000000210.000000210 × 176 cm Τρεβίζο, Μητρόπολη
Tizian 071.jpg Προσωπογραφία του Βιντσέντσο Μόστι περ. 1520 &0000000000000085.00000085 × 67 cm Φλωρεντία, Παλάτσο Πίττι, Galleria Palatina
Tiziano, pala gozzi 01.jpg Εικόνα βωμού Γκότσι 1520 &0000000000000312.000000312 × 215 cm Ανκόνα, Πινακοθήκη Francesco Podesti
Polittico averoldi 01.jpg Πολύπτυχο Αβερόλντι 1520–1522 &0000000000000278.000000278 × 292 cm Μπρέσια, εκκλησία των Αγίων Nazaro e Celso
Titian (Tiziano Vecellio) - Venus Rising from the Sea ('Venus Anadyomene') - Google Art Project.jpg Αναδυομένη Αφροδίτη (Venere Anadiomene) περ. 1520 &0000000000000073.60000073,6 × 58.4 cm Εδιμβούργο, Εθνική Πινακοθήκη της Σκωτίας
Tizian 006.jpg Πολύπτυχο Αβερόλντι, κεντρικός πίνακας : Η Ανάσταση 1520–1522 &0000000000000278.000000278 × 122 cm Μπρέσια, εκκλησία των Αγίων Nazaro e Celso
Titian Bacchus and Ariadne.jpg Βάκχος και Αριάδνη 1522–1523 &0000000000000175.000000175 × 190 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Tizian 079.jpg Ο άνθρωπος με το γάντι 1520–1523 &0000000000000100.000000100 × 89 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Tizian 028.jpg Η Ταφή 1523–1525 &0000000000000148.000000148 × 225 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Frari (Venice) nave left - Altar of Madona di Ca'Pesaro.jpg Εικόνα βωμού Πέζαρο (Pala Pesaro) 1519–1526 &0000000000000478.000000478 × 268 cm Βενετία, Santa Maria Gloriosa dei Frari
Tizian 063.jpg Φρειδερίκος Β΄ Γκοντζάγκα 1525–1528 &0000000000000125.000000125 × 99 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 018.jpg Η Παναγία με το κουνέλι 1530 &0000000000000071.00000071 × 85 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Giacomo Dolfin (Tiziano).jpg Προσωπογραφία του Τζάκομο Ντολφίν 1531–1532 &0000000000000101.000000101 × 88 cm Λος Άντζελες, County Museum of Art (LACMA)
Titian - The Virgin and Child with the Infant Saint John and a Female Saint or Donor ('The Aldobrandini Madonna') - Google Art Project.jpg Παρθένος και Βρέφος με την Αγία Αικατερίνη και τον μικρό Άγιο Ιωάννη Βαπτιστή περ. 1532 &0000000000000100.600000100,6 × 142.2 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Tizian 081.jpg Ο Κάρολος Ε΄ με ένα σκυλί 1532–1533 &0000000000000192.000000192 × 111 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 010.jpg Μετανοούσα Μαγδαληνή 1531–1533 &0000000000000085.00000085 × 68 cm Φλωρεντία, Παλάτσο Πίττι, Galleria Palatina
Presentation of the Virgin by Titian - Accademia - Venice 2016.jpg Τα Εισόδια της Θεοτόκου (Presentazione di Maria al Tempio) 1534–1538 &0000000000000345.000000345 x 775 cm Βενετία, Πινακοθήκη της Ακαδημίας
Tizian 056.jpg Ισαβέλλα ντ' Έστε 1534–1536 &0000000000000102.000000102 × 64 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Tizian 038.jpg Γυναίκα με γούνα περ. 1535 &0000000000000095.00000095 × 63 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Salon de Mercure-LE SOUPER A EMMAUS.jpg Δείπνον εις Εμμαούς 1535–1540 &0000000000000169.000000169 × 244 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Tizian 034.jpg La Bella 1536 &0000000000000100.000000100 × 75 cm Φλωρεντία, Παλάτσο Πίττι, Galleria Palatina
Tizian 074.jpg Κοπέλλα με καπέλλο με φτερά 1536 &0000000000000097.00000097 × 75 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Tizian 062.jpg Φραντσέσκο Μαρία ντελλα Ρόβερε, δούκας του Ουρμπίνο 1536–1538 &0000000000000114.300000114,3 × 100 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Tizian 070.jpg Πιέτρο Αρετίνο περ. 1537 &0000000000000102.000000102 × 86 cm Νέα Υόρκη, Frick Collection
