Ανυπότακτες Καρδιές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ανυπότακτες Καρδιές
ΕίδοςΤηλενουβέλα
ΔημιουργοίΚρις Μορένα
ΠρωταγωνιστέςΚαμίλα Μπορδονάμπα
Μπενχαμίν Ρόχας
Λουισάνα Λοπιλάτο
Φελίπε Κολόμπο
Μουσική τίτλων"Rebelde Way" (Σεζόν 1)
"Tiempo" (Σεζόν 2)
"Para Cosas Buenas" (Σεζόν 2)
"Vas a Salvarte" (Season 2)
"Que" (Σεζόν 2)
ΧώραΑργεντινή Country flag
Αριθμός επεισοδίων318
Παραγωγή
ΠαραγωγήΚρις Μορένα
Διάρκεια46 Λεπτά
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςAzul TV (Μάιος 2002 - Αύγουστος 2003)
América 2 (Αύγουστος-Δεκέμβριος 2003)
Προβολή27 Μαΐου 2002–
18 Δεκεμβρίου 2003

Οι Ανυπότακτες Καρδιές (πρωτότυπος τίλος Rebelde Way) είναι μια βραβευμένη αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα, παραγωγής του τηλεοπτικού δικτύου Telefe. Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι Rebelde Way (Rebelde στα ισπανικά σημαίνει επαναστάτης, ενώ η λέξη Way προέρχεται από την αγγλική γλώσσα, και πιο συγκεκριμένα είναι μέρος της ονομασίας του ιδιωτικού σχολείου «Elite Way School» όπου λαμβάνει τόπο η ιστορία). Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή τη σεζόν 2002-2003 και αποτελεί δημιουργία της Κρις Μορένα. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε η σεζόν 2005-2007 από την ΕΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.


Προβολή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σειρά προβλήθηκε στις παρακάτω χώρες με μεγάλη ή μικρότερη επιτυχία, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις η τηλενουβέλλα προβαλλόταν από συνδρομητικό κανάλι: Αργεντινή, Αυστρία, Βολιβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γουατεμάλα, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελλάδα, Ινδονησία, Ισπανία, Ισραήλ, Κολομβία, Κύπρος, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Σκόπια.

Πολλά τηλεοπτικά δίκτυα ενδιαφέρθηκαν για το σενάριο της σειράς, αγόρασαν τα δικαιώματά του και το προσάρμοσαν στα δεδομένα των χωρών τους, φτιάχνοντας τις δικές τους εκδοχές της σειράς. Οι διαφορετικές εκδοχές της σειράς είναι οι εξής αυτές του Μεξικό (Rebelde), της Ινδίας (Remix, Star One), της Πορτογαλίας (Rebelde Way, SIC), της Χιλής (Corazon Rebelde, Canal 13), της Βραζιλίας (Rebelde), των Ηνωμένων Πολιτειών (Rebeld Day) και της Ελλάδας (Γ4, Alpha).

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]