Άννα Αντρουσένκο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άννα Αντρουσιένκα
Γέννηση3 Ιουλίου 1989 (1989-07-03) (34 ετών)
Ντονέτσκ, Ουκρανία
ΕθνικότηταΟυκρανική - Ρωσική
Χώρα πολιτογράφησηςΟυκρανία
Ρωσία
ΣπουδέςΑνώτερη Σχολή Θεάτρου Μ. Σ. Σέπκιν (2012)
Ιδιότηταηθοποιός και ηθοποιός ταινιών

Η Άννα Βαλέριεβνα Αντρουσένκο (Анна Валерьевна Андрусенко, γεννημένη 3 Ιουλίου 1989) είναι Ρωσίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Βιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Άννα Αντρουσένκο γεννήθηκε στην περιοχή Ντονέτσκ της Ουκρανίας . Το 2012 αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Θεάτρου Στσέπκιν του Μπορίς Κλιούεφ.

Η Άννα έχει συμμετάσχει σε παραγωγές της Εθνικής Ακαδημίας Maly Theatre και το παιδικό θέατρο τα έργα "Η ιστορία του περιπλανώμενου πρίγκιπα", "Ο Μάγος του Οζ", "Puss in Boots" στη σκηνή "Vernadsky , 13".

Η διάσημη ηθοποιός είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη ρωσική μυστική τηλεοπτική σειρά "Closed School" (Κλειστό Σχολείο (τηλεοπτική σειρά) με συμπρωταγωνιστές τους: Αντόν Χαμπάροφ, Πάβελ Πριλούτσνι, Αλεξέι Κοριακόφ, Τατιάνα Κοσματσιόβα, Αγκάτα Μουτσενίτσε και Προχόρ Ντουμπράβιν. Άννα έπαιξε το ρόλο ενός κοριτσιού δεκαέξι ετών την Ελίζαμπεθ Βινογκράτοβα, η οποία υπέστη καρδιακή ανεπάρκεια και μετά από μεταμόσχευση καρδιάς ανακάλυψε ότι διαθέτει ψυχικές ικανότητες. Το 2012 έγινε γνωστό ότι έχει επιλεγεί για τον κύριο ρόλο στη Ρωσική προσαρμογή της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς Άγγελος ή δαίμονας (Ангел или демон) . Το 2013, έγινε γνωστό ότι έχει επιλεγεί για το ρόλο της Βαλέρια στη σειρά " Major" , που θα κυκλοφορήσει το 2014.

Στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]