Tizian 055.jpg Ελεονώρα Γκοντζάγκα, δούκισσα του Ουρμπίνο 1538 &0000000000000114.000000114 × 102.2 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Tizian 102.jpg Η Αφροδίτη του Ουρμπίνο 1538 &0000000000000119.000000119 × 165 cm Φλωρεντία, Ουφίτσι
Pietro Bembo - Titian.jpg Ο καρδινάλιος Πιέτρο Μπέμπο 1540 &0000000000000094.30000094,3 × 76.5 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Ritratto del Doge Andrea Gritti - Tiziano 059.jpg Ο δόγης Αντρέα Γκρίττι 1540 &0000000000000133.300000133,3 × 103.2 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Accademia - St John the Baptist by Titian Cat314.jpg Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής περ. 1540 201×134 Βενετία, Πινακοθήκη της Ακαδημίας
The Marquis of Vasto addressing his troops.jpg Ο Αλφόνσο ντ' Άβαλος απευθύνεται στο στράτευμά του 1540–154 &0000000000000223.000000223 × 165 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Clarissa Strozzi.jpg Κλαρίσσα Στρότσι 1542 &0000000000000115.000000115 × 98 cm Βερολίνο, Πινακοθήκη
Titian - Christ crowned with Thorns - Louvre.jpg Ο Ακάνθινος Στέφανος 1542–1544 &0000000000000303.000000303 × 180 cm Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Tizian 076.jpg Ο άντρας με τα γαλάζια μάτια 1540–1545 &0000000000000111.000000111 × 93 cm Φλωρεντία, Παλάτσο Πίττι, Galleria Palatina
Titian - Ranuccio Farnese - Google Art Project.jpg Ρανούτσο Φαρνέζε 1542 &0000000000000089.70000089,7 × 73.6 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Tizian 083.jpg Πάπας Παύλος Γ΄ 1543 &0000000000000108.000000108 × 80 cm Νάπολη, Εθνικό Μουσείο Καποντιμόντε
Tiziano Vecellio, called Titian - Ecce Homo - Google Art Project.jpg Ίδε ο Άνθρωπος 1543 &0000000000000242.000000242 × 361 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Titian - Cain and Abel.JPG Ο Κάιν σκοτώνει τον Άβελ 1543–44 &0000000000000292.100000292,1 × 280.0 cm Βενετία, Santa Maria della Salute
Tycjan David i Goliat.jpg Δαβίδ και Γολιάθ 1543–44 &0000000000000292.100000292,1 × 281.9 cm Βενετία, Santa Maria della Salute
Tycjan Cud zesłania Ducha Świętego.JPG Πεντηκοστή περ. 1546 570×260 Βενετία, Santa Maria della Salute
Tizian 069.jpg Πιέτρο Αρετίνο c. 1545 &0000000000000098.00000098 × 78 cm Φλωρεντία, Παλάτσο Πίττι, Galleria Palatina
Tizian 068.jpg Ο Παύλος Γ΄ και οι εγγονοί του 1546 &0000000000000210.000000210 × 174 cm Νάπολη, Εθνικό Μουσείο Καποντιμόντε
Cardinal Farnese.jpg Ο καρδινάλιος Αλέξανδρος Φαρνέζε περ. 1543-1546 98×75 Νάπολη, Εθνικό Μουσείο Καποντιμόντε
Tizian 011.jpg Δανάη (σε τέσσερις τουλάχιστον εκδοχές) 1546 &0000000000000120.000000120 × 172 cm Νάπολη, Εθνικό Μουσείο Καποντιμόντε
Titian and workshop - The Vendramin Family, venerating a Relic of the True Cross - Google Art Project.jpg Η οικογένεια Βεντραμίν προσκυνά ένα κομμάτι του Σταυρού 1547 &0000000000000206.000000206 × 301 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Carlos V en Mühlberg, by Titian, from Prado in Google Earth.jpg Ο Κάρολος Ε΄ έφιππος στην μάχη του Μύλμπεργκ 1548 &0000000000000332.000000332 × 279 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Karl V.-Carlos I. 1548 (Tiziano Vecellio?) 066.jpg Ο Κάρολος Ε΄ καθιστός 1548 &0000000000000205.000000205 × 122 cm Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη
Isabella of Portugal by Titian.jpg Ισαβέλλα της Πορτογαλίας 1548 &0000000000000117.000000117 × 93 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Venus and organist and little dog.jpg Η Αφροδίτη και ο μουσικός 1548 &0000000000000148.000000148 × 217 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Johann Friedrich (Sachsen).jpg Ιωάννης Φρειδερίκος της Σαξωνίας 1548 &0000000000000129.000000129 × 93 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tityus1.jpg Η τιμωρία του Τιτυού 1549 &0000000000000253.000000253 × 217 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Punishment sisyph.jpg Σίσυφος 1549 &0000000000000237.000000237 × 216 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Saintjohnthealmoner.jpg Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων 1549 &0000000000000229.000000229 × 156 cm Βενετία, San Giovanni Elemosinario
Tizian 091.jpg Το προπατορικό αμάρτημα περ. 1550 &0000000000000240.000000240 × 186 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Mater Dolorosa by Titian.jpg Mater Dolorosa 1550 &0000000000000068.00000068 × 61 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 064.jpg Ιωάννης Φρειδερίκος της Σαξωνίας 1550 &0000000000000103.500000103,5 × 83 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Tizian 096.jpg Η Αφροδίτη και ο οργανίστας περ. 1550 &0000000000000115.000000115 × 280 cm Βερολίνο, Πινακοθήκη
Knight with a clock.jpg Ο ιππότης της Μάλτας με το ρολόι περ. 1550 &0000000000000122.000000122 × 101 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 030.jpg Η μετάνοια του Αγίου Ιερωνύμου 1550–1560 &0000000000000255.000000255 × 125 cm Μιλάνο, Πινακοθήκη Μπρέρα
Philip II.jpg Ο Φίλιππος Β΄ με πανοπλία 1551 &0000000000000193.000000193 × 111 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Ticiano - cardealmadruzzo05.jpg Ο καρδινάλιος Κριστόφορο Μαντρούτσο 1552 &0000000000000230.000000230 x 131 cm Σάο Πάολο, Museu de Arte
La Gloria (Tiziano).jpg Η Αγία Τριάς (La Gloria) 1551–1554 &0000000000000346.000000346 × 240 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Venus and Adonis by Titian.jpg Αφροδίτη και Άδωνις 1553–1554 &0000000000000186.000000186 × 207 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Mater Dolorosa with open hands.jpg Mater Dolorosa (με τα χέρια ανοιχτά) 1554 &0000000000000068.00000068 × 53 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian - Danae receiving the Golden Rain - Prado.jpg Δανάη 1554 &0000000000000128.000000128 × 178 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 052.jpg Περσέας και Ανδρομέδα 1554–1556 &0000000000000179.000000179 × 197 cm Λονδίνο, The Wallace Collection
Titian National Museum of Serbia.JPG Χριστίνα της Δανίας 1555–1556 &0000000000000112.000000112 × 83 cm Βελιγράδι, Εθνικό Μουσείο της Σερβίας
Titian - Venus with a Mirror - Google Art Project.jpg Η Αφροδίτη με τον καθρέφτη περ. 1555}} &0000000000000124.500000124,5 × 105.5 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
TizianoVenereAdoneNewYork.jpg Αφροδίτη και Άδωνις περ. 1555}} &0000000000000106.000000106 × 133 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Tizian 113.jpg Φιλίππο Αρκίντο, αρχιεπίσκοπος του Μιλάνου περ. 1555}} &0000000000000118.000000118 × 94 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Tiziano Vecellio - Venere e il Suonatore di liuto (Fitzwilliam Museum).jpg Η Αφροδίτη και ο λαουτίστας c. 1555–1565 &0000000000000150.000000150 × 196 cm Καίμπριτζ, Fitzwilliam Museum
Titian - Diana and Actaeon - Google Art Project.jpg Άρτεμις και Ακταίων 1556–1559 &0000000000000190.300000190,3 × 207 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη / Εδιμβούργο, Εθνική Πινακοθήκη της Σκωτίας
Titian 1558 Ancona Crucifixion.jpg Σταύρωση 1558 &0000000000000371.000000371 × 197 cm Ανκόνα, San Domenico
Interior of Chiesa dei Gesuiti (Venice) - left nave - The Martyrdom of St Lawrence - Titian.jpg Το μαρτύριο του Αγίου Λαυρεντίου 1559 &0000000000000500.000000500 × 280 cm Βενετία, εκκλησία των Gesuiti
