Βικιπαίδεια:Προβεβλημένα λήμματα/Κεφαλίδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Σχετικά
Στην παρούσα σελίδα παρουσιάζονται και κατανέμονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες τα λήμματα της Βικιπαίδειας που καλύπτουν σε εξαιρετικό βαθμό όλα τα κριτήρια προβεβλημένων λημμάτων, όντας καλογραμμένα και πλήρη. Για την ορθότερη διαλογή των ποιοτικότερων εκ των χιλιάδων λημμάτων της Βικιπαίδειας, απαιτείται η συνεισφορά όλων των χρηστών και χρηστριών. Για να προτείνετε ένα λήμμα για προβολή, προσθέστε το στη σελίδα Βικιπαίδεια:Υποψήφια προς προβολή λήμματα, όπου θα γίνει ο έλεγχος ως προς τη μορφή, τον λόγο, την πληρότητα, την ακρίβεια και την ουδετερότητά του. Αν και τα λήμματα που παρουσιάζονται εδώ συγκαταλέγονται στα πλέον ποιοτικά, υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση οπότε μη διστάζετε να τα διορθώνετε σύμφωνα με τα κριτήρια προβολής των λημμάτων και την Πολιτική της Βικιπαίδειας.

Επί του παρόντος υπάρχουν 125 προβεβλημένα λήμματα σε σύνολο 234.623 λημμάτων της Βικιπαίδειας. Για να ζητήσετε να αφαιρεθεί ένα λήμμα από τη σελίδα, σημειώστε το στη Βικιπαίδεια:Αφαίρεση προβεβλημένων λημμάτων.

Ένα εικονίδιο μικρού μπρούτζινου αστεριού (Αυτό το άστρο χαρακτηρίζει τα προβεβλημένα λήμματα της Βικιπαίδειας.) στη δεξιά γωνία της κορυφής της σελίδας του λήμματος υποδεικνύει ότι το λήμμα είναι προβεβλημένο. Επιπλέον, αν το τρέχον λήμμα είναι προβεβλημένο σε άλλη γλωσσική έκδοση, ένα αστέρι θα εμφανίζεται δίπλα στον σύνδεσμο της σελίδας της γλώσσας στον κατάλογο γλωσσικών εκδόσεων στα αριστερά.

Τα προβεβλημένα λήμματα παρουσιάζονται στην κύρια σελίδα με καθημερινή εναλλαγή.

Δείτε ακόμη: Βικιπαίδεια:Καλά λήμματα