Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικιπαίδεια:Καθοδήγηση/Εκπαιδευτές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στην εκπαιδευτική ομάδα! Μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτής της σελίδας είναι διαθέσιμες εδώ.

Προσθέστε το όνομα χρήστη σας (μην χρησιμοποιήσετε την υπογραφή σας) στη λίστα, χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μορφή:

* [[Χρήστης:Παράδειγμα]]|Χαιρετισμός

Παράδειγμα: * [[Χρήστης:Παράδειγμα]]|Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσω, μπορείτε να με ρωτήσετε για οποιοδήποτε θέμα ή ερώτηση.

Μην προσθέσετε κώδικα wiki (όχι σύνδεσμοι, όχι προεπιλογές), HTML και CSS στην περιγραφή, διαφορετικά ο κώδικας δεν θα λειτουργεί σωστά, και μέχρι 240 χαρακτήρες.

Εκπαιδευτές

[επεξεργασία κώδικα]

To add or remove your name from this list, please visit Special:MentorDashboard.


Εκχωρούνται αυτόματα καθοδηγητές

Νέοι λογαριασμοί εκχωρούνται τυχαία σε αυτούς τους καθοδηγητές.

# Όνομα χρήστη Τελευταία Ενεργός Αριθμός από καθορισμένους νεοφερμένος Κατάσταση Μήνυμα για νεοφερμένους
1 Ah3kal (συζήτηση | συνεισφορές) 20:50, 6 Μαΐου 2024 Μέσος όρος (η προεπιλογή) Ενεργός Γεια σας! Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας βοηθήσω να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες της Βικιπαίδειας. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε!
2 NikosLikomitros (συζήτηση | συνεισφορές) 02:11, 21 Ιουλίου 2024 Μέσος όρος (η προεπιλογή) Ενεργός Γεια σας. Χαρά μου είναι να σας βοηθήσω να μάθετε περισσότερα για την Βικιπαίδεια, πως συνεισφέρουμε και πως λειτουργεί. Μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια για την Βικιπαίδεια χρειαστείτε.

Καθοδηγητές που ορίζονται χειροκίνητα

Οι νέοι λογαριασμοί δεν ανατίθενται τυχαία σε αυτούς τους καθοδηγητές. Όπως και άλλοι καθοδηγητές, αυτοί οι καθοδηγητές μπορούν να επιλέξουν με μη αυτόματο τρόπο τους λογαριασμούς στους οποίους θα ήθελαν να καθοδηγήσουν. Αυτή η ενότητα είναι κυρίως για οικοδεσπότες εργαστηρίων που θέλουν απλώς να καθοδηγήσουν άτομα που γνώρισαν.

# Όνομα χρήστη Τελευταία Ενεργός Αριθμός από καθορισμένους νεοφερμένος Κατάσταση Μήνυμα για νεοφερμένους
1 Geraki (συζήτηση | συνεισφορές) 06:36, 14 Ιουνίου 2024 Κανένα (τα διεκδικώ χειροκίνητα) Ενεργός Γεια σας, θα χαρώ να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε και να επεξεργαστείτε τη Βικιπαίδεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου όποτε και για ότι χρειάζεστε.