Τατιάνα Κοσματσιόβα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Τατιάνα Κοσματσιόβα
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΤατιάνα Βλαντίμιροβνα Κοσματσιόβα
13 Μαρτίου 1985 (1985-03-13) (39 ετών)
Ρέουτοφ, Περιφέρεια Μόσχας, Ρωσία
Χώρα πολιτογράφησηςΡωσία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΡωσικά
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΗθοποιός, Μοντέλο
Περίοδος ακμής2004
Εν ενεργεία2005-σήμερα

Η Τατιάνα Βλαντίμιροβνα Κοσματσιόβα (Ρώσικα: Татьяна Владимировна Космачёва) είναι Ρωσίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και μοντέλο, γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1985 στο Ρεούτοφ της Ρωσίας. Έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη ρωσική σειρά Закрытая Школа (Ζακρίταγια Σκόλα) Κλειστό Σχολείο (τηλεοπτική σειρά) με συμπρωταγωνιστές τον Αντόν Χαμπάροφ (Антон Хабаров), τον Πάβελ Πριλούτσνι (Павел Прилучный), τον Αλεξέι Κοριακόφ (Алексей Коряков), την Αγκάτα Μουτσενίτσε (Агата Муцениеце), τον Προχόρ Ντουμπράβιν (Прохор Дубравин) και την Άννα Αντρουσένκο (Анна Андрусенко) τη χρονική περίοδο 2011-2012, Фобос. Клуб страха (Phobos. Λέσχη Φόβου) (The Phobos) τη χρονική περίοδο 2010 με συμπρωταγωνιστές τους Πιότρ Φιόντοροφ, Τιμοφέι Καρατάγεφ, Αλεξέι Βορομπιόφ, Πιότρ Τομασέφσκι, Άγκνιγια Κουζνετσόβα και Ρενάτα Πιοτρόφσκι. Έχει ανάστημα 1.70, πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά και ζώδιο Ιχθύες, επίσης είναι καλή φίλη με την Αγκάτα Μουτσενίτσε.

Βιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Τατιάνα Κοσματσιόβα γεννήθηκε 13 Μαρτίου το 1985 στη Ρέουτοφ ( περιοχή της Μόσχας ) . Τώρα είναι πολύ γνωστή στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Εκτός από τα συμβατικά εκπαιδευτήρια φοίτησε σε σχολείο μουσικής, όπου έμαθε να παίζει πιάνο . Μετά από αυτό οι γονείς της την έγραψαν σε τμήμα μπαλέτου. Η Τατιάνα αποφοίτησε με χρυσό μετάλλιο .

Μετά μπήκε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Οικονομικών,Στατιστικής και Πληροφορικής της Μόσχας ), όλο τον ελεύθερο χρόνο της έπαιζε στο Φοιτητικό Θέατρο με μινιατούρες, παράλληλα με αυτό , εργάστηκε στο θέατρο "The Voice". Από το 2005 η Τατιάνα φοιτούσε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Μόσχας και εκπαιδεύτηκε από τον Κονσταντίν Ρέικιν.

Αποφοίτησε από το εκπαιδευτικό θέατρο το 2009 και αμέσως μετά βρήκε δουλειά στο θέατρο Μαγιακόφσκι. Η διαρκής εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο της έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο της στην κινηματογραφική βιομηχανία. Έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας στο ψυχολογικό θρίλερ του Ολέγκ Ασαντούλιν Phobos. Λέσχη Φόβου (Фобос. Клуб страха) ( 2010 ) έπαιξε την Γιούλια, και το ρόλο της μαθήτριας γυμνασίου Βικτώρια Κουζνετσόβα στη μυστικιστική σειρά (Закрытая Школа) "Closed School" (Κλειστό Σχολείο (τηλεοπτική σειρά) (2011-2012).Το 2013 της προτάθηκε για να παίξει στο κλιπ του τραγουδιστή Νικήτα Τζιγκούρντα, σε σκηνοθεσία Ολέγκ Ασαντούλιν. Η Τατιάνα λατρεύει τα ταξίδια. Είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός στη Ρωσία.

Προσωπική Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Τατιάνα έχει πολύ καλές σχέσεις από το καστ της σειράς Κλειστό σχολείο, ιδιαίτερα με τον Πάβελ Πριλούτσνι και την Αγκάτα Μουτσενίτσε.

Φιλμογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έτος Τίτλος Ελληνικός Τίτλος Ρόλος
2010 Фобос. Клуб Страха Φόβος. Λέσχη Τρόμου Γιούλια
2012 Мамы Μητέρες Παντρεμένη Κοπέλα
2011-2012 Закрытая Школа Κλειστό Σχολείο Βικτώρια Κουζνετσόβα

Στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]