Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Φεβρουαρίου 2013: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Costas78 (συζήτηση | συνεισφορές)
Costas78 (συζήτηση | συνεισφορές)
αφαίρεση της προτασής μου, μάλλον μπερδεύει
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
{{Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Αρχείο}}
{{Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Αρχείο}}


==[[Νίκος Σουλτανίδης]] (επαναφορά)==
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπήρξε πρώτος σκόρερ εθνικής κατηγορίας και βραβευμένος από τον ΠΣΑΠ ([http://sports.in.gr/football/article/?aid=1073126],[http://www.sport24.gr/football/ellada/article355151.ece?service=print], [http://www.e-soccer.gr/-proistoria-833/-proistoria-506/-b-proistoria-508] κλπ.) και σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί και έχουν εφαρμοστεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα έπρεπε να διατηρηθεί. Οι πληροφορίες αυτές δεν είχαν αναφερθεί στην παλαιότερη συζήτηση διαγραφής [[Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Αυγούστου 2012#Νίκος Σουλτανίδης]], αφού αυτή είχε βρεθεί ανάμεσα σε δεκάδες άλλες παρόμοιες προτάσεις, με αποτέλεσμα να διαφύγει της προσοχής και να μην εξεταστεί προσεκτικά. Το λήμμα πρέπει να επανέλθει και να προστεθούν και οι επιπλέον πληροφορίες που το καθιστούν αυτομάτως εγκυκλοπαιδικό με βάση όσα έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί σε ανάλογες περιπτώσεις --[[Χρήστης:Costas78|Costas78]] ([[Συζήτηση χρήστη:Costas78|συζήτηση]]) 23:10, 1 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Για να γίνει πιο πειστική η πρότασή σου, καλό θα ήταν να καταθέσεις εδώ τα στοιχεία που τεκμηριώνουν εγκυκλοπαιδικότητα και μετά να γίνει επαναφορά του λήμματος.... Καλύτερα για όλους θα είναι και θα γλιτώσει τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπάρξουν....--[[Χρήστης:Glorious 93|Montjoie-Saint-Denis !!!]] ([[Συζήτηση χρήστη:Glorious 93|συζήτηση]]) 23:15, 1 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Έχει υπάρξει πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος γεγονός που του έχει εξασφαλίσει και βράβευση από τον ΠΣΑΠ. Όλοι συμφωνούν στις μέχρι τώρα συζητήσεις (όπως για παράδειγμα [[Βικιπαίδεια συζήτηση:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Εγκυκλοπαιδικότητα/Προηγούμενη συζήτηση2#Πρώτοι σκόρερ και MVP πρωταθλημάτων |εδώ]]) πως οι πρώτοι σκόρερ είναι αυτομάτως εγκυκλοπαιδικοί). Επιπλέον η βράβευση είναι αντικειμενική απόδειξη πως το συγκεκριμένο πρόσωπο διακρίθηκε ή ξεχώρισε στον χώρο του, κάτι που επαληθεύει αυτομάτως το κριτήριο [[Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα]]. Και όταν προκύπτει αντικειμενικά πως κάποιος έχει ξεχωρίσει και έχει διακριθεί στον χώρο του, οι υποκειμενικές κρίσεις των χρηστών (και διαχειριστών που κλείνουν τις συζητήσεις διαγραφής) περισσεύουν --[[Χρήστης:Costas78|Costas78]] ([[Συζήτηση χρήστη:Costas78|συζήτηση]]) 23:34, 1 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Επειδή τελευταία έχει γίνει της μόδας να ψάχνουμε για διακρίσεις που αποδεικνύουν εγκυκλοπαιδικότητα και σε συνδυασμό με την περίπτωση του [[Νίκος Κατσικοκέρης|Νίκου Κατσικοκέρη]], ερωτώ το εξής: Πόσο πιο εγκυκλοπαιδικές είναι οι δύο παραπάνω περιπτώσεις από αυτή του [[Λοράν Νταβίντ]]??? Για όσους δεν τον ξέρουν (και είναι σίγουρα πολλοί...), ο συγκεκριμένος αναδείχτηκε δύο συνεχόμενες χρονιές ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής της [[Νασιονάλ|γαλλικής Γ' Εθνικής]]... Και καλύτερα να μην μπω σε διαδικασία σύγκρισης με την αντίστοιχη ελληνική Γ' Εθνική... Για ευνόητους λόγους...--[[Χρήστης:Glorious 93|Montjoie-Saint-Denis !!!]] ([[Συζήτηση χρήστη:Glorious 93|συζήτηση]]) 17:54, 2 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Μάλλον έχει γίνει μόδα τελευταία να προτείνονται σωρηδόν λήμματα ποδοσφαιριστών για διαγραφή, χωρίς να γίνει πρώτα κάποια στοιχειώδης έρευνα με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προτεινόμενοι βραβευμένοι, πρώτοι σκόρερ, διεθνείς, πρωταθλητές με εθνικές ελπίδων/νέων κλπ. Τέλος πάντων, θα ξαναγράψω το λήμμα σε νέα μορφή και αν χρειαστεί ας γίνει επαναφορά του παλαιότερου για συγχώνευση ιστορικών --[[Χρήστης:Costas78|Costas78]] ([[Συζήτηση χρήστη:Costas78|συζήτηση]]) 22:52, 2 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)


