Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Kostisl

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Τα λήμματα στέκουν αυτόνομα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ενσωμάτωσης.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ωστόσο και η συγχώνευση δεν είναι κακή ιδέα. Γιατί να μην είναι μαζεμένα όλα σε ένα; λήμματα 5000 byte κανονικά δεν θα έπρεπε να στέκουν αυτόνομα. Τουλάχιστον έτσι τα βρίσκει όλα ο αναγνώστης σε μια σελίδα

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι αυτοσκπός ούτε το "όλα-σε-ένα" ούτε και τα όρια στα byte.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ούτε το να γεμίζουμε σελίδες απλώς για να υπάρχουν, είναι αυτοσκοπός όμως.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Ποια είναι αυτή η σελίδα που «γεμίζει απλώς για να υπάρχει»;

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar στα περισσότερα επαναλαμβάνονται πληροφορίες που υπάρχουν στο λήμμα «Πρωθυπουργός», και πολλές φορές αντικρουόμενες ή λάθος, ενώ το λήμμα είναι «Πρωθυπουργός» είναι σχεδόν άδειο. Δεν καταλαβαίνω την λογική να είναι αλλού λήμμα για την θέση και αλλού κατάλογος για το ποιοί πέρασαν από την θέση. Επίσης, η Βικιπαίδεια δεν είναι κατάλογος, πιστεύω ότι η σωστή θέση είναι εντός του λήμματος, το ολοκληρώνει.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι είναι σαφέστατα λάθος όλες αυτές οι συγχνεύσεις. Είναι διακριτά ζητήματα το αξίωμα (αρμοδιότητες, ρόλος, ιστορία του θεσμού) και το ποιοι το κατείχαν πόσο μάλλον που δεν είναι απλός κατάλογος αλλά έχει ημερομηνίες, εικόνες και δικές του πηγές. Αναστρέφω αυτή της Ελλάδας και θα έλεγα να αναστρέψεις και τα υπόλοιπα.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Της Ελλάδας έχει πολύ υλικό και πηγές και μπορούν να σταθούν μόνα τους και τα δύο λήμματα, αν και διαφωνώ ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Για τις υπόλοιπες χώρες, το περιεχόμενο είναι τόσο λειψό, που προτείνω να τα αφήσουμε ως έχουν, τώρα εμφανίζουν ολοκληρωμένη την πληροφορία. Παρεμπιπτόντως, επειδή έκανα κάτι παρόμοιο με τις Μητροπόλεις, πόσο λογικό είναι να υπάρχει λήμμα «Μητρόπολη τάδε» και ξεχωριστά άλλο «Κατάλογος Μητροπολιτών τάδε»; Εγώ το βρίσκω εντελώς παράλογο και χαώδες από οργανωτικής άποψης, μια χαρά είναι ο κατάλογος μες στο λήμμα για την Μητρόπολη.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

συμφωνώ ότι της Ελλάδας μπορεί και πρέπει να σταθεί αυτόνομο. Για τα άλλα όχι.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

ΟΚ, αν είναι λίγα πρόσωπα (καμιά δεκαριά;) ίσως το χωριστό δεν έχει νόημα, αλλά βέβαια αν βρεθεί υλικό για να μεγαλώσει το εκτός του καταλόγου, τα ονόματα θέλουν τον χώρο τους.

Ίδιες περιπτώσεις είναι οι μητροπόλεις. Τα λήμματα για το αξίωμα και όσους το κατέχουν εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar εντωμεταξύ βλέπω ότι έκανες αντιστροφή σε ό,τι άλλαξα, αδιακρίτως, αντιστρέφοντας και όλες τις βελτιώσεις που έκανα στη διατύπωση, πρότυπα, κατηγορίες, κλπ. Γιατί το κάνεις αυτό; Αφενός δεν πρόλαβα καν να σου απαντήσω, αφετέρου αδιαφορείς για τη δουλειά που έγινε;

Απαντήστε στο "Κατάλογοι πρωθυπουργών"