Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Για το τυπικό (γιατί κάποτε σε είχα ξαναρωτήσει): Έχεις πρόβλημα να χρησιμοποιώ το καλωσόρισμά σου Χρήστης:Geraki/Welcome χωρίς να το αντιγράψω σε υποσελίδα μου;

Επίσης υπάρχει τρόπος τροποποιώντας το MediaWiki:Gadget-patrolling.js όταν πετάει ένα πρότυπο να βάζει και μία αυτόματη σύνοψη; (π.χ. καλώς ήρθες! στο καλωσόρισμα, ειδοποίηση στα βανδαλισμός-x κοκ)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Φυσικά όχι, κανένα πρόβλημα.

Όχι, το συγκεκριμένο απλώς προσθέτει τα κουμπάκια στην εργαλειοθήκη, η σύνοψη δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς είτε ο browser θα την εμφανίσει στις προτάσεις συμπλήρωσης όπως σε όλες τις φόρμες απλώς πατώντας το πρώτο γράμμα, είτε την κάνω copy&paste.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Το δοκίμασα, αλλά μάλλον θα εγκαταστήσω το m:MediaWiki:Gadget-predefined-summaries.js που το έχω στο νου κάποιο καιρό, αλλά όλο το αναβάλλω. Έχει το πλεονέκτημα ότι έχει αραδιασμένες όλες τις έτοιμες συνόψεις και κάνεις μόνο ένα κλίκ.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, για κάτι τέτοιο έψαχνα κι εγώ. Το άλλο θέλει δύο κλικ αλλά το δικό του πλεονέκτημα ότι εμφανίζει διαφορετικές συνόψεις για κάθε είδος σελίδας και λειτουργεί και σε Visual Editor που τον χρησιμοποιώ πολύ συχνά (ακόμη και σε σελίδες που δεν είναι ενεργοποιημένος by default). Θα δοκιμάσω και τα δύο να δω ποιο θα με βολέψει περισσότερο.

Απαντήστε στο "Χρήση του καλωσορίσματός σου"