Συζήτηση χρήστη:77.49.24.195

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Διαγραφή σχολίων[επεξεργασία κώδικα]

Δημιουργήστε λογαριασμούς και ο Μαρίνος Ευαγγέλου και ο ΠΕΤΡΟΣ, ώστε να καταθέτετε "απόψεις" ξεχωριστά. Έως τότε και σύμφωνα με την Πολιτική, θα διαγράφεται κάθε σχόλιο σας από την ίδια ip το οποίο έχει υπογράψει ένας από τους δυο σας. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 15:31, 15 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Να φανταστώ με βάση την τελευταία σου φράση εδώ πως, εσχάτως, έγινες και... "νονός"...-- Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:52, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Παντού υπάρχει κι ένας μύθος Μινχάουζεν για να μας διασκεδάζει . --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 11:59, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Η ελευθερία της έκφρασης είναι βασικό θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού... Εκτός κι άμα θεωρείς πως αυτός δεν σε εκφράζει ή δεν ανήκεις σε αυτόν, οπότε αλλάζει το θέμα... -- Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 12:08, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

: Ο οποίος δυτικός πολιτισμός βασίζεται επίσης στον ορθολογισμό του Αριστοτέλη. Άρα, οφείλει να ξέρει πού να εκφράζεται και πώς. Ή έστω να υποχρεωθεί να καταλάβει (λέμε, τώρα ). --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 12:29, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]
Γνωρίζουμε πλέον τι στόχο έχεις κάνοντας όλες αυτές τις βλακείες. Και ότι δεν πρόκειται να σταματήσεις ακόμη κι αν "ανοίξει" η σελίδα (sic) του Ολυμπιακού. Παρά μόνο όταν απογοητευτείς να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, δεις και αποδείς ότι η ΒΠ δεν χρησιμοποιείται για ποταπές ταπεινές προσωπικές επιδιώξεις και της αδειάσεις τη γωνιά. Εννοείται μαζί σου οι Μαρίνος Ευαγγέλου, ΠΕΤΡΟΣ και Μ.Κ... --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 14:35, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Παλικάρια ή παλληκάρια –όχι πάντως παληκάρια– το σχόλιο απομακρύνθηκε. Πριν το ξαναγράψετε, χωρίς όμως παραποίηση σε ονόματα λογαριασμών χρηστών (με πολυετή + σοβαρότατη συνεισφορά) και κυρίως παραφθορές πραγματικών επωνύμων, καλείστε όσοι χρησιμοποιείτε την ίδια ip να συμμορφωθείτε με την Πολιτική σχετικά με το τι δεν είναι η ΒΠ. Και ιδιαιτέρως με τα σημεία: (οι υπογραμμίσεις δεν υπάρχουν στο πρωτότυπο)

Η Βικιπαίδεια δεν είναι εκδότης πρωτότυπης σκέψης.
Η Βικιπαίδεια δεν είναι τόπος για να δημοσιεύσετε τις δικές σας σκέψεις και αναλύσεις ή να δημοσιεύσετε νέες πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευθεί προηγουμένως. Σύμφωνα με την πολιτική μας για την Πρωτότυπη έρευνα, σας παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε την Βικιπαίδεια, για οτιδήποτε από τα ακόλουθα:

3. Προσωπικά δοκίμια που αναφέρουν τα ιδιαίτερα αισθήματά σας για ένα θέμα (και όχι τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων). Παρόλο που η Βικιπαίδεια υποτίθεται ότι καταρτίζει την ανθρώπινη γνώση, δεν αποτελεί όχημα για να κάνετε τις προσωπικές σας απόψεις μέρος αυτής.
4. Φόρουμ συζητήσεων. Παρακαλείσθε να προσπαθήσετε να παραμείνετε στην αποστολή της δημιουργίας μιας εγκυκλοπαίδειας. Μπορείτε να συνομιλείτε με άλλους χρήστες για θέματα σχετικά με την Βικιπαίδεια στις σελίδες συζήτησης των χρηστών, και να συζητάτε προβλήματα σχετικά με τα λήμματα στις αντίστοιχες σελίδες συζήτησης τους, αλλά παρακαλείσθε στο χώρο των λημμάτων να μένετε επί του θέματος και να μην μεταφέρετε οποιαδήποτε συζήτηση μέσα σε αυτόν. Επιπλέον, έχετε κατά νου, ότι ο σκοπός των σελίδων συζήτησης είναι ουσιαστικά να συζητάμε στο χώρο αυτό, με ποιους τρόπους μπορεί να βελτιωθεί ένα λήμμα. Οι σελίδες συζήτησης δεν είναι σελίδες γενικής συζήτησης σχετικά με το θέμα του λήμματος, ούτε είναι ένα χώρος για να ζητήσετε οδηγίες ή τεχνική βοήθεια. Υλικό που δεν αρμόζει στις σελίδες συζήτησης, μπορεί να αφαιρεθούν σύμφωνα με τις οδηγίες σελίδων συζήτησης. Βικιπαιδιστές που επιθυμούν να κάνουν συζητήσεις με συναδέλφους Βικιπαιδιστές πάνω σε διάφορα θέματα ή να ζητήσουν βοήθεια σε κάτι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κανάλια IRC, όπως το #wikipedia-el. Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα κανάλι IRC, όχι πίνακας ανακοινώσεων.


Η Βικιπαίδεια δεν είναι βάθρο ή μέσο προβολής.
Η Βικιπαίδεια δεν είναι βάθρο ομιλιών, πεδίο μάχης ή όχημα προπαγάνδας, διαφήμισης ή προβολής. Αυτό ισχύει για τα ονόματα χρηστών, τις σελίδες χρηστών, τα λήμματα, τις κατηγορίες, τα πρότυπα, τα αρχεία, καθώς και τις σελίδες συζητήσεων. Ως εκ τούτου, το περιεχόμενο που φιλοξενείται στη ΒΠ δεν είναι για:

1. Προπαγάνδα, υπεράσπιση ή στρατολόγηση πάσης φύσεως· εμπορική, πολιτική, επιστημονική, θρησκευτική, εθνική, αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη. Φυσικά, ένα λήμμα μπορεί να αναφέρεται αντικειμενικά σε τέτοια θέματα, αρκεί να γίνεται προσπάθεια περιγραφής του θέματος από μια ουδέτερη άποψη. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή να επισκεφθείτε ένα forum, εάν θέλετε να πεισθούν οι πολίτες για τα πλεονεκτήματα των απόψεών σας.
2. Γνώμη για τρέχοντα ζητήματα ή την πολιτική. Αν και η πολιτική ή τρέχοντα ζητήματα μπορεί να παθιάζουν τους ανθρώπους και να τους δελεάζουν να υποστηρίξουν με θέρμη την οπτική τους γωνία στα ζητήματα αυτά, η Βικιπαίδεια δεν είναι το μέσο για τέτοιες πράξεις.
4. Αυτοπροβολή. Μπορεί να είναι δελεαστικό να γράψετε για τον εαυτό σας ή τις δράσεις στις οποίες έχετε ισχυρή προσωπική συμμετοχή. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα πρότυπα για τα εγκυκλοπαιδικά λήμματα ισχύουν και σε τέτοιες σελίδες, ακριβώς όπως σε κάθε άλλη, συμπεριλαμβανομένης της προϋπόθεσης να διατηρείτε μια ουδέτερη στάση, κάτι το οποίο είναι δύσκολο όταν γράφετε για εσάς ή για δράσεις κοντινές σε εσάς. (σημ. εκτός Πολιτικής: όσο κι αν έχετε εκδιωχθεί από αυτές, πόσο μάλλον όταν επιδιώκετε να επανενταχθείτε μέσω επίδειξης "έργου" στη ΒΠ)

Μη παρενοχλητικές δηλώσεις γνώμης πάνω σε εσωτερικές πολιτικές και κατευθυντήριες γραμμές της Βικιπαίδειας μπορούν να γίνονται στις σελίδες χρήστη, εφόσον είναι σχετικές με την τρέχουσα και μελλοντική λειτουργία του εγχειρήματος. Παρά ταύτα, «οι σελίδες συζήτησης των λημμάτων δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους συντάκτες ως εξέδρες για τις προσωπικές τους απόψεις σε ένα θέμα».


Η Βικιπαίδεια δεν είναι blog, πάροχος χώρου ιστοσελίδων, ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης.
Η Βικιπαίδεια δεν είναι κοινωνικό δίκτυο όπως το Facebook ή το Twitter και για αυτό δεν αποτελεί χώρο φιλοξενίας της ιστοσελίδας, του blog, του wiki ή των αρχείων σας. Οποιαδήποτε σελίδα της Βικιπαίδειας δεν είναι:

1. Προσωπική ιστοσελίδα. Οι Βικιπαιδιστές έχουν τις δικές τους Σελίδες χρήστη, οι οποίες όμως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κυρίως για να παρουσιάσουν πληροφορίες σχετικά με την εργασία τους στην εγκυκλοπαίδεια. Αν και επιτρέπονται περιορισμένα βιογραφικά στοιχεία, οι σελίδες χρηστών δεν θα πρέπει να λειτουργούν ως προσωπικές ιστοσελίδες ή αποθηκευτικοί χώροι για υλικό που είναι άσχετο με την συνεισφορά στην Βικιπαίδεια. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια προσωπική ιστοσελίδα ή blog, ή να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε έναν από τους πολλούς δωρεάν παρόχους στο διαδίκτυο ή οποιοδήποτε χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων και αρχείων που περιλαμβάνεται στον λογαριασμό της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Το επίκεντρο των σελίδων χρήστη δεν θα πρέπει να είναι η κοινωνική δικτύωση, ή η διασκέδαση, αλλά η παροχή μιας βάσης για αποτελεσματική συνεργασία.
3. Υπηρεσία γνωριμιών. Η Βικιπαίδεια δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για σχέσεις ή για να φλερτάρετε.

Πολλοί από τους προαναφερθέντες περιορισμούς στο περιεχόμενο, ισχύουν επίσης για τις σελίδες χρήστη και τις σελίδες συζήτησης χρήστη. Η σελίδα χρήστη σας δεν είναι προσωπική ιστοσελίδα ή blog. Κυριότερα, η σελίδα χρήστη σας δεν είναι δική σας, αλλά μέρος της Βικιπαίδειας και υπάρχει για να ευκολύνει την συνεργασία μεταξύ των Βικιπαιδιστών, και όχι για αυτοπροβολή. Δείτε Βικιπαίδεια:Σελίδα χρήστη για τρέχουσες συναινετικές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις σελίδες χρηστών.


Η Βικιπαίδεια δεν λογοκρίνεται.
Η Βικιπαίδεια μπορεί να περιλαμβάνει υλικό που μερικοί αναγνώστες να θεωρούν απρεπές ή προσβλητικό ακόμα και καθ' υπερβολήν (Δείτε Βικιπαίδεια: Αποποίηση ευθυνών). Οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί κάποιο λήμμα... (σημ. εκτός Πολιτικής: ... και να κάνει όποια αλλαγή επιθυμεί, σύμφωνα πάντα με την Πολιτική. Το δικαίωμα διατηρούν ακόμη κι οι καθ' έξιν ανώνυμοι χρήστες. Πολύ περισσότερο, όμως, η ΒΠ δεν λογοκρίνεται και δεν διαγράφει πίνακες αριθμών, επειδή απλά οι συγκεκριμένοι "χρήστες" δεν μπορούν να διαβάσουν από τριψήφιους και πάνω – όλοι οι άλλοι μπορούν, χωρίς απαραίτητα να έχουν πτυχίο λογιστικής).


Η Βικιπαίδεια δεν είναι δημοκρατία.
Η Βικιπαίδεια δεν είναι εγχείρημα δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού συστήματος. Η πρωταρχική μέθοδος καθορισμού της γενικής συναίνεσης επιτυγχάνεται μέσω συζητήσεων και επεξεργασιών, όχι μέσω ψηφοφοριών. (σημ. εκτός Πολιτικής: πόσο μάλλον για ζητήματα που όχι απλώς έχει επιτευχθεί συναίνεση, αλλά η συμμετοχή και η κατάθεση απόψεων των υπολοίπων χρηστών για τα ίδια και τα ίδια επί μήνες, αποδεικνύουν ότι και στην επόμενη συζήτηση η αντίθετη γνώμη θα υποστηριχτεί πάλι αποκλειστικά από τον φτωχό και μόνο καουμπόι – κι αυτόν ανώνυμο).


Η Βικιπαίδεια δεν είναι πεδίο μάχης.
Η Βικιπαίδεια δεν είναι μέρος για φθόνο, προσωπικές συγκρούσεις ή μέρος για την ανάπτυξη φόβου και μίσους. Το να υπάρχουν συγκρούσεις έξω από τις συζητήσεις της Βικιπαίδειας είναι ενάντια στους κανονισμούς και τους στόχους μας.

Κάθε χρήστης αναμένεται να επικοινωνεί με τους άλλους κόσμια, ήρεμα και σε πνεύμα συνεργασίας. Μην προσβάλλετε, μην παρενοχλείτε και μην εκφοβίζετε εκείνους με τους οποίους έχετε διαφωνίες. Προσεγγίστε το θέμα με νοημοσύνη και συζητήστε το ευγενικά. Εάν ένας χρήστης είναι αγενής, μη συνεργάσιμος ή εκφοβιστικός δεν σημαίνει πως έχετε το δικαίωμα να φερθείτε με τον ίδιο τρόπο. Είτε απαντήστε στα σημεία που αφορούν το θέμα αγνοώντας την απρεπή συμπεριφορά του χρήστη ή αγνοήστε τελείως το σχόλιο. Μπορείτε επίσης να υπενθυμίσετε στον χρήστη την πολιτική της Βικιπαίδειας Βικιπαίδεια:Όχι προσωπικές επιθέσεις σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης μην δημιουργείτε ή επεξεργάζεστε λήμματα για να αποδείξετε κάτι (σημ. εκτός Πολιτικής: όπως π.χ ότι αξίζετε την επανένταξη σε κάποιον χώρο από τον οποίον σας έχουν αποβάλει). Μην χρησιμοποιείτε την Βικιπαίδεια για να κάνετε νομικές ή άλλες απειλές ενάντια στην Βικιπαίδεια, στους Βικιπαιδιστές ή στο Ίδρυμα Wikimedia.