== [[:Κατηγορία:Πολιτισμός Πληθυσμιακών Ομάδων της Ελλάδας]] ==
== [[:Κατηγορία:Πολιτισμός Πληθυσμιακών Ομάδων της Ελλάδας]] ==

Έκδοση από την 23:16, 2 Φεβρουαρίου 2013


Αρχείο
Αυτού του μήνα
Απριλίου 2024
Μαρτίου 2024
Φεβρουαρίου 2024
Παλιότερες

Καλώς ήρθατε στις συζητήσεις διαγραφής όπου προτείνονται λήμματα (ή άλλες σελίδες) για διαγραφή όταν διαπιστώνεται ότι εμπίπτουν στην πολιτική διαγραφής αλλά όχι στην άμεση διαγραφή. Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο μόνο δόκιμα επιχειρήματα που βασίζονται στην σχετική πολιτική έχουν μεγαλύτερο βάρος έναντι μη υποστηριζόμενων δηλώσεων. Να έχετε υπόψη ότι η χρήση πολλαπλών λογαριασμών για την ενίσχυση μιας οπτικής γωνίας θεωρείται σοβαρή επίθεση στην εμπιστοσύνη της κοινότητας και ότι σχολιασμός προσώπων αντί των λημμάτων θεωρείται παρενόχληση.
Συνήθως οι προτάσεις διαγραφής (ή συγχώνευσης, ανακατεύθυνσης κλπ) σχετίζονται με την Εγκυκλοπαιδικότητα. Μελετήστε την σχετική πολιτική πριν εκφράσετε άποψη.


Προτείνω την κατηγορία για διαγραφή καθώς δεν φαίνεται να περιέχει υποκατηγορίες ή λήμματα.--Vagrand (συζήτηση) 17:40, 2 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)[απάντηση]

Περιέχει κατηγορίες και λήμματα, άσχετη η επισήμανση --Jskkass (συζήτηση) 18:24, 2 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)[απάντηση]
  • Είναι αστεία η κατηγορία πολιτισμός που βάζετε κατά διαστήματα. Πρώτα από όλα γιατί δεν είναι όλοι Έλληνες και δεύτερο γιατί αναφέρεται σε πρόσωπα και όχι σε αντικείμενο των προσώπων (π.χ. μουσική, τέχνες κλπ)ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη ‎85.73.108.10 (συζήτησησυνεισφορά) .

Σχόλιο Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια:Γρήγορη διαγραφή σελίδων μπορεί να διαγραφεί με ταχεία, αφού δεν περιέχει λήμματα ή υποκατηγορίες. Ωστόσο, αφού δημιουργήθηκε μόλις χθες, ας απαντήσει ο Jskkass (δημιουργός) αν υπάρχουν κάποια λήμματα τα οποία κατηγοριοποιούνται σε αυτήν και δεν τα πρόσθεσε, ενώ θα έπρεπε. Διαφορετικά ταχεία διαγραφή. Xaris333 (συζήτηση) 18:54, 2 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)[απάντηση]