Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons

Αρχείο:Chess kdl45.svg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(Αρχείο SVG, ονομαστικό μέγεθος 45 × 45 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 2 KB)

Σύνοψη

Περιγραφή
English: Dark king on light square, default size 45x45
Ημερομηνία
Πηγή Έργο αυτού που το ανεβάζει
Inkscape-un.svg
Αυτή η διανυσματική εικόνα δημιουργήθηκε με Inkscape.
Δημιουργός en:User:Cburnett
Άδεια
(Επαναχρησιμοποίηση αυτού του αρχείου)

GFDL & BSD & GPL

Αδειοδότηση

Εγώ, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού του έργου, το δημοσιεύω δια του παρόντος υπό τις εξής άδειες χρήσης:
GNU head Παραχωρείται η άδεια προς αντιγραφή, διανομή και/ή τροποποίηση αυτού του εγγράφου υπό τους όρους της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, Έκδοση 1.2 ή οποιασδήποτε νεότερης έκδοσης δημοσιευμένης από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού· χωρίς Απαράλαχτους Τομείς, χωρίς Κείμενα Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενα Οπισθοφύλλου. Αντίγραφο της άδειας περιλαμβάνεται στην σελίδα με τίτλο GNU Free Documentation License.
w:el:Creative Commons
αναφορά προέλευσης παρόμοια διανομή
Το αρχείο διανέμεται υπό την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Παρόμοια διανομή 3.0 Μη εισαγόμενη
Είστε ελεύθερος:
  • να μοιραστείτε – να αντιγράψετε, διανέμετε και να μεταδώσετε το έργο
  • να διασκευάσετε – να τροποποιήσετε το έργο
Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • αναφορά προέλευσης – Θα πρέπει να κάνετε κατάλληλη αναφορά, να παρέχετε σύνδεσμο για την άδεια και να επισημάνετε εάν έγιναν αλλαγές. Μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε αιτιολογήσιμο λόγο, χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς.
  • παρόμοια διανομή – Εάν αλλάξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό, μπορείτε να διανείμετε το έργο που θα προκύψει μόνο υπό τους όρους της ίδιας, όμοιας ή συμβατής άδειας.
Αυτή η ετικέτα άδειας χρήσης προστέθηκε στο αρχείο ως μέρους της αναθεώρησης της άδειας GFDL .
BSD wordmark.svg Copyright © The author

Αναδιανομή και χρήση σε πηγαία και εκτελέσιμη μορφή, με ή χωρίς τροποποιήσεις, επιτρέπονται εφόσον ισχύουν οι παρακάτω όροι:

  1. Αναδιανομές του πηγαίου κώδικα πρέπει να διατηρούν την παραπάνω σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, με το όνομα του επιφορτωτή, και αυτό τον κατάλογο όρων.
  2. Αναδιανομές σε εκτελέσιμη μορφή πρέπει να διατηρούν την παραπάνω σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, με το όνομα του επιφορτωτή, και αυτό τον κατάλογο όρων στην τεκμηρίωση και/ή σε άλλα υλικά που παραχωρούνται με την διανομή.
  3. Ούτε το όνομα του δημιουργού ούτε τα ονόματα των συνεισφέροντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση προϊόντων που απορρέουν από αυτό το λογισμικό χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΓΑΘΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ? ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΚΕΡΔΩΝ, Ή ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΩΣ) ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

GNU head Το έργο αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό. Μπορείς να το αναδιανείμεις και/ή να το τροποποιήσεις υπό τους όρους της GNU General Public License όπως αυτή έχει δημοσιευθεί από το Ίδρυμα Ελευθέρου Λογισμικού, είτε με την έκδοση 2 αυτής της Άδειας ή με κάποια μεταγενέστερη. Το έργο αυτό αναδιανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο, αλλά χωρίς καμία εγγύηση, και χωρίς καν την ενδεικτική εγγύηση της εμπορευσιμότητας ή της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Δείτε την version 2 και version 3 της GNU General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες.
Μπορείτε να επιλέξετε την άδεια της προτίμησής σας.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:44, 11 Μαρτίου 2012Μικρογραφία για την έκδοση της 18:44, 11 Μαρτίου 201245 × 45 (2 KB)Antonsusibetter visible outlines
17:01, 10 Μαρτίου 2012Μικρογραφία για την έκδοση της 17:01, 10 Μαρτίου 201245 × 45 (2 KB)Antonsusivalidizing code
01:00, 6 Ιανουαρίου 2007Μικρογραφία για την έκδοση της 01:00, 6 Ιανουαρίου 200745 × 45 (5 KB)CburnettTry to reduce whiteness in center, slight other white light adjustments
02:23, 3 Ιανουαρίου 2007Μικρογραφία για την έκδοση της 02:23, 3 Ιανουαρίου 200745 × 45 (5 KB)CburnettResize and increase border size 0.5 points
01:17, 30 Δεκεμβρίου 2006Μικρογραφία για την έκδοση της 01:17, 30 Δεκεμβρίου 200645 × 45 (4 KB)CburnettFix color to current images
03:36, 27 Δεκεμβρίου 2006Μικρογραφία για την έκδοση της 03:36, 27 Δεκεμβρίου 200645 × 45 (4 KB)Cburnett{{Information |Description='''en:''' Dark king on light square, default size 45x45 |Source=Own work with Inkscape |Date=December 27, 2006 |Author=en:User:Cburnett |Permission=GFDL |other_versions= }}

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Δείτε περισσότερη καθολική χρήση αυτού του αρχείου.