Καλή ανάγνωση. Και καλά μυαλά ή καλό ταξίδι – εσείς αποφασίζετε. Απευκταίο επόμενο βήμα είναι να ζητηθεί μέσω Αγοράς η συναίνεση της Κοινότητας για θεματική αποβολή σας από το εγχείρημα και συγκεκριμένα από τα λήμματα (+ σελ. τους Συζήτησης) αθλητικού περιεχομένου και σελ. Συζήτησης συγκεκριμένων χρηστών. Κάτι τέτοιο προβλέπεται στη σχετική οδηγία περί Πολιτικής αποκλεισμού και ειδικότερα στο σημείο Αποκλεισμός από την κοινότητα:

Αν ένας χρήστης έχει αποδειχθεί επανειλημμένα διασπαστικός σε ένα συγκεκριμένο πεδίο της Βικιπαίδειας, η κοινότητα είναι δυνατόν να ξεκινήσει συζήτηση σε ένα σχετικό σημειωματάριο όπως το σημειωματάριο διαχειριστών

δεδομένου ότι η συμπεριφορά σας περιγράφεται αυτολεξεί στην οδηγία περί αναγνώρισης και τιμωρίας Διασπαστικών επεξεργασιών:

Αποτυχία ή άρνηση "να λάβουν το μήνυμα"
Σε ορισμένες περιπτώσεις, συντάκτες διαιωνίζουν διαφωνίες με την προσκόλληση σε ένα ισχυρισμό ή άποψη για καιρό μετά από όταν η συναίνεση της κοινότητας αποφάσισε ότι η μετακίνηση σε άλλα θέματα θα είναι πιο παραγωγική. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι διασπαστική στην Βικιπαίδεια. Πιστεύοντας ότι έχετε μία έγκυρη άποψη δεν παρέχει σε σας το δικαίωμα να ενεργείτε σαν να πρέπει η άποψή σας να γίνει αποδεκτή από την κοινότητα, όταν σας έχουν πει ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό...
... Εάν η κοινότητα ξοδεύει περισσότερο χρόνο για τον καθαρισμό λαθών των συντακτών και την εκπαίδευση τους σχετικά με τις πολιτικές και τις κατευθυντήριες γραμμές από ό, τι κρίνει απαραίτητο, κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν.

Αυτή η εξέλιξη βολεύει τους πάντες. Εσάς που θα έχετε να επιδείξετε στους "απ' έξω" την ηρωική σας έξοδο του Μεσολογγίου από το εγχείρημα και το τελευταίο που θα έχει βρει την ησυχία του. Διαβάστε, σκεφτείτε και κανονίστε την πορεία σας. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 22:44, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ[επεξεργασία κώδικα]

-Προς κ.ΠΕΤΡΟΥΛΆΚΗ=Ήδη έχεις καταλάβει την λάθος εκτίμηση που έκανες στο σχολιο "μπακαλης μπι".Συμβαίνει σε πολλούς αυτό.Και σίγουρα σε όλους που τα βάζουν μαζί μου.Δευτερον,σιγά να μην σε κολακεύω(γλυψιμο το είπες)κιόλας.Προσπαθώ να είμαι ευγενής από έξιν και εσύ να με παρασύρεις σε φραγή.

-Προς ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ η ότι άλλο με δικάσει=χέρια,πόδια,γλώσσα να μου κόψετε,όσο εχω όρεξη θα γράφω τα σωστά.Γιατί εγώ πράττω και μιλώ μόνο για τα σωστά.Αμα δεν σας αρέσουν να κλείσετε την εγκυκλοπαίδεια.Το στόμα μου δεν το κλείνω,όσο μπαινετε στο σπίτι μου και σας διαβάζουν τα παιδιά μου.Αν δεν θέλετε να σας διαβάζουν,αλλάξτε όνομα-όχι πάντως εγκυκλοπαίδεια,απαιτήστε συνδρομή και τα συναφή.

-Ενα στίχο="Σε μια στίβα καλαμιές ,αποκοιμήθηκα.."--77.49.24.195 23:25, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.