TitianDianaCallistoEdinburgh.jpg Άρτεμις και Καλλιστώ 1559 &0000000000000187.000000187 × 205 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη / Εδιμβούργο, Εθνική Πινακοθήκη της Σκωτίας
Entierro de Cristo (Tiziano).jpg Η Ταφή 1559 &0000000000000137.000000137 × 175 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Titian - Rape of Europa - Google Art Project.jpg Η αρπαγή της Ευρώπης 1559–1562 &0000000000000185.000000185 × 205 cm Βοστώνη, Isabella Stewart Gardner Museum
San Salvador Interno - Annunciazione del Signore Tiziano.jpg Ευαγγελισμός 1559–1564 &0000000000000410.000000410 × 240 cm Βενετία, San Salvador
Titian - The Death of Actaeon - Google Art Project.jpg Ο θάνατος του Ακταίωνα περ. 1559–1575 &0000000000000178.400000178,4 × 198.1 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Salome with the head of John the Baptist (Titian).jpg Σαλώμη περ. 1560 &0000000000000087.00000087 × 80 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Titian, Sacra Conversazione, The Madonna and Child with Saints Luke and Catherine of Alexandria.jpg Ιερή Συνομιλία περ. 1560 &0000000000000127.800000127,8 × 169.7 cm (Στην κατοχή ιδιώτη από το 2011)
Self-portrait of Titian.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1560–1562 &0000000000000096.00000096 × 72 cm Βερολίνο, Πινακοθήκη
Titian - The Tribute Money - Google Art Project.jpg Η πληρωμή του φόρου 1560–1568 &0000000000000112.200000112,2 x 103.2 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Tizian 009.jpg Μετανοούσα Μαγδαληνή περ. 1565 &0000000000000118.000000118 × 97 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Titian - Venus Blindfolding Cupid - WGA22908.jpg Η Αφροδίτη δένει τα μάτια του Έρωτα 1565 circa 118×185 Ρώμη, Galleria Borghese
Titian and workshop - An Allegory of Prudence - Google Art Project.jpg Αλληγορία της Σύνεσης 1565–1570 &0000000000000076.20000076,2 × 68.6 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Tizian 099.jpg Η Αφροδίτη και ο λαουτίστας 1565-1570 &0000000000000165.000000165 × 209 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Tizian 027.jpg Η Ταφή 1566 &0000000000000130.000000130 × 168 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 090.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1567 &0000000000000086.00000086 × 65 cm Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Tizian 067.jpg Ο αρχαιοπώλης Γιάκοπο Στράντα 1567–1568 &0000000000000125.000000125 × 95 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Titian - St Sebastian - WGA22844.jpg Άγιος Σεβαστιανός περ. 1570 212×116 Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Tizian 094.jpg Ταρκύνιος και Λουκρητία 1571 &0000000000000189.000000189 × 145 cm Καίμπριτζ, Fitzwilliam Museum
Titian - The Flaying of Marsyas.jpg Η τιμωρία του Μαρσύα 1570-1576 &0000000000000212.000000212 × 207 cm Κρόμεριτζ Τσεχίας, Εθνικό Μουσείο
Tiziano Vecellio, called Titian - Nymph and Shepherd - Google Art Project.jpg Νύμφη και βοσκός 1570–1576 &0000000000000149.700000149,7 × 187 cm Βιέννη, Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης
Tycjan Doża Antonio Grimani.jpg Ο δόγης Αντόνιο Γκριμάνι προσκυνά την Πίστη περ. 1575-1576 365×500 Βενετία, Παλάτι των Δόγηδων
Titian - Spain Succouring Religion - WGA22843.jpg Η Ισπανία συντρέχει την Θρησκεία περ. 1575 168×168 Μαδρίτη, Μουσείο του Πράδο
Accademia - Pietà by Titian.jpg Pietà 1570–1576 &0000000000000351.000000351 × 389 cm Βενετία, Πινακοθήκη της Ακαδημίας
The Crowning with Thorns by Titian - Alte Pinakothek - Munich - Germany 2017.jpg Ο Ακάνθινος Στέφανος 1570–1576 &0000000000000280.000000280 × 181 cm